Юли 2007

• 21 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Шуши и Ради беше така,"А ...какво" мисля че трябва да минат 3 дни от Т.за да идеш на преглед.При мен нали се налях със стери мар и изпука,3 дни чувствах дисконфорт.А да ти кажа бактерийката в носа предизвиква отити,мисля че първо това трябва да видиш.Това е моя скромен опит.Ако има в носа нещо може и с актробан или някакви капки да се изтрепе и да нямате проблем.ЛМ

# 256
  • Canada
Шуши Hug, по-добре е да се вземат мерки. Добре, че си го завела, та да се реагира на време.
Тук слагането на макарички е като рутинна процедура, може би заради по-суровия климат. Слагат се след като за определен период от време детето направи определен брой отити.
Познавам дете, на което сложиха - много по-добре е, приключиха мъките им с ушите.
 Hug

# 257
Шуши  Hug не знам какво да ти кажа, тези макарички нали се махат в един момент. Ако има възможност за загуба на слух, аз не бих рискувала

# 258
  • София
Ще има ли среща скоро?

# 259
  • USA
Нещо много минорно го раздаваме тези дни. Наистина има нужда от среща.  Hug

Шуши, не се притеснявай, щом се налага, слагайте макаричките. Все пак е много по-важно да чува детето. Аз познавам такова детенце, на което сложиха, защото беше започнал да недочува. Сега е един ерген 2м. Ще мине и ще забравите. Само ти ще си останеш с белите коси.. Кога искат да правят операцията? Наистина, дано Зайчето да се включи по-обстойно.

Донси, много ви се насъбра  Hug, дано да просветнат нещата. Аз не мисля, че емиграцията е решение някакво. Трудно е, но ако сте решили, налягайте здраво да учите езика. Испания хич не е добре в момента, гледам, че в чужбинската някои момичета от там се завръщат принудително. Според мен, най-добре да търсите друга работа.

Янче, ти води ли Никола в Пирогов? Че ми е любопитно какво са ви казали.

Аз се радвам на калифорнийско време Simple Smile, обаче гледам, че за уикенда пак го дават да застудява. Много е шантава тази година. Аз тъкмо се бях наточила да ходим на плаж.

# 260
  • sf
Ама аз не говоря за Испания  Joy
за Кипър мислим, и то не сега, а след известно време, но по принцип не ми се стои тук.
Друга работа за това заплащане и работно време няма да намерим.  Confused

Среща, среща, навита съм за събота или неделя, инак не мога. Др. седмица евентуално в петък.

Шуши  Hug кураж! и много късмет!

В петък се гласим с Вико да посетим Военноисторическия музей. Не за друго,ами кака му ще е на рд на близо,та да съчетая, дано не вали. Щяло да има някакви тържества, ако някой се сбърка натам, да свирка.

# 261
  • USA
Вики, и в Кипър не са цъфнали и вързали. Каквото и да решите, дано да се подредят нещата скоро.  Hug

# 262
  • sf
АбсолЮтно ми е ясно,че никъде не ни чакат цветя и червени килими, особено без спец. образование и т.н. Ама напоследък много се вгледах в тая държава тука, никаква оправия не виждам. То ясно,че ще се бачка и бори докрай,ама поне дето се вика като изляза от работа, искам да ми е чисто и да не ме гонят улични кучета  Joy
както и да е, сложно е.

Отивам да гледам Столичаните. Децата не щят да лягат, много ми тежи това късно заспиване, пфуууууу  Sick

# 263
  • София
И аз мисля като Вики,оправия няма тука.
Да ви кажа един виц за инжинери,каза ми го баща ми-Един инжинер си хванал две любовници,питали ли го защо са му,а той отговорил,когато кажа на едната че съм при другата и обратно ме оставят всички на мира да си чертая Wink

# 264
  • USA
Класика.  Laughing Още един: Като знам какъв съм инженер, ме е страх да отида на лекар.  Mr. Green

# 265
  • Sofia
Чета ви само ...
На нас като ни откраднаха колата също се замислихме и огледахме какво става наоколо. Никакво подобрение не виждам. Въпреки, че ние не сме толкова зле. Имаме добри професии и двамата, но ето - аз не виждам в близките 2 години как ще се върна да работя извън семейната фирма. Децата искат да ги вземаме до 18 ч. максимум от градина/ясла. Това означава, че трябва да имам работно време до 17 най-много или да работя точно до градината. След опита ми с бавачки - не смея да търся нова. Та в този ред на мисли - ние също се замисляме дали да не излезем от БГ - но на запад - Германия най-вероятно. Нашият кум е там и ще ние е по-лесно. А и за децата има по-големи възможности каквото и да си говорим ...

Шуши, ще говоря с нашите за УНГ и ще ти пиша на лични.  Hug

А вица за инжинера и 2те мацки го знам, но вариант за математици.

# 266
Хареса ни филма. Тръгнахме 15 мин. преди да свърши, че Дели се умори. След това се прибрахме, сготвихме си спагети и поспахме.
И Дели непрестано пита- какво или изобщо не реагира. По тестовете а мъжа ми си чува уж нормално. А може ли от хремата да са му заглъхнали newsm78

# 267
На една приятелка момченцето така случайно го хванали, че не чува, не отговаря на питанията им. Като го завели на доктор се оказало, че има течност в ушите - от неизлекувана инфекция  Shocked Та сега се лекуват с антибиотик.
Шуши, ако макаричките са единствения вариант - успех, стискам палци  Praynig  Hug
Донси, трудни времена, дано изплувате  Hug
Уинкс, страхотно - от ски на плаж  Mr. Green
Ние в петък отиваме в Русе - там ще прекарам 2-3 седмици с децата  Party
И Мимко гледа Рио в неделя с баща си - и на двамата им хареса.  Peace

# 268
  • София,
Привет
Шуши, дано се наредят нещата по най добрия начин и не се упреквай ти просто няма какво да направиш, само дето се казва косите ти ще побелеят от притеснения, но така е - само съжалявам че се сблъсквате с трудностите по този начин, дано всичко се оправя бързо, а макаричките все пак са вариантаза спасение все пак. Peace
Вече съм минала по този път и предлено ви разбирам как се чувствате, само сили  Peace.
Бубе, водих малката на хомеопат на интервю, аз също си направих профил.
Иве оказа се че лекарството е силика  Hug.
И на мен ми се ще да се махнем от тук, но уви моя мъж не иска и да чуе, затова пък говоря на Ицко да учи и то езици и като завърши средното да заминава да учи навън, да се устрои другаде, дано да се оправят нещата поне за децата ни  Crossing Arms

# 269
Привет, аз се ококорих по никое време  Shocked
Много сложна тема сте подхванали... Аз много съм си мислела последните години и то най-вече заради децата.
В Кипър съм била в командировка и за мен беше приказка, но се срещнах там с други българи, които са за постоянно и им се плачеше. Най-вече заради отношението на местните. На мен в Швейцария ми се живее ама... много е сложно за там.
Сестра ми живее в Австрия от 10 години. Има 1 висше тук и после още едно там + специализация в Швеция. И двете са сериозни специалности - политология и икономика. Там беше най-добрата в курса си, не само от чужденците, а от всички. Има гражданство от много години и винаги и навсякъде се отнасят с нея като с емигрант. Даже в момента се занимава с нейна си фирма, защото се дразни от отношението на колеги и шефове.
Говорила съм си с нея, че може би заради децата си заслужава, но тя казва, че държавните училища там са пълни с деца на емигранти, които не знаят немски и нивото не е високо. Ако искаш добро образование ще трябва частно училище, а цените са непосилни.
Лично според мен тук има промяна последните години. После близките ми и познати са по-добре от преди години. Ние също се справяме без връзки или нещо подобно.
Да има проблеми от типа - образование и здравеопазване. Или онова с данъчните декларации от тази седмица. И все пак според мен поне има надежда.  Peace
А децата като научат език да си спечелят стипендия и да ходят където си искат  Mr. Green Когато са си го направили сами ще им е по-мило и ще се стараят повече, откокото ако аз съм им го осигурила
Дано не съжалявам след години за това си мислене...

Общи условия

Активация на акаунт