За мъжете, парите и майките

• 45 654
  • 1 185
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Аз пък никога не съм се вълнувала дълбоко служителите по колко време висят по форуми или играят фармвил.
Има работа, която трябва да се свърши и мен това ме вълнува, рабоата да е свършена.
Дали служителят ще си дрънка във форума, ако си е свършил работата или ще си бърка в носа, не ме интересува.
Важен е резултатът.

Абсолютно.
Шефката ми като ме наемаше каза, че не ми плаща за времето на стола, а за свършената работа. Да си правя сметката.
Но нито Краси ще разбере удовлетвореността, която аз изпитвам от работата си, нито аз ще разбера нейната - ама пък светът затова е интересен  Grinning

# 946
Ама невероятни сте просто  Joy Joy Joy

# 947
  • София
Аз не мисля, че трябва да отпочваме разговор на тема "добрият мениджмънт и начин на мотивиране на служителите за повишаване нивото на ефективност", баш в тази тема.
А и без да ми се сърдите, аз имам собствено виждане по този въпрос и нямам никаква склонност да се съобразявам с други, освен с моето мнение.
Да управляваш хора и да извадиш най-доброто от тях като продукт работа, не е нито лесно, нито се отдава на всеки, нито тук и сега е мястото за една такава дискусия. Simple Smile

Но ако много държите, аз нямам нищо против да я проведа Simple Smile

# 948
Аз не мисля, че трябва да отпочваме разговор на тема "добрият мениджмънт и начин на мотивиране на служителите за повишаване нивото на ефективност", баш в тази тема.
А и без да ми се сърдите, аз имам собствено виждане по този въпрос и нямам никаква склонност да се съобразявам с други, освен с моето мнение.
Да управляваш хора и да извадиш най-доброто от тях като продукт работа, не е нито лесно, нито се отдава на всеки, нито тук и сега е мястото за една такава дискусия. Simple Smile

Но ако много държите, аз нямам нищо против да я проведа Simple Smile
Нито пък аз имайки предвид кой ще у4авства.
Нямам предвид теб Аззи! Peace
Все някой трябва да се върне на темата и ще съм аз май.
Парите на порасналото ми дете са си нейни и ако има семейство ..не бих се месила .
 Ина4е наследството ще й бъде преписано само на нея ,4е да няма несъгласия след евентуален развод, и дано си опи4а ума какво ще прави.
 Дано успеем да я възпитаме добре.  Praynig PraynigPeace

# 949
Сигурно мен визираш, а  Joy
А твоето дете като заспива в 20.00ч - ти какво правиш във форума - не е ли будно вече?

# 950
А твоето дете като заспива в 20.00ч - ти какво правиш във форума - не е ли будно вече?
Още няма 15 и 30 (тогава я будя) и си спи. Нали знаеше уж къде живея? hahaha

# 951

Абе знам, ама като гледам, че от час и половина си мега активна, та се чудя - как така става  Laughing

# 952
Сигурно мен визираш, а  Joy

Абе знам, ама като гледам, че от час и половина си мега активна, та се чудя - как така става  Laughing
Ами толкова спи дарлинг,то4но толкова -от 1 1/2аса до 2  4аса на обед:)))
А пък и съм си написала програмата за деня по надолу,провери ако смяташ за нужно  baby_neutral

# 953
Хайде веднага отчет по часове, че Вилико нещо се съмнява  ooooh!

Таня, чудя се защо си губиш времето да й обясняваш, ама ти си знаеш де  Wink

# 954
Е, значи на мен може да ми се държи сметка какво работя и по колко точно, но аз като попитам - неееееееее, отчет не е нужен  Joy Joy Joy То куха работа, какво да кажа  Tired

# 955
Хайде веднага отчет по часове, че Вилико нещо се съмнява  ooooh!

Таня, чудя се защо си губиш времето да й обясняваш, ама ти си знаеш де  Wink
Ааа,тя винаги във всяка тема се съмнява,но когато ребро й предложиш да дойде на кафе  и се запознаете  и види как живеете и какви са ви съдовете,бельото, храната,отношенията, игра4ките ,дрехите и т.н неща ...се скрива в дън земя и се измъква с това,4е ве4е имала достат4ъно приятели  #Crazy
И аз се 4удех ,но ве4е само ми е забавно,защото като поопознаеш един типаж-характер ве4е знаеш какъв е и само се забавляваш Simple Smile
 Joy

# 956
Е, значи на мен може да ми се държи сметка какво работя и по колко точно, но аз като попитам - неееееееее, отчет не е нужен  Joy Joy Joy

Попитах те, не защото много се вълнувам от твоята особа, а защото ти попита същото Краси, споменавайки, че седи по цял ден във форума и едва ли не не прави нищо интересно. В тази връзка те запитах какво толкоз интересно правиш пък ти, вършейки същото (т.е. да седиш във форума), но уж работейки. беше по-скоро риторичен въпрос, не израз на дълбока заинтересованост  Crazy

То куха работа, какво да кажа  Tired

За себе си ли говориш? Не бъди толкова самокритична де  Stop

# 957
Хайде веднага отчет по часове, че Вилико нещо се съмнява  ooooh!

Таня, чудя се защо си губиш времето да й обясняваш, ама ти си знаеш де  Wink
Ааа,тя винаги във всяка тема се съмнява,но когато ребро й предложиш да дойде на кафе  и се запознаете  и види как живеете и какви са ви съдовете,бельото, храната,отношенията, игра4ките ,дрехите и т.н неща ...се скрива в дън земя и се измъква с това,4е ве4е имала достат4ъно приятели  #Crazy
И аз се 4удех ,но ве4е само ми е забавно,защото като поопознаеш един типаж-характер ве4е знаеш какъв е и само се забавляваш Simple Smile
 Joy

Joy Joy Joy О, не........................................!

Nenna - последно? Питаш ме, не ме питаш - трябва или не трябва да се дава отчет и отговор на постовете - уточни, моля!
Иначе - вярно е, доста самокритична съм  Peace

# 958
Само се надявам, че няма такива работещи тип " Вилико" на държавна службица, че аман от хрантутници.

А в частната от къде мислиш идват.  Плащаш за кабелна  40 вместо 30 лв. да има и за вилико.  

# 959
Nenna - последно? Питаш ме, не ме питаш - трябва или не трябва да се дава отчет и отговор на постовете - уточни, моля!
Иначе - вярно е, доста самокритична съм  Peace

Питам те, ама отговор не чакам, защото беше риторичен въпрос  каква е тази работа, където плащат за цял ден висене във форума и писане във всяка тема  Grinning
Риторичен беше въпросът дали вършиш нещо кой знае колко по-интересно от това, за което се "заяде" с Краси.

Какво значи трябва или не трябва да се дава отчет???
Първо нищо не ТРЯБВА - това е форум и си чешем езиците, ако искаш отговаряш, ако искаш не. Нито мога, нито пък искам да те задължавам за каквото и да било.
Да не говорим чак пък за  даване на отчет .... Ама гледам, че ти искаш Таня да ти се отчита  Wink

Но предполагам ще продължим дискусията утре, че работното ти време свършва. Утре като имаш достатъчно излишно време (т.е. като отидеш на работа), тогава пак  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт