Юли 2007

• 21 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Асеновград
А аз никога , никога не опитвам , дори и бебешките пюрета и детската кухня не съм опитвала , не мога , така че Иве , разбирам те  Hug.Ще се оправят бързо , не се притеснявай.
Тедо не може да кара колело , трудно му е и бързо се отказва.След като цяла една година премислях дали да му купя тротинетка , преди Великден купих.Бяхме заедно в магазина , той много я хареса , беше много щастлив ,"Точно каквото исках сут'инта от мама и тати" каза.Излязохме от магазина , качи се , пробва я , слезе и каза "Сут'инта като порасна , ще се науча" и от това се отказа.Но аз съм упорита , мъкна я навсякъде и го дърпам.
П.П. - Сут'инта се използва за всеки бъдещ или минал момент.

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 10:53 от billie

# 211
# 212
  • София
стискам палци, Ками.

Ува,  Hug

И аз се учудиих, че Дели се е научил без помощни, браво! Кая кара малко в събота, май беше забравила от миналата година и в началото трудно превърташе педалите, ама си припомни. Обаче много я е страх да не падне и изобщо напоследък е станала много страхлива.

п.с. Сут'инта като порасна  Laughing

# 213
  • София
Много са гладни,изядоха сухарите по един пакет солети и сега са почнали един голям пакет обикновенни бисквити.Сложих картофи във фурната с малко лук и сол.Няма да им давам лука,ама дали няма да дразни?И ориз ще сготвя
Искат пастет боза.....Все такива неща.
Много е сладък Тедо с изказванията си.
айка да не би някой да и казва внимавай да не паднеш и тн неща за това да е "страхлива"

# 214
  • София
Ами аз не мисля, че има промяна в това какво й казваме, тя винаги си е била предпазлива, но сега доста повече от преди се страхува - от ескалатори например и такива неща, които преди не са я притеснявали. Сигурно е поредният период, който ще мине, аз не се притеснявам, просто забелязвам разликата.

# 215
Браво на Дели HugЕва кара често и харесва Grinning
Ето малко снимки от нас;
http://juli2007.snimka.bg/family/viktor-na-kaka-eva.553096.23310546

# 216
  • Бургас
Много сладък Витор, искам да го нащипя, а кака му е голяма госпожица. Пу-пу-пу. Много да са здравички  Heart Eyes Hug

Иве, няма да пречи лука, но все пак не им го давай. Сега се сетих, че може картофена супичка с ориз и морковче - ако ядат такива работи де. Ама като готвиш запичащо не тр да се слага олио, да се пържи, макар че аз капвам някоя капка олио. Ивайло е много труден ако е разхлабен, докато батко му редовно беше оакан и все на диета, станала съм спец, после и захранването е важно да е бавно  и постепенно. А всъщност Биогая даваш ли им. Имам наблюдения, че много добре се отразява на Ивчо. Веднага го стабилизира. Ако обичат каши вземи им от лечебната хумана, тя е с вкус на банан, поне да ги засити.  Peace

# 217
  • София,
М да Биогаята и на нас ни действа много добре! Peace

То първо беше редно да кажа здрасти Wink.

Ками голям мъж е Вики, и колко е сладък, а кака Ева е голяма кокетка. Peace Гледам че имате снимки от концерт от детската ли е, тя ли е участвала, гледам там нашите учителки, а може и нашия батко да е играл в началото на откриването Blush.

Ува  Hug и мен това мрачно време много ме подтиска, и аз искам да е топличко вече и да има слънце, пък те вчера дадоха че зима идва пак.
Иве да се оправят бързо момчетата, много е гадно, и аз нямам навика да опитвам храната, особено сега откакто съмв все на разни диети и низнам си какво, нищо не опитвам, понякога карам баща и да ги опитвам Joy, ама той не може да познае понякога когато не е добро яденето, та много не разчитам на него Mr. Green.

Днес с Вероника ходихме на хомеопат - вече имаме и двете профили и започваме лечение Hug

Ками  Peace Peace дано всичко е наред с бабата!

# 218
  • Canada
Много са сладки Ивчо, Ева и Виктор! Heart Eyes

Раян пък няма мечове и/или саби, има ли още някой от момчетата без такива играчки?

И да се похваля: имаме пробив в поредицата за Франклин - от няколко дни сме на "Трите прасенца". Laughing

Били, целувки за Тедо Heart Eyes, много ме кефи как говори. Оплаквал ли се е пак, че го болят крачетата? Моят мъж разказва същото за себе си като е растял и сега се опасява за Раян.

