Тема Незабравима 193

• 30 358
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
# 421
# 422
  • София
Е, това вече е върха! Значи той Бату и посмъртно може да продължи да си действа. Наел цяла армия убийци, които ще продължат да изтребват определените цели, ако не получат вест от възложителя на поръчката така да се каже. Нямам думи направо. Такова нещо досега не бях гледал, признавам си!

# 423
# 424
Ивва,благодаря на теб и Леман за преводите! newsm51 newsm51 newsm51

Мокси,прекрасно оформление!
newsm51 newsm51 newsm51

# 425
Тел. разговор между Харун и Арас

Х:Кажи на онзи долен мръсник ,ако смята ,че ще ме уплаши с евтините си номера ,много се лъже.Каквото и да направи ,никоя сила няма да може да го отнеме от ръцете ми.Вече е на края на пътя..
А:И според мен е на края на пътя.Може би кошмарът „Бату” свърши.
Х:Какво искаш да кажеш?
А:Бату може би е умрял.
Х:Това нова игра ли е ,за да ни хване в изненада.Няма да слушам глупостите ти.
А:Казвам ти истината.Може би снощи двамата с Едже да са умрели.Излезли са и до този час все още няма никакви новини от тях.
Х:Този мъж без да ми навреди ,никъде не би отишъл.Не го ли опозна още?
А:А сега ме слушай добре.Снощи щом видях ,че ги няма ,потърсих Бату.Телефона вдигна Едже,гласа й не беше никак добре.И знаеш ли последните й думи какви бяха?”Кажи на Харун да бъде много щастлив.В живота им вече няма да ни има – нито Бату, нито аз.Отиваме там ,където и двамата ще бъдем щастливи”.Според теб това какво означава? Аз мисля ,че последната игра я изигра Едже.

Превод - Леман

# 426
  • Русе
Добро утро, Незабравими! Поздравления за всички снощни и среднощни творения във форума! И аз се чудя какъв ще е края на Бату и по този повод предлагам една анкета:

През кой сезон на годината Бату ще бъде заловен от полицията?
а) Първа пролет
б) Куково лято
в) Златна есен
г) Бяла зима

И един допълнителен въпрос с понижена трудност за теста за матурите през юни:

Моля довършете изречението:

Бату царува, Харун робува, Еда с Ямур.........................?

Лек ден ви желая!

На 1-ви въпрос :
И през 4-те сезона - Бату периоди4но ще бяга, ще бъде освобождаван от адвокат, ще подкупва полицейския инспектор.
На 2-и въпрос , варианти много:
/според контекста/
Бату царува, Харун робува,
Еда с Ямур патки милува
                  за мъст жадува
                  кошмар сънуват
                  в кошмар битува
                  съдба си псува
                  Мелда лин4ува....и т.н.
Бганьо, ама вторият въпрос е по-труден! И ти , като в резюметата, ни подвеждаш!Аааааа! newsm09

# 427
  • Русе
Е, това вече е върха! Значи той Бату и посмъртно може да продължи да си действа. Наел цяла армия убийци, които ще продължат да изтребват определените цели, ако не получат вест от възложителя на поръчката така да се каже. Нямам думи направо. Такова нещо досега не бях гледал, признавам си!
Единственият изход е да се блокират парите на Бату! Няма пари - няма желаещи за мокри поръ4ки!
А Бату не е от категорията на Харун , за да се справи сам.
Тези сценаристи нищо ли не знаят за мафиите?

# 428
  • Русе
Ивва, на теб и Леман - благодаря за преводите! Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51
Мокси, красиво оформление! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves

# 429
Еда и Яамур в стаята на Яамур

Е:Не се мръщи вече.Мисли за коня си,ангелчето ми.Аз съм много развълнувана , а ти?
Я:Защо в онази кутия имаше окървавена кукла?
Е:Бебето ми ,нали ти обясних и Нильош ти казала, че е лоша шега.
Я:Страхувам се ,мамо, дали и на нас ще сторят нещо?
Е:Погледни ме.Аз не ти ли разказвам всичко?
Я:Разказваш ми.
Е:Еее тогава? Забравяме вече за тази кукла.Ти ,аз и баща ти днес ще преживеем много хубав ден в чифлика.Ясно ли е?

Мелда отива да търси Бату

М:Къде си Бату ?Къде си?
Н:Заповядайте..
М:Здравейте.
Н:Здравейте.
М:Бях дошла да говоря с Едже.
Н:Едже я няма в къщи.
М:Няма ли я?
А:Влез за малко.
М:Опитвам се да се свържа с Бату.Вчера ми каза ,че ще дойде ,но не дойде.Може би Едже знае къде е.

М:Значи от снощи и двамата ги няма ,така ли?
А:Няма ги.Не мога да се свържа с тях.
М:Да ,но когато Едже е в това състояние, къде биха отишли,без да се обадят на никого..Арас, не се е случило нещо лошо ,нали?
А:И аз не знам какво се е случило.
М:Обаче нещо те безпокои.Мислиш нещо, кажи моля те.
А:Не знаех ,че си толкова близка с Бату, че да се тревожиш за него…Знаеш на чия страна заставаш ,нали?
М:Доколкото знам и двамата сме на една и съща страна. Греша ли?
А:Да грешиш ,аз не съм на страната на Бату.Само за да предпазя..
М:Кого? Искам да знам какво става ,кажи ми Арас.
А:Може би Бату и Едже са умрели..
М:Какво?

Превод - Леман

Мокси, чудесно оформление!    bouquet  bouquet  bouquet

Пожелавам на всички хубав ден!
  Kissing Heart

# 430

Здравейте Незабравими! Hug
Дани  прекланям се пре таланта ти! newsm20 newsm51
Мокси оформлението на стихчето е страхотно! newsm51  love001

Росисан-прекрасен клип, невероятна песен!  newsm51 smile3501 smile3501 smile3501
Рекси,Милена,г-жо Броненосец Ивва, на теб и Леман -благодаря за преводите и информациит! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 txtloves
Хубав ден от мен!  love001

# 431
Здравейте незабравима дружина . Hug Heart Eyes
Рекси ,Ивва,г-жо Леман безкрайни благодарности за превода . newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Бганьо анкетата е уникална както всяко твое творение но няма да е лошо да я предложим на сценаристите и гаранция ,че и те ще са на 100 % затруднени да отговорят защото при тях водещо е очаквай от нас неочакваното не търсете логика в действията ни . hahaha hahaha hahaha hahaha

# 432
Добър ден, компания Незабравима! Hug Hug Hug
Благодаря на Рекси bowuu  bouquet, на Ивва bowuu  bouquetи  Леман  bowuu  bouquetза преводите!Желая ви усмихнат и успешен ден! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 433

Да се насладим на едно прекрасно творение на Кесара . Peace

# 434
Единственият изход е да се блокират парите на Бату! Няма пари - няма желаещи за мокри поръ4ки!
А Бату не е от категорията на Харун , за да се справи сам.
Тези сценаристи нищо ли не знаят за мафиите?
А, аз останах с впечатлението, че това е вече свършено дело от страна на Харун и Арас когато направиха извлечение по сметките му.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт