Юли 2007

• 21 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за съветите. Сега заспа и определено диша по- леко.
Яна, на Балкански ли бяхте?
Ние откарахме деня на Владая. С Вили направихме поход в гората, няма такава красота. Супер релаксация.
Дели игра много, не спа на обяд и рано окапа.
Утре го дават отново дъждовно Tired

# 376
Да на Балкански и като се появи един Спайдърмен ,Никола супер се ококори,много се накефи и на моторите.

# 377
Колко от вас пак са на 90 дневната .Вие направо ще се стопите . Mr. Green
Много ми е нервно тази вечер .Нощна съм а Сашо е с Т и запушен  нос и незнам как ще мине тази нощ. Weary

# 378
Добро утро  Hug

И ние вчера бяхме извън София,а привечер в Заимов. Днес ще водим Никола на Кино - чудя се между Рио и онзи с костенурката. Дано издържи целия филм този път, че билетите не са много евтинки видях...

Бързо да се стабилизират Дели, Макс и Никола. Аз реших Никола въобще повече да не ходи на детска за тази година, много ми харесва като не смърча и подкашля  Simple Smile. Сега само времето да се оправи да не се чудя какво да го правя...

# 379
  • Sofia
Кирова не смея да давам такива препоръки, само ще кажа, че когато се наложи ходим в Токуда. Дано някой друг се престраши да препоръча. Оздравявайте  Peace
Ние при нощните ставания се усетихме от какво му се разстрои корема на Макс - баща им в петък ги води на басейн и Макс май глътнал малко вода.  Sick Още е на никъде и почти не яде, това което му давам не го ще, иска си човека мляко кубети, все такива глупости.
Искаше ми се и ние да отидем на кино, обаче няма как да излезем при това положение  ooooh!
И да се похваля, за 24 решихме да ходим до Хърватска, дано да са здрави.

# 380
Положението в къщи никак не е розаво в 3 ч посреднощ обяснявах как да свали висока Т .Кашлицата вече е страшна и носа наплъно запушен .В 12 има дежурен лекар ще го водим.

# 381
  • sf
Кирова  Hugбързо оздравяване!
Ние днес ще сме из къщи, баба му пак изкара късмет, само да й кажа,че ще го води някъде и времето се разваля  Joy
Отивам до Била  и ще правя пица, кекс и мялко с ориз - като няма да сме навън ,цял ден ще ядем  Joy
Яна, колко пари се изръси за билети?
Аз все се каня да ги водя на закрития цирк и все нещо друго излиза.

# 382
Вики,20лв. за мен и по 10 за децата,на първи ред бяхме,не в ложите,но и на 1 ви ред се вижда супер.Те ми предложиха и за Никола без място ако искам за 3лв.,но как без място той е голям,той миналата година си стоя на място каму ли сега..Има и по 25лв., билети ,май и по 15лв. но не съм сигурна.И лъвовете бяха много красиви и атрактивни.
Кирова, Hug пиши след прегледа.
Деси,супер е дано всичко е ок и идете!Аз много искам да посетя Дубровник,ма кога ли.

# 383
  • София
Кирова, бързо  да оздравявате!  Hug

Деси, бисквити обикновени не иска ли?

Посмях се с вас как не сте се познали, Дани, трябва да се явиш на следващата среща!

Ние вчера имахме гости, цял ден чистихме и готвихме, днес ще е пълен релакс.

Бубе, аз мисля, че не е толкова много 8 дни, някои хреми са много продължителни. При нас Масларски последния път препоръча виброцил, хубавото е, че на Кая не й щипеше и разрешаваше да й капя (освен ако не се дължи на това, че шишенцето ми е много отдавна отворено, но не видях да пише срок за ползване след отваряне). За коларгол много пъти съм чувала хубави неща, но така и никога не се сещам да го пробвам, като се наложи. Така бях забравила и за калциевия глюконат, добре че Кирова беше писала точно преди последното разболяване на Кая, та го ползвах.

Уинкс, точно щях да те карам да преразкажеш накратко изследването и по новините в канал 1 май точно за него даваха, не чух подробностите, но явно нашата родина е първенец  Laughing

# 384
здравейте wavey
Ние сме на Кюстендил, до вчера времето беше чудесно, но днес е отврат.Дори мисля да дам количката на мъжа ми да я върне в София ,че в моята кола едва подреждам багажа ooooh!
Бързо оздравяване на болничките Hug
При запушен нос правя инхалации Peace
Много ще се радвам да се видим ако организирате среща следващата седмица Hug

# 385
Кирова, бързо оздравяване на Сашко  Hug

Айка, на старите листовки на виброцила пишеше, че се ползва един месец след отваряне, нямам идея защо сега са го махнали, миже да са променили състава

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 14:16 от марисса

# 386
  • София
ДД
Кирова да се оправяте,ползвала съм унг Златков в Токуда.
Макс да се оправя,е как от водата,не ходите за първи път на басейн,да не е нещо от пицата.
Айка как да не сме се познали,аз я познах,ако не бях споменала нямаше и да ти стане смешно Joy
Днес ги водих ме в пчеличката мая с две техни приятелчета голяма игра,2,5м скачане и дивеене.Търсят си другарчета.
Вчера големите деца от комплекса тормозеха Ники,правят му суплеси кирят се а милото не разбира и се радва е полудях,направо как не ударих някой незнам,а са деца на 6-8години Twisted Evil много мило ми стана за Ничи,той си мисли че са му приятели,и ни се разсърди на нас с баща му че го прибираме и не му даваме да играе с тези.
Вико късметлийка е свекито,снаха като теб,времето за нея работи Whistling
Яна и ти хареса цирка???ужасавощо ми беше,а ние в ложите бяхме до нас никой и децата спокойно си седяха,това естествено по съвет на ходили-Деси и децата Wink

# 387
  • Бургас
Привет  Simple Smile

Съжалявам да прочета, че пак има болни. Деси, Кирова как са разбойниците днес?  Hug

Бяхме на село два дена, вчера времето беше супер. Ивчо дивя в градината, изкопа цветята на баба си  Mr. Green Водих го на преглед, има много малко подобрение, в сряда пак, но този път в болницата, че да го видел под микроскопа  Rolling Eyes и да решава. Доктора даде малка надежда, макар и нищожна.  Praynig АБ-то като че ли е подействало, днес правя разлика, че детето ме чува като шептя  Laughing

# 388
  • София
Шуши мога да ти кажа хомеопатични точно за този проблем-боаронско но ефект има,пиши ми ако те интересува.

# 389
Искам да ви питам за 90 дневната,значи като цяло това са 4 дни които се редуват до 29 я който е воден,така ли да го разбирам?Нещо по спицифично има ли?И в зеленчуково плодовия значи си само на плодове и салата ли?
Иве,хареса ми в сравнение с миналата година инъче като цяло ми се струва мизерна работа в сравнение със световните циркове дето ги гледаме по тв-то.Но пък от друга страна в провинцията какви циркове има като ми разказват приятелки да се смееш ли да плачеш ли,с пласмасови столове и като изкарали бикове с едни рога и незащитена публика от ограждения.
Нямаше много хора в цирка,имаше доста свободни места,предния път беше лудница.

Общи условия

Активация на акаунт