По повод опитването - като захранвахме децата и уж много внимаваме, една приятелка ми се хвали, че нейното дете много харесва едни детски бисквитки, а по принцип беше злоядо. Всъщност и бебето, и баткото си примирали за тези бисквити. Виждаме се на кафе, тя носи от бисквитките и доволно ги дава на децата си. И какво да видя - бях ги пробвала, оказаха се прекалено сладки, като захаросани. Естествено, тя не знаеше вкуса им, опита ги и ги прати по направление в близкото кошче.
Друг случай - с детската кухня във Варна - вземаме един единствен път, чудесно ухае, прясно, ммм, а на вкус - о, изненада! - солено!

# 219
Биогаята е на почит и вкъщи  Peace
Не съм искала да засегна някой с изказването си че опитвам всичко, само споделих
........................
И да се похваля: имаме пробив в поредицата за Франклин - от няколко дни сме на "Трите прасенца". Laughing
...........
То това си е хвалене Simple Smile
Вкъщи след "Ледена епоха" и "Мечо Пух" сега е ерата на "Земята преди време" наизуст ги научих  Rolling Eyes

# 220
Много са сладки Ивчо,Вики и Евичка  Heart Eyes

Не успях да сложа ваксината. Отидохме уж в най-големия дъжд,а за детска консултация чакаха 10 човека, пред кабинета за преглед бяха поне 5. Валери естественосе размърка на 10 минута да излиза навън. Утре ще се пробвам рано сутрин

# 221
  • Асеновград
Веси , не мисля , че някой се е засегнал , всички си споделяме  Hug.
Тедо от онази вечер не се оплаквал , че го болят краката.
Вкъщи на мода е Камбанка , последната.Гледа се по няколко пъти на ден , сигурно.
На Великден като боядисах яйцата ги подредихме с Тедо в една кичозна кошница с пеперудки , цветенца и пиленца по нея / оттървах се като я подарих на свекърва ми  Mr. Green /.Тедо се въртя около кошницата , въртя се и накрая дойде при мен с печална физиономия.
Проведохме следния разговор :
Аз - Какво направи ?
Той - Нищо.
Аз - Беля ли направи ?
Той - Не.
Аз - Лъжеш ли ме ?
Той - Да. Laughing
Аз - Кажи ми истината.
Той - Ако ти кажа истината , няма да ми повярваш.
Аз -  Shocked.
И това няколко пъти , докато аз загрях , че тая реплика ми я цитира дословно от филмчето.
Накрая се оказа , че е дръпнал една трева и мислил , че я е откъснал , а всъщност нищо не беше направил , но ме застреля с умозаключение.

Ками , Ева и Виктор са големи сладури , той все повече заприличва на теб.

Ува , помрънкай си , ще ти олекне.Все си мисля да питам как е Гого , разбрахте ли се с онази учителка?

# 222
  • София
Ками страхотни са,Е сега вече Ева е на баща си а Вики на теб Heart Eyes
Аз спах ooooh!
Давам биогая сега свърши и взех линекс,ядът бисквити та пушек се вдига.Нашата педи нали е в пирогов в токсикологията също,каза споко щом не повръщат и нямат Т няма страшно,до 12ч се показвали симптоми на отравяне,не повече.
На ники не дадох картофи ама на Ради дадох защото той има 10ч бе ходене.Пият един чай от шипки и дренки-без захар им го натъпках как изпиха 1л незнам,по точно знам със заплахи че ще кажа на лошите и ще се оплача на г-жите от тях и ще ида аз на ДГ.
Много гадно това време ooooh!

# 223
Шуши ,а снимките на Ивчо на какво място са, някаква площадка ли???Забравих да ти кажа че много е порастнал Heart Eyes
Днес Ева ми каза че Галя, тяхната госпожа днес си е гледала Гала докато те са си играли с лелята Shocked
Тя не може да каже"госпожо" а вика "апожо" или "компожо" Laughing
Дани, клуба "танцувай с мен " ли е????

# 224
  • Бургас
"компожо" е супер точно  Peace

Иве, ти направо си ги напоила с шипки, ще им изникнат шипки от коремчетата.  Joy ще се оправят не се притеснявай.  Hug

Ками, това е на флората, изложение на цветя което тече в момента. Отвън са разположени едрогабаритните фирми, бетоновите изделия, косачки за треви, пързалки, барбекюта... Та снимката е на макет на фонтанче на някаква фирма. Естествено ние трябва да се покатерим.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт