Тема Незабравима 193

• 30 246
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Абе тия тотално ни взеха за канарчета . Crossing Arms Интерсно ще ми е да разбера какво си казаха Тюркян и Ферда . newsm78

# 76
Не разбрах, показаха само един труп - явно на Едже. Какво стана с Бату? newsm78 Даже не го мислят за мъртъв, защо плаче тогава Мелда?
Мелда повтаря, че знаела,че не е умрял.Арас й обяснява, че е убиец и тя му се изрепчи, че го обичала. Shocked

# 77
Едже сигурно е мъртва, но как си представят, че сама е карала колата?

# 78
  • Русе
Абе тия тотално ни взеха за канарчета . Crossing Arms Интерсно ще ми е да разбера какво си казаха Тюркян и Ферда . newsm78
Анне каза, че Мелда е при оня, убиеца.

# 79
  • София
Не разбрах, показаха само един труп - явно на Едже. Какво стана с Бату? newsm78 Даже не го мислят за мъртъв, защо плаче тогава Мелда?
Мелда повтаря, че знаела,че не е умрял.Арас й обяснява, че е убиец и тя му се изрепчи, че го обичала. Shocked
Ама е нагла, та чак отвратителна!  #Sniper #Sniper #Sniper

# 80
А стига бе наште планове за Едже и Арас тотално се сринаха . ooooh! Не ми се искаше така да я елиминират от филма . Thinking

# 81
Е как какво мило, кой препарат за под е по-качествен.Толкова се изчерпаха от към сценарий, че решиха да ни спретнат показно как да си почистваме дома.... hahaha

# 82
Мелда ми взе акъла, верно е бременна. #Crazy
Обяснява на бебето си, че била сърдита на баща му, но после го обикнала и тъкмо щяла да му каже , взел че умрял. Леле Sick #Crazy

# 83
Moмичета, за съжаление при мен не върви добре.
Едже е умряла, жалко

# 84
  • По света и в нас.
Защо,рибарите са го спасили Бату, а не Едже.Колко живота има този Бату?

# 85
Бату, като котките има поне 9 живота

# 86
А май другите мислят и двамат за умрели или не съм разбрала? newsm78

# 87
  • София
Веднага се поправям - Едже си е отишла за съжаление!  ooooh!

# 88
Здравейте и от мен

Значи Харун е Стоманелко Желязков а Бату какъв ще е след такова отцеляване не знам

# 89
  • Русе
Е, Мелда наистина е бременна! ooooh! Дали ще абортира или ще го остави?

Ниса искаше май пак да се връща към ресторанта, с Едже!

Общи условия

Активация на акаунт