Тема Незабравима 193

• 29 885
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Вкусна попара...... eat yes thumbsupг-н Председателю.Закусих и на пълен стомах.....рими идват hahaha Joy hahaha

ОБИЧАМ   

Обичам устните ти.....вишнев цвят   
Над тях носле.....напъпило лале   
Очите ти ......красиви маргарити   
Намигаш ми и с тебе аз политам

Отвеждам те в свят различен
Където няма болка и сълзи
И винаги е вечно....... лято
Повярвай ми и с мен бъди

Зад зидове високи съм го скрил
Далеч от ....хорските очи
Ела и виж ....красиво е нали
За теб го пазя и за нашите мечти

Ехаааааааааа! Прекрасно, Боб! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 631
  • София
Браво, Боб! И за снощните стихове също. Забравих да ви поздравя с Дани - все по-добри и продуктивни ставате.

# 632
  • Монтана
Добро утро и хубав ден на всички във форума!
Изненадахте ме за пореден път с прекрасни стихове!Истинско и прекрасно състезание на музите се е получило!Боб,Петко,прекрасни сте! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm10 newsm10 newsm03 newsm03
Останах без думи!Благодаря и на Златната рибка за качените субтитири и на всички,които превеждат,за да можем да се насладим на любимия сериал!Ненадминати сте!За всички вас-поздрав от мен!

Hug Hug Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet  bouquet  

# 633
  • Русе
Малко спам от мен/ не ,че нямам и друг такъв, де?!/! Но това също ме кара да се усмихвам!

# 634
Ивва, хубав фрагмент пожелаваш, ама сценаристите едва ли са ни подготвили такъв! smile3516
Бганьо, златна ти клавиатурка за "Попара"! Ха, дано! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74
Дори,  smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10  за комичните клипове! Кефя се на МАХ! newsm47

Вени ,просто очаквам неочакваното.

# 635
  • Русе
Добро утро и хубав ден на всички във форума!

Hug Hug Hug Hug Hug   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet  bouquet  
Е,днес наистина е страхотен ден, със страхотна компания! newsm10 newsm10 newsm10

# 636
Вкусна попара...... eat yes thumbsupг-н Председателю.Закусих и на пълен стомах.....рими идват hahaha Joy hahaha

ОБИЧАМ   

Обичам устните ти.....вишнев цвят   
Над тях носле.....напъпило лале   
Очите ти ......красиви маргарити   
Намигаш ми и с тебе аз политам

Отвеждам те в свят различен
Където няма болка и сълзи
И винаги е вечно....... лято
Повярвай ми и с мен бъди

Зад зидове високи съм го скрил
Далеч от ....хорските очи
Ела и виж ....красиво е нали
За теб го пазя и за нашите мечти

Ехаааааааааа! Прекрасно, Боб! Hug Hug Hug smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Боб, страхотно е.Дано Харун успее накрая наистина да ги отведе някъде където никой вече не им пречи и си заживеят най-после щастливо. smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 637
  • Русе
Ивва, хубав фрагмент пожелаваш, ама сценаристите едва ли са ни подготвили такъв! smile3516
Бганьо, златна ти клавиатурка за "Попара"! Ха, дано! smile3501 smile3501 smile3501 newsm74 newsm74 newsm74
Дори,  smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10  за комичните клипове! Кефя се на МАХ! newsm47

newsm62 newsm62 newsm62  Да! Ние чакаме - куршуми, ножове, мачете , стенания, сълзи...
Обратното е : Бату прощава, Харун също, прегръщат се... Бату се натиска да кумува на сватбата на Еда и Харун, а последните с радост приемат! Ето, това е неочакваното за мен!

# 638

# 639

newsm62 newsm62 newsm62  Да! Ние чакаме - куршуми, ножове, мачете , стенания, сълзи...
Обратното е : Бату прощава, Харун също, прегръщат се... Бату се натиска да кумува на сватбата на Еда и Харун, а последните с радост приемат! Ето, това е неочакваното за мен!

hahaha hahahaГладна кокошка просо сънувала,че и нашата работа.Това и насън няма да стане може само да си мечтаем.

# 640
  • София
Репродукция

Дава продуцент инструкция
Време е за репродукция
в Незабравимата продукция
и край на всякаква обструкция
Да има раждане с индукция
да следва кърмене със сукция
Да хваща всеки инструмента,
вече снимаме на лента,
Инструкцията да изпълнява,
че почва тук да се глобява
Наште умни сценаристи
затриха всичките артисти
Брей, каква е тази врява
Бату Мелда осеменява,
То за тях не се отнася
Друг яйцата тук ще снася
Но започнали са вече
На Мелда водицата изтече
Карай, нека филм да става 
Бейби бум се май задава

# 641
"Професионалния"   Wink Wink Wink  блясък в очите.

# 642
  • Монтана

hahaha hahahaГладна кокошка просо сънувала,че и нашата работа.Това и насън няма да стане може само да си мечтаем.
Дами,невероятни сте!Разсмяхте ме от сърце!Аз съм склонна да си помечтая като Вени-поне докато не са ни попарили мераците за щастливо разрешение на събитията...Дори,дай го по-весело и оптимистично! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 newsm03 newsm03
Белким болните мозъци на сценаристите започнат дългоочаквания процес на оздравяване... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 643
  • Монтана
Репродукция

Дава продуцент инструкция
Време е за репродукция
в Незабравимата продукция
и край на всякаква обструкция
Да има раждане с индукция
да следва кърмене със сукция
Да хваща всеки инструмента,
вече снимаме на лента,
Инструкцията да изпълнява,
че почва тук да се глобява
Наште умни сценаристи
затриха всичките артисти
Брей, каква е тази врява
Бату Мелда осеменява,
То за тях не се отнася
Друг яйцата тук ще снася
Но започнали са вече
На Мелда водицата изтече
Карай, нека филм да става 
Бейби бум се май задава

За пореден път оставам без думи...Хей,човеко,дано някъде в живота пълноценно да използваш дарбата си...Събери стиховете си от форума-аз ще бъда човека,който пръв ще си закупи безценното ти даровито слово...Браво,моите дълбоки и искрени аплодисменти! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm44 newsm44 newsm44 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 644
  • Монтана
"Професионалния"   Wink Wink Wink  блясък в очите.

И аз като теб,Иве,не вярвам,че е само професионализъм...Това минава за серия,две,но за почти две години-не,не...!тук има и магия,химия...заради която още гледам "Незабравима"!Не съм кой знае какъв киноман,но такава екранна двойка,с толкова ярко,запомнящо се и излъчващо любов присъствие,не съм виждала!Тук има....просто ЛЮБОВ!И ТО МНОООООГО ЛЮБОВ!   loveuuu  loveuuu  loveuuu Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves txtloves txtloves txtloves

Общи условия

Активация на акаунт