Predi 2 1/2 godini osinovichme edno 3 godishno momichenze ot Bulgaria. Togava izrichno kazachme, che ako deteto ima bratche ili sestriche bichme jelali da gi osinovime zaedno. Kazaha ni, che tja e sama. Znam obache, che ponjakoga se rajdat oste edno dete, koeto sushto se ostavja za osinovjavane.

Ima li njakakuv nachin da razbereme, dali neshto se e promenilo? Nie ne sme ot naj-mladite, no si mislja, che ako nashata dushterichka ima rodnini po-dobre ste e da gi osinovim, otkolkoto da rastat po domovete ili puk da sa osinoveni njakude si po sveta.

Moje li njakoj da mi kaje kum kogo da se oburna? Az kazah na sozialnata rabotnichka, no tja ne beshe sigurna, che ste poluchi tazi informacia ot kolegite si ot suotvetnija otdel "zakrila na deteto". Po zakon njamam predimstvo, zastoto bratja i sestri moje da se davat pootdelno za osinovjavane, no ste se suglasite s mene, che najstina e po-dobre da sa zaedno! S tazi cel ostanah i v registura, no skoro ste me iztrijat, a jiveja v chujbina i togava edno eventualno osinovjavane stava mnogo slojno.

Dusterja ni znae che e osinovena, daje bjachme v doma minalata godina i smjatame da hodim pak tazi godina. Mislja che e naj-dobre tja da znae istinata i si mislja che bi trjabvala da znae i projzhoda si. Ne sum ja "rodila", no za neja sme istinskite "mami" i "tati" - i tova mi stiga. Daje sum blagodarna na  nejnata BM. Blagodarenie na neja imame naj-jivoto i naj-luchesarnoto dete, koeto mnogo obichame.