Майско слънце, цъфнали дръвчета, ФЕВРУАРЧЕТАТА припкат с пъргави крачета (32)

• 24 511
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДВ, д/мами  Hug

Хайде сАполивите бързичко да се оправят  Wink

За кърмачките  Hug   bouquet  Hug Ама големи героини сте!!! Не мога да ви се нарадвам Simple Smile

Любезна, да са ти живи и здрави рождениците и да не те ядосват (по много)  Simple Smile

Слънчи, ще прояде и Калина Simple Smile

Танче, как е бебчо? Чухте ли вече сърчице?

Ника, то това с дрехите е много относително Simple Smile И ние уж сме 10 на 75-76, а носим дрехи за от 12 месечни до 24 месечни Simple Smile

Такааааааааа ... ние сме записани вече в ДГ и сега остава да договоря с шефката връщането на работа Simple Smile

Каката си чака блузките от Спордиректа и се кефи, че ще е единствена с такива Simple Smile

Друго, друго ...  не знам Simple Smile

Лека вечер  Hug

# 406
Благодаря ви момичета  Hug
Oх, със свито сърце погледнах,че е минало второ класиране и отново не сме приети в проклетата близка градина... колкото повече време минава толкова по-резервирана ставам... а и Миото ме дразни, за него е най-важно да ни е лесно... без да е прекарал повече от 5 мин. (общо) и в двете градини взе да ми спори,коя била по-хубава... та вече силно се надявам да не ни приемат в тази...

# 407
Привет!
Вики, видя ли, че Криско проходи пръв! Честито! Grinning
Любезноу, ще стане каквото има да става с градините - повече нищо няма да кажа (но ще е както го искаш). Hug
Честити ти празнуващи - живи, здрави и послушни!  bouquet
Никооо, ти си наш'та гордост с тез' свалени кила! Че то остана ли нещо по теб, бе, жена?! Shocked
Друго...друго...за друго нямам сила. Утре пак! До скоро, мами! Heart Eyes

# 408
  • York
При нас ще обявявят първото класиране за ОДЗ-тата на 31 май. Няма никаква надежда да ни приемат, ниито на първо, нито на хиляда и първото класиране, но подадох документи иначе  Laughing
Аз мисля да оставя Анета да се отбие сама, когато реши. Така или иначе вече нямаме кърмене през деня, останаха ни само вечер няколко  Laughing Дори и да тръгне на ясла или градина кърменето няма да е проблем.
И относно апетита да се изкажа  Mr. Green Моят дъщерюн също почти не яде по цял ден, но на вечеря си наваксва, след което посуква малко и заспива. От къде се извъдиха напоследък тези бутчета не мога да си обесня  Thinking

Любезна, честит рожден ден на родата.  Peace  Crazy

# 409
  • До Балкана
Миме Любезно, да  са живи и здрави рождениците!
Оле, искам да ви пита нещо, но не ми се смейте много! Embarassed Купувам памперс гащи на Бо и чак днес забелязах, че на дупето имат една лентичка, която като се издърпа лепне. За какво е това, бе, женички?  Whistling Седя и се пуля и акъла ми не идва, единственото, за което се сетих, е че може да е за да се залепи за дрешката и да не се размърдва, ама знам ли! newsm78

# 410
  • Пловдив
И аз за тази лентичка съм се чудила, но си мисля че е като свалиш памперса да си го направиш на топка както другия да си стои завит  newsm12 предполагам

# 411
Далче, лепенката е за да нагънеш използвания вече памперс и да го залепиш на рулце. Гащите нямат лепенки от страни, затова се късат като ще ги сменяш... Нали се сещаш, че ако тръгнеш да ги смъкваш като нормални гащи, ако има вътре нещо от голямата нужда, ще стане...  Sick меко казано, мазало...  Wink Затова ги късаш от страни, и си ги навиваш, и залепваш с тази лепенка!  Simple Smile
Не се притеснявай, не ти е тъп въпроса. Аз с Преслав като му купувах такива гащи и аз се чудех дълго време за какво е тази лепенка, преди да се престраша да питам...  Laughing

Не я заведох днес на консултация, но не ми и звъннаха. Аайде, бе, няма да си правят експерименти с моето дете!!!  Crossing Arms

Лека нощ, момичета!  Simple Smile

# 412
  • До Балкана
Точно така, Пина и аз не давам такива работи. И нашата педи е екстремист и на сополи иска да слага ваксина, ама  има да взема от мен!
Така, за лепенката и това ми мина през акъла, но аз като си ги скъсам отстрани и после си ги завивам като обикновените. Но сега, благодарение на вас ще си залепвам и ролцето! Joy

# 413
  • София
Добро утро Simple Smile Взе да затопля времето и постингите за прочитане сутрин с чаша кафенце в ръка чувствително намаляха. Но пък не пречи по едно кайвенце да сложа за добрютро:

Любезна, я не му се ядосвай на твоя мъж Stop Човека си гледа комфорта, но и баща ми се чуди защо бях записала Софи в по-далечна градина, като имало до нас, понеже тогавашния кмет му беше състудент, даже го беше питал да уреди преместване в желана градина от нас (говоря за далечната 2005 г, за съжаление тоз симпатичен човечец отдавна не е кмет). Еми реших, че има приятелчета там, че няма особен смисъл да я местя и да си кара. Ами баща ми свикнА, даже взе по градинките да разправя, че това е най-добрата градина в района  Mr. Green Мисълта ми е, че и твоето миО ще свикне, а и щом се държат добре с децата и не е кой знае колко далече от вас - значи всичко е наред  Peace Ако искаш със сигурност да не ви приемат, врътни кандидатурките  Mr. Green

Далче, за таз лепенка преди време ме светнА моето миО. Бях му дала (още когато каката ги ползваше) един памп да му разучи принципа на действие и получих пространна беседа по темата  Laughing Аз в Бо ми е надеждата, избиха ли му всичките зъбчета вече?

Пина, направо вашата предиатърка ме разби. То бива да се дава на конвейр, то бива чудо, ама зорлем да излагаш бебе на риск  ooooh! Сега юни е времето за смяна, ако има по-добра от нея в делата околност, може да се замислиш за евентуалната й подмяна.  Rolling Eyes

Понякога  Hug ще съм ти много благодарна да споделиш как се вписва една 90 дневна диета с интензивно кърмене  Rolling Eyes Или ако някъде из форума си писала - да кажеш да ида да се запозная.

Вики, честити ходещи крачета на Криско. Аз явчера мислех да пиша и пак съм просапала. Много да го нацелуваш тоз сладур, уверено да крачи в живота!

Болните да оздравяват! Любезна, Ники, как са героите? Каката се стабилизира. Кашлицата изчезна, хремата също  Party Следобяда съм на последното им тържество на групата и се вълнувам много. Кога мина това време, сякаш вчера я разнасях като бебе из къщи... След малко ще призова майка ми да гледа Калина и излизам, че трябва да купя цветя за двете госпожи и кака Вили, да потърся жълта панделка и да я направя на фльонга някак си за косата, да си направя прическа... Истината е, че съм изключително благодарна на тез жени, кажи речи я направиха човек (е, с известни забележки, които лятото смятам да изчистя  Mr. Green ), научиха я на много неща, винаги са били мили с нея, много са ги гушкали всички деца и Софи наистина ги обичаше. И продължава, обещала съм й септември да я заведа да ги види. Ще се опитам да направя снимки и ако ми остане време ще кача.

Опааа, един движещ се спален чувал пристъпва, затова ви желая хубав ден и много положителни емоции днес!   bouquet

# 414
  • До Балкана
Добро утро! Слънчи на Бо му поникнаха всичките възможни за възрастта зъбки още на 11 месеца, демек 16 броя. Останалите 4 мисля, че към 2 години трябва да ги чакаме, но при нас не се знае! Mr. Green Успех в задачките днес!
Все забравям и аз, бе, голяма съм шматка - Честити ходещи крачета на Криско, смело да стъпва в живота!
Успешен ден момичета!  bouquet

# 415
ДУ  Hug
Марто плака цяла нощ ,нос запушен,зъб дразнещ, яки газове Rolling Eyes
Понеже и двамата точат гъсти секрети, появи се и кашлица при Дината, събирам цирка и изчезвам срещу течението на Искъра  Tired Надявам се до понеделник да се стабилизира, та да ходи на градина до края на месеца  Praynig

# 416
  • York
Слънчо, вписва се идеално с интензивно кърмене  Peace Когато започнах да диетувам все още кърмих и по 2-3 пъти през деня.
 В плодовите дни леко намаляваше кърмата, но си хапвах орехи и то печени, съвсем против на правилата  Laughing Не съм си намаляла драстично порциите, в протеиновите дни, а и понякога в ден варива, си хапвах по една филийка хляб.  Rolling Eyes
Водата е най - важният фактор за липса на проблеми с количествата кърма.  Минимум 2л на ден  Peace
В интерес на истината последния месец въобще не бях стриктна, което ми повлия на свалянето. Та завърших на -16 кг.
Месец и половина се тъпча като прасе и съм качила един килограм. Mr. Green

Трябва да пробваш, при някои жени се отразява на количествата, при някои не. Успех!   bouquet

# 417
  • София
Понякога  Hug   bouquet мерси!
Обнадеждаваш ме да почна и то много! Много цунки на Анета  Hug

# 418
  • София
ДУ!  Grinning
Писах, писах и дребния ми изключи компа.  Mr. Green Laughing
Любезна, здрави и щастие на твоите рожденници!   bouquet не се ядосвай на Миото, той и моя се открехваше при кандидатстването на Бо, ама като седна да разучи системата и ми каза да се оправям.  Laughing Много се радвам, че нашия човек попадна именно в тази градина, аз съм много доволна от всичко, акО, че базата е стара.  Peace
Бързо оздравяване на всички вкъщи!  Praynig
Слънч, представям си какво ти е... хем гордост, хем лека тъга колко бързо е порастнало бебето...  Hug Приятно ти прекарване довечера!
Вики, честити крачета на малкото юначе, леко и базаварийно!  Hug
Далче, Бо е наща гордост с толкоз зъбаци!  Crazy Нашия крета последния на опашката с 4 или 6 зъба /не съм сигурна, че не съм гледала скоро  Blush/.
Котич, аааааа няма свършване!  hahaha 83 кг. съм в момента, искам да съм 70 пък.  Crossing Arms Laughing Но смяната на гардероба е наложителна.  Laughing
Пухчо, никакво фърляне! Ти на един зъб ли ш съ дадеш?  Hug Hug

Да съ пофаля, че мъжо снощи ми е купил хлебопекарна.  Crazy Ся остава тия дни и хляб да опека и направо ще съм щастлива.  Laughing

# 419
  • До Балкана
Еее, честита придобивка Ника и браво на момчето ти, със здраве да си я ползвате! Аз съм много доволна от моята. Дъх не и остава! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт