Майско слънце, цъфнали дръвчета, ФЕВРУАРЧЕТАТА припкат с пъргави крачета (32)

• 24 509
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Аха са да пораснат, но докато стане лятото ще мине и аз ще си пляскам с грозните нокти, че сега даже и за лак не стават. Пък за любовника лошо няма, стига да не ти е в къщата. Mr. Green

Не знам при вас как е, но Митко от известно време се е отпуснал да говори. Не казва някакви думи на нашия език, а на бебешки цели речи изнася с ръкомахане, крясъци, физиономии и прочие, много е смешен.  Heart EyesДано да успея да го запиша за идните поколения.

# 226
Бръм, ноктопластика не може ли да замаскира положението бе  newsm78
Аз никога не съм си правила такова нещо,но сестра ми,която е с ужасни нокти успя да се приведе в приличен вид за бала по този начин Rolling Eyes
Либовник... не само да не ти е в къщата... че то за жена с две деца кой ще се върже... трябва да е пил газ... поне газ... поне литър Joy  или нааай-много да се върже някой ,за да му пера чорапите и тайничко да му отделям храна от вкъщи Joy
Аз му казах на половинката,че при мен нищо не се губи.... най-много два картофа и доза прах за пране,ама при него стоят по-инак нещатааа, че кинтите в картата ще вземат да свършват на 10-то вместо на 20-то число и сме я закъсали от всякъде  Crazy

# 227
Бръъъъъм, покажи ги тез ябълки бееее
От седмица сън ма не фаща  Cry
Мръ за ябълки Cry
Кажи адрес, име... аз ша пратя еднин бивш кандидат либовник да ми купи една зИленка и да ми я прати с много лИбов  Crazy
Имаше изложба ,но аз не успях да я посетя  http://www.blog.gallery-paris.com/?p=127
А моето съкровище се прави ето тук    http://www.theoapples.com/index_bg.html

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 23:19 от Любезна

# 228
Много ябълки, много нещо...
Композицията „Бяла и Черна отхапана ябълка" ми харесва най-много (не, че са ме питали, де). Grinning

# 229
  • София
Къде ги гледате тия тъй обсъждани ябълки и за какво иде реч всъщност? Да не е някаква парола туй.  Laughing

# 230
Парола е, как да не е парола, но със свободен достъп.  Laughing

А моето съкровище се прави ето тук    http://www.theoapples.com/index_bg.html

# 231
  • София
Брех, в моя мозък некви пикантерии се зародиха... то... дървени ябълки.  Mr. Green

# 232
Ника  Joy Joy Joy
Аз съм гърмян заек бе, вече бегам от пикантерии, едва приспах първия резултат от тях  Crazy втория ръмжи под масата и си блъска главата в краката ми...
Какви пикантерии,каква космонавтика, какви 5 лева бре  Joy

# 233
# 234
  • София
Понякога, ЧРД! Бъди здрава, бъди любима и бъди мама на двама-трима!  bouquet

Бобиш, стискам!  Hug

Слънчи, честито 5-то зъбче на кротката Калинка! Не се кахъри, че не яде - каква грациозна дама ще стане самооо... Пу, пу и пак пу!

За ябълките - дали не съм скучен традиционалист, но само червената и зелената ми харесаха.

За педикюра - твърдо трябва да се прави! И то не заради любовник, мъж или какъвто и да било друг индивид, а за самите нас... Joy

# 235
Криси, моята е чАрвена Flutter прелееест, но ми се иска да си има дружка... една зелена ...нали противоположностите се привличат, но срамно са поскъпнали  Sad та само в Бръм ми е надеждата да й намеря на моята самотница другарче  Laughing
Котьооо, засрами сааа!  Joy
А педикюра, само щото ще им дойде ред на сандалките в най-скоро време, та от сега да подготвим почвата... иначе - ни време, ни сила Mr. Green

# 236
Аз моите ябълки съм ги качила във ФБ почти веднага като се похвалих че съм ги взела, но сега като каза разгледах и установих че незнайно как и къде са изчезнали , та пак ги качих. Иначе едната струва 49лв. което не е много според мен. Май са целите от метал и керамика и също имаше зелена, жълта и синя. Тия дето си ги показала също са много хубави, не знам защо но откачам на тема ябълки. Колко струват тия дървените?

За нещо като ноктопластика и аз съм се замислила, но ни знам къде, ни нищо. Ако можете - препоръчайте, иначе цялото лято трябва да маам с обувки ( или да не ми пука, което също е вариант).

# 237
Котьооо, засрами сааа!  Joy
Що? Какви съм ги забъркала пак? Innocent

Кой иска кафе с много каймак?

# 238
Добро утро!

Аааааз.....искам кафе, може и без каймак, само да е голяяяямо...  Tired
Нямаше сън тая нощ в наЩа къща. ТеЗ зъби ще ме довършат...  Tired А и нещо съм се скапала пак тия дни, и времето е такова....  Tired Всичко ме боли - кръст, крака, г...з  Tired
Уф, хич ме няма ... не мога и да мисля даже. Отивам да видя Ина, че още спи, а цяла нощ какво беше...  ooooh!

Хубав ден, момичета!

# 239
Добро утро!
Котенце мерси за кафенцето!
Бобиш стискам силно Peace

Общи условия

Активация на акаунт