Пърнар - при бактерии в урината и при бъбречни проблеми?!?!

• 10 142
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте, в урината ми излезе че имам бактерии. Посъветваха ме да пия пърнар, много бил ефикасен.
Намерих /набрах си/, но сега незнам как се пие. Потърсих информация, но не мога да намеря. Пил ли е някой, запознати ли сте?!?
Притеснявам се защото свекърва ми преди малко /като споделих/ ми каза, че бил отровен в по-голямо количество?!?!?!

# 1
Нищо не съм чувала за това. Дъщеря ми е с такива проблеми. Редовно й давам бирена мая. И корейски (най-ефикасния) женшен съм й давала. С това я поддържам в добро състояние. Лично за мен и бирената мая, и женшена вършат чудеса.

# 2
Как го позна тоя дъб точно и къде го бра?  Rolling Eyes
Кои бактерии са изолирани и какви оплаквания имаш?

# 3
Стерилната урина показа е-коли 10/5. Много съм притеснена. Като съм била дете съм имала пиелонефрит и съм се лекувала с години...
Имам парене при пишкане и някаква тъпа болка в пикочния мехур...
Както казах, приятелка преди време е пила, тя ми каза за него. Като поразпитах излезе, че доста хора от нашия район го знаят и пият. Но все по различен начин...
Първата реакция като разбрах за пърнара ми беше да ида да си купя в аптеката - нямаше. Тогава един човек от опашката ми каза къде го имало, да отида и да си набера. Баща ми пък излезе, че е брал преди време за друг човек за същите неща и така. Донесоха ми клонки, листенцата са бодливи, но сега са дребни, има и цвят.
До колкото разбрах се слагат 3-4 клонки в 1 литър вода, вари се 20 мин. След това се пие водата.
П.п От Югозападна България съм.

Общи условия

Активация на акаунт