Scrapbooking & Cardmaking - 14

• 60 955
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
ra4eto- аз съм от Бургас. Също Arabela и Miona. Кажи какво има Simple Smile

Колко отдавна не съм влизала тук.....Много нови неща научавам. Много красиви проекти виждам! Браво на всички!
Аз имам едно питане : на каква цена продавате пликовете за пари? Говоря за крайна цена към клиента- в магазин за подаръци, за цветя... Ако не желаете тук, може да отговорите и в съобщение. Но мисля, че ще се заинтересуват и други.

# 271
  • Пловдив
И аз питах назад в темата, за картичките обаче.. тъй като са прекрасни.. но отговор няма   Weary newsm45

# 272
SilviyaN, извинявай, пропуснали сме те...аз умишлено, защото няма какво много да ти кажа.
Общ онлайн магазин нямаме и общо взето всеки се спасява сам. Някои момичета работят по поръчка, други в блоговете си са оставили възможност да си поръчаш, момичетата с магазини продават там, а други дават по квартални магазинчета. Предполагам, че с всяка, чиято картичка си харесала можеш да се свържеш на лични и да се уговорите.
Кречи, не знам на каква цена биха се продавали пликовете Embarassed като погледна от моята камбанария цена от 5 лв ми се вижда нормална, но ако се поставя на мястото на купувач ми се струва, че няма кой да ги даде... Много зависи къде ги предлагаш и каква надценка слагат - не помогнах, но и аз не знам отговора.

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 12:07 от Te4eto

# 273
  • София
Преди 100 години съм купувала "плик" за пари от магазин за опаковки и беше към 5лв тогава.

# 274
Кречи,в магазинчетата където аз ги давам ги продават м/у 4,50 и 6 лв зависи от декорацията и от надценката...В едното магазинче слагат по-малка надценка!Да уточня единия магазин е за парти аксесоари,украси и опаковки,а другия е за цветя и опаковки.където по принцип хората оставят повече парички като влязат,така че там вървят и на по-висока цена.
SilviyaN и аз да не се повтарям,но винаги можеш да драснеш едно ЛС и едва ли ще останеш без отговор..... Peace

# 275
Ади, това май се отнася само за Англия, защото аз пробвах с по-голяма сума от 25 лири, но доставката си остана.
Може,не знам,но от написаното там останах с такова впечатление.

# 276
Здравейте Simple Smile тези дни хич ме няма само гледам и смятам из разни сайтове и хем не съм поръчала нищо , хем си губя времето. Няма ми я музата нищо не съм правила Sad За сметка на това две дечица са ни канили на РД и трябва да се стегна да им измисля нещичко.
Поне тук вие творите с пълна пара едни разкошни неща.Много ама много ми хареса партито по случай 24-ти май -браво дано и моето дете има такава учителка  Hug
Имам питане не сте ли навити да направим обща поръчка било от БГ или от чужбина - повече хора и да си поискаме -% за количество. Аз съм от София ако има и други тук да направим нещо общо. Вие сте с повече опит и ще се радвам да се обединим.
http://genovi.gnetbg.net/kartichki/SDC12287.JPG  и за да не е само пост една по стара скромна картичка  Wink

# 277
  • Пловдив
В бързането не се бях сетила  Blush Мерси за отговора  Hug

# 278
Marinex, до сега не съм чувала чуждестранни магазини да дават отстъпка за количество...
Единствения бонус при общите поръчки (ако не броим недостатъците) е това, че при по-голяма сума - падат транспортните разходи - или няма такива или разделени на повече хора са по-малко като цена.

Недостатъците на този начин е, че един човек трябва да закотви бая пари, които в последствие другите да му дадат, да трепери по пощите дали няма да се загуби пратката, да се занимава с митници ако доставката не е от страна в ЕС, да се занимава след това да търси всеки да му даде или прати по пощата/куриер нещата.

За пари предварително няма как да се говори, защото нещата в онлайн магазините са много интензивни и често може нещо, което си е харесал човека да е свършило докато се съберат поръчките на всички хора.

С други думи, аз отдавна не съм фен на общи поръчки от повече от 3-ма човека, защото нещата вместо да се улеснят - се утежняват.

Ако идеята е само за отстъпка на количество - няма кой да я даде от чужбина. Всички магазини имат секция с намалени продукти както и ежедневно разни неща на промо-цени, повече от това няма как да получиш освен ако не си фирма да пазаруваш на едро.

bouquet

# 279
Аз пак ще питам, въпреки че не получих отговор на предишния си въпрос / може би никой не знае отговора  Wink/.
Имам питане относно панделките. Трябват ми рипс панделки/като тези/

Такива панделки си купувам от магазините за шивашки материали - 0,40 лв метъра, ако вземеш ролка е по-евтино, но са с голям метраж. Там са само едноцветни.

# 280
Блещучка , не съм съгласна с теб , но не желая да превръщам идеята в спор. Ще дам само пример - от сайт в UK пазаруват колегите на съпруга ми. Правят си обща поръчка и освен смешните пари за доставката получават -30% защото са пазарували за над определена сума.Това е честа практика в много он лайн магазини.Разбира се никой никого не кара на сила , но ако има навити можем да се пробваме.

# 281
Marinex, наистина не зная за каква сума пазаруват колегите на съпруга ти..
Всичко което казах аз е на база това, което зная за общите поръчки, които сме правили преди.
На нас не са ни давали отстъпка, но може 200-300 долара да не е достатъчно голяма сума, не зная. А и ние сме пазарували общо, когато е имало намаления предимно, затова може да е било така.
Стискам палци да намериш съмишленици Simple Smile
Аз изобщо не съм искала да споря, просто споделих опита си относно това, което питаше...
Усмих! Hug

# 282
Tова е единственият УК магазин за крафт материали, който знам да има отстъпки за сума. А, аз съм пазарувала и пазарувам от много места.  Peace

# 283
Блещучка , Hug Heart Eyes
nana_cool , благодаря много - тичкам да гледам и дано избера нещичко. Heart Eyes  bouquet

# 284
Хубаво е ,че се коментират такива въпроси в темата.
Мисля,че информацията ще свърши работа на всеки, който се интересува.
Не става дума за спор,а за споделяне на опит /което е чудесно в случая/.
И аз да споделя относно общите поръчки - когато е по-голяма сумата се начисляват мито и ДДС, така, че не се знае, ако получим отстъпка дали с тези начисления няма да ни излезе по-скъпо.
Нана, и аз ти благодаря за сайта   bouquet При първа възможност ще го разгледам /и то няколко пъти Mr. Green/
Аз отновоа не мога да публикувам мнение нито в моя блог , нито в чужди блотове  Thinking
Ади, исках да пусна коментар в болага ти ,но уви не стана.
Маги , и на теб исках да отговоря и да ти благодаря за информацията относно лепилото с брокат, но отново не се публикува  #2gunfire
И една детска картичка от мен за 1 юни
http://mynewhobby-merypoppins.blogspot.com/

Общи условия

Активация на акаунт