Юли 2007

• 21 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София,
Добро утро и честит празник!
Честито и на имениците - да са живи и здарви, много щастие и късмет!

Иве какво се оплакваш Wink, твойто трудното поне мина, по трудно е наистина да обслужваш и да се грижиш за деве бебета отколкото за едно по голямо детенце и едно бебе Peace.
А слънцето наистина така се е рапекло, че ще си речеш голяма жега е навън, но уви още доста има да пече сокато стопли, на мен вси мчи е студено и то много Sick.

# 331
Здравейте!Честито на именниците!Много здраве и късмет!   bouquet
Ми аз съм била също с двете деца сама през повечето време,майка ми си тръгна когато Никола беше на 6 месеца,но идваше за няколко часа и то не всеки ден.Още първия ден като се прибрах от болницата и беше лудница,помолих всички да си идат и като останахме тримата децата се успокоиха.Като са с мен само е по-добре,инъче се глезят.Помощ ми липсваше когато трябваше д аги водя по лекари,или когато трябваше да взимам каката с малкото бебе в студ и дъжд.Когато исках да изляза някъде за час поне и нямаше на кой.Когато бебето реве,а другото в същото време иска да яде или нещо друго,в един момент често се случва и двамата да искат нещо едновремено.Не е страшно да си с две деца,хубаво е да имаш помощ ако е адекватна инъче може и по-зле да е казвам от личен опит.Също и за почистването,не съм имала нужда толков анякой да гледа децата колкото от някой да ми помага с почистването и храната.Свеки ми помагаше с готвенето,а чситенето така му бях изпуснала края,че още няма оправяне.
Ние няма да правим нищо почивните дни,поради липса на средства.Другата седмица имаме градината да плащаме,подарък за братовчедка ми за бала и пари да пратим и какво ли още не,така че тия дни само в квартала и в къщи.

# 332
Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet
Иначе за чужбинско аз честно казано не се притеснявам много, много - дялан камък съм Wink пасвам навсякъде  Mr. Green
Ина ще се справи със ситуацията  Heart Eyes, знам че заради нея ще ми е по-трудно, но ще положим заедно усилия Simple Smile
Проблема е в мъжа ми - много е предпазлив, винаги трябва да е на 300 % сигурен в нещата и да знае какво точно го чака и какво се очаква от него.
Като се замисля именно това му качество ни е спасявало от много проблеми и неприятности Wink
Аз  се хвърлям с главата напред - първо действам, после мисля  Mr. Green
Излизаме малко на разходка из К-л и тук е слънце, затопля  Party
Прекрасен ден на всички   bouquet  bouquet

# 333
  • София
Честит имен ден на Гого, да е жив и здрав!

Честит празник и на мъжа на Били и на всички други именници,ако има!

И аз черпя виртуално  Mr. Green cook beer

# 334
  • София
ДАНИ къде беше днес?

# 335
  • Асеновград
Честит имен ден на Гого и Галена    bouquet!
Честит празник !
Тедо настоява , че той имал имен ден , а не баща му  Grinning.

# 336
Айка, честит празник! Желая ти много любов Hug

# 337
Честито още веднъж и весел празник на именниците!  Hug
Навън не е студено,ние излязохме чак в 12.30 и се прибрахме преди малко,но май няма да спат и към 6ч. пак ще излезем из квартала.
Ох да ви се оплача правя диета заедно с Д.,но днес вече ми е много трудно със сладкото,нищо друго не ме изкушава,но без нищо сладко освен грейфруд и ябълка 5 дни ми се сториха много,без кашкавал и прясно мляко,тва са ми любими неща.И незнам дали съм свалила нещо,но той много е амбициран.Аз пък вече няма как да отлагам защото дънките след раждането на Никола са ми тесни и тва е егати падението вече.На Скайрдейл правим,Д. си я харесва нея.И днес си взех едни бисквити на Престиж,май са нови не съм ги ивждала с мюсли и другия вид с овесени ядки,страхотни са,Марти препоръчвам и с био захар и неща.
Кажете ми къде мога да видя готови детски спални освен в Комо,Айко и Перфект мебел,къде другъде има че не се сещам.Искам д аги видя готови така по снимка не ми се занимава и рискува да поръчвам.
А и друго,кажете с какъв прах перете,от кой сте доволни в момента?

# 338
  • София
Яна каква е тази диета?
В домо и в домко има детски стаи
Бубе или някой друг да следи ютилисима?

# 339
  • Canada
Честит имен ден на Айка, Гого и всички други именици!  bouquet

Яна, аз като съм на диета и си умирам за сладко, хапвам сушени плодове. Браво на вас, че диетувате заедно, сигурно е доста по-лесно, когато се подкрепяш с някой. Моят мъж пък поддържа едни и същи кг откакто сме се запознали (лелеее, минаха 15 г.!). Само веднъж беше качил 7-8 кг неусетно за него и взе на часа крути мерки Simple Smile, за 1 месец се върна в старото положение.

# 340
Ами незнам дали е по-лесно но се дърпаме и следиме двамата,ние и двамата сме предразположени и трябва да вземем вече сериозни мерки,той тренира аз немога за съжаление,спорта много помага.Мерси за идеята за сушените плодове,ще си взема.На нас проблема няма да ни се реши от две седмици,ние трябва да се научим да се храним по друг начин и по-рядко да се отпускаме вече.На мен най-ми пречи навика да дояждам остатъците от храна на децата и вече съм решила майната му хвърлям или купувам по-малко и това е,немога да ходя като слон и отвсякъде да преливам,тежи ми.
Иве,аз следя тази телевизия,много ме успокоява.С Надина гледаме редовно и на нея и действа успокояващо,много са ми интересни нещата от моделин които правят и готварското Розичка ммм,розови вкусотиики.
Къде се намира това Домо и Домко,в нета излиза Домко но само за тапети,завеси и килими?

# 341
  • София
Яна обърках се,Айко на околовръсното при нас има стай,а другото е до технополис домо.
Гледала ли си фън шуй по тази телевизия интересува ме нещо конкретно

# 342
  • sf
Иве, да не е Комо  Thinking

честито на всички празнуващи!
НИе сме на рибена чорба и пане по случай празника  Joy
Бяхме на РД, в крайна сметка и с Вико останахме,та и торта хапнахме и поиграхме. Само дето гостите и рожденничката се изпокараха  ooooh! детска му работа.
Сега късат нервите на баба си,която оправя цветята на терасата  Mr. Green
Мъжо е на Кремиковския манастир- имало пенци,танци и кебапчета  Joy
И аз все се каня за диета,ама с каненето си оставам  Whistling

Нищо не казахте за среща тия дни  Crossing Arms

# 343
  • Sofia
Здравейте 55

Честито на именниците и техните близки!
Времето наистина е хубаво, а уж трябваше да е студено. Мъжете се гледаха сами няколко часа, като отидох при тях, бяха във Виктория на бул България, Макс беше изчезнал и го търсихме 10мин  ooooh! той слязъл до детския клуб, пратили го да се връща при майка си(това са негови думи) той драснал навън с някакви деца, баща му вече беше  Shocked ама нищо не каза. Пуснах го да играе в клубчето и излизайки го чувам да казва на момичето - много ви е яко клубчето   Joy
Яна защо не си поръчаш мебели, така се използва по пълноценно мястото. На нас сега ни довършиха детските в къщата, мога да ти кача снимки във фб ако искаш и да те свържа с мебелиста, много е добър.
Вики аз съм за, предполагам и Ива няма да откаже една среща. Днес излизах вече, но се надявам мъжката половина да прояви разбиране.   Mr. Green

# 344
  • София,
Иве защо питаш?  newsm78 Ние защото уж нямаше да излизаме,  щях да уча, но в това хубаво време стои ли се в къщи, и  сега се прибираме. Ходихме на църква - св. Георги в Бъкстон чак, после пихме кафе в едно заведение до Джъмбо, кумата ме заведе в един магазин на Зара там някакъв аутлет та Вероника сега се кипри с едни дънкови панталонки, децата пък едва ги изкарахме от джъмбо, после кумувете ни поканиха у тях на агнешко, та и диетата днес направо я оплесках  Embarassed и много ме е срам, ама какво да се прави Mr. Green.
Яна и в Явора има детско обзавеждане Peace

Общи условия

Активация на акаунт