Майско слънце, цъфнали дръвчета, ФЕВРУАРЧЕТАТА припкат с пъргави крачета (32)

• 24 510
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Абе ква почивка ви гони бе  Laughing
Миото щяха да разкриват нова дейност и за целта бяха запланували двама служители да ходят на някакъв семинар във Виена, ма понеже се оказа,че не е момент за такива "капиталовложения" отказаха курса и семинара, и си прибраха парите за всичко, освен за две нощувки във Виена, купени на много ниска цена, поради което не връщат парите... та ръководните кадри могат да се възползват от тях... И понеже Дината от година иска "да ме качиш на самолетче" и може ли Тати да не й се върже, в Понеделник тръгваме да вадим паспорт, дано стане до 21-22-ри,че май за тогава са нощувките... Аз съм със смесени чувства,защото подготвям кръщенета, рожден ден... но пък я имам друга възможност,я не  Rolling Eyes До сега съм била във Виена все по работа за по един ден и дано този път имам възможност да поразгледам... Като най-важното е, че се разминаваме с големия ми брат, те летят за Гърция и няма да ги видим , ма... шамар да е , на муфта да е  Tired

# 511
Ааа, Любезна, все си е почивка! Два дни, два дни - кой ти ги дава, пък и на аванта!  Mr. Green  Wink
Малвинка, кво направи ти? Претрепа ни зетя?!  Tired  Wink Спокойно, всеки има такива непохватни дни! Аз само един път съм изсипвала Преслав с триколката, оттогава съм хванала цаката, да балансирам като преминавам препятствия. По страшното е ако започне да ти се изправя по време на возене, и особено като пресичаш кръстовище...  Shocked Беше ми се изправила косата! Ама и той беше на около 2 години вече, както се возеше, изведнъж реши, че не му се стои вътре и стана... прав, на седалката...   ooooh! Него ли да държа, за коли ли да се оглеждам, нито напред, нито назад, ужас, така се бях уплашила!?  Tired

Благодара ви, момичета, че питате за Ина!  Hug
Добре е, само дето хриптенето и сумтенето още се чуват. Трети ден бием урбазона, и пие АБ + два сиропа, но още точи сополите! Ту се изчиства нослето, ту се задръства отново. И прокашля отвреме навреме, явно се прочиства. Дано да е уцелила лечението докторката.  Praynig В сряда чак сме на контролен преглед, но може още в понеделник да я посетим, да й чуе гърдичките.  Кръвните изследвания са добри, според референтните стойности като гледам всичко си е в норма - утайката е малко завишена 8 , но ще видим какво ще каже тя.

Ставам, че лещата ме вика...  Crazy

# 512
  • София
Мяу, честит ви прием в градината!  Hug Хич не се двоуми, ми подскокни от радост!  Laughing Приемат ли го моя - пущам го и очото ми не трепка.  Mr. Green
Пина, радвам се, че Инката е добре!  Hug
Малвинче, Малвинчеее, черна серия те е нападнала.  Hug на всички ни се случва. На ясла ми се ще и на мен, не при баби, ама да видим.  Thinking
Бела, да нацелуваш неуморимия Жорко, браво на него!  Crazy
Веси, радвам се че писа и сте добре!  Hug
Любезна, ми много добре звучи, дано всичко ви се нареди!

Баси съботата, мъжо е на работа и двата дни, имам за пране поне още 3 перални, чистих като бесна...
Похвалих ли ви се, че Максо пие от сламка, чаша и шише?  Heart Eyes

# 513
Черна серия и то яко,мъжовият телефон се прецака,колата също,с немоито само дето не се избиваме в малкото време,в което се виждаме,определено ни трябва да се откъснем от ежедневието Rolling Eyes
Браво на Максо и Марти е много добър със сламката,само че като се напие си пълни устата и после плюе водата върху себе си ooooh!
И аз да се похваля с пети и шести зъб Mr. Green
Пина,а дано е уцелила лечението,за мен по-важно е да е поставена вярната диагноза,от там лечението трудно се обърква Hug
Веси,Дани ти е злато,малко кротушанче Heart Eyes
Бела,знаеш ли пък може в последния момент някой да реши да ви направи подарък-едно море Wink

# 514
Добра вечер, дами!
Никич, браво на Макси! Wink
Любезноу, не се поплаквай за Виената, че бой ще ядеш - помисли за нещастните нам, които трябва да останат тук. hahaha Приятно ви изкарване!
Мяу, гуш на сладураните ти! Hug
Малвина, честити 2 зъба! Grinning
Лека вечер на всички!

# 515
  • София
Малвинче, дано скоро излезнете от дупката!  Hug А, и нашия плюе храна и напитки, засега по веднъж и не смее да повтори, щот е напълно наясно, че ще го подпукам с лъжицата.  Mr. Green Честити ви зъби!  Crazy
Котич, ти пак реши да диетуваш ли? Въпреки, че дори и в бременно състояние не видях да имаш нужда.  Thinking

Най-егоистично изкъпах рано-рано децата и ги тръшнах в 7 да спят.  Embarassed Слушам хубава музика и ми е леко на душата.  Blush

# 516
Котич, ти пак реши да диетуваш ли? Въпреки, че дори и в бременно състояние не видях да имаш нужда.  Thinking
Е, много мило, мерси... smile3535
Ми, да, нещо такова. Лятото чука на вратата, така да се каже и реших да дам още един шанс на 90-дневната, пък ще видим ще ги бъде ли нашите отношения или няма да ги бъде. Grinning
Хвала тебе, че си паркирала децата толкова рано.  newsm20
Аз току хоризонтирах Акула, сега и кака му следва, да се отдам спокойно на n-брой страници доклад от Европейската комисия. fiuuuuuu

# 517
Леле,момичета-като чета за тия ваши премеждия с детските градини и записването...а пък аз чух за 1 градина ,на следващия ден отидох да я видя и след  2 дни Криси вече беше на градина....ама тук пък цените са много''хубави'' та затова предполагам нема натискащи се желаещи...
Пина-да оздравявате... Praynig
Ника-слушай се заслужено музика-като виждам кво си свършила...
Ние днес пък за пръв път бяхме на урок по плуване-както и предположих Криси се поуплаши и почти удуши майка си от стискане,но поне не рева и към края на урока вече нахалстваше да гоним разни топки.Мисля че ще свикне и ще му хареса,а и като видях другите по-напреднали деца как се радваха,гмуркаха...
Относно кривите крачета до към3-тта годинката казват се изправяли.Били така заради вътреутробното положение на плода...и аз в началото се бях притеснила,но с ходенето крачетата се изправят.
Да ви питам като проходиха вашите деца имаха ли голямо желание да го правят.Криси само веднъж-два пъти на ден го прави-още не е стабилен и предпочита да пълзи...нормално ли е толкова бавно да става и да не иска да ходи-едвам го карам... newsm78

# 518
  • Бургас
Добро утро.  Hug

Вики,нали Диманка скоро проходи,значи на 07.04 проходи и едва сега (т.е. месец след това) се пуска да върви горе-долу спокойно. В началото правеше 2-3 крачки и си продължаваше с любимото пълзене,но с времето започна да ходи повече,отколкото да пълзи. Вече не иска да пълзи на вън,а само ходи,което си е голямо постижение. Скоро Криси ще ходи нон стоп и ти след него.  Hug Hug

MalvinaHug

# 519
  • София
ДУ!  Grinning
Вики, аз бях писала, че много ме учуди Макси, че откакто проходи и забрави пълзенето.  Rolling Eyes Борис пълзеше дълго време след като проходи, а тоз Дребния тръгна и повече не клекна на четири крака, и навън си го пускам да ходи без да го държа от първите дни, много е стабилен. Peace Ми различни са, да са живи и здрави!  Hug
Котич, успех с диетуването!  Crazy

Аз си допивам кайвето и атакуваме улиците. Laughing

# 520
Виктоар,Марти първия месец,след като проходи повече искаше да пълзи,отколкото да върви,но сега рядко се случва да пълзи,така че спокойно още малко и Криси ще забрави пълзенето Wink
Днес Марти беше поверен 2 часа на баща си,докато аз бях на тай-бо Mr. GreenНемиото отвикна да се грижи за дребния и мисля че е крайно време да свикне,че и аз съм човек и имам нужда от релакс NaughtyА и се надяявам да пораздвижа кантара,че този застой нещо не ми харесва Crossing Arms

# 521
Благодаря за успокоението  Hug
МАЛВИНКЕ успех с тае бо-то-аз тренирах едно време и много ми харесваше,а имного се стегнах....дупе да ти е яко обаче в началото-трудно е да не се отказаш,после се свиква...
Ние днес се поразходиме из друг град-исах да си подменя гардероба че от бременността не съм си купувала нищо,но Криси не беше на това мнение-само да вляза в съблекалнята и се почва вой....все пак се ''записах '' с 2 парцалчета  Rolling Eyes
Лека вечер от нас  Heart Eyes

# 522
Привет,
и Марто, макар че може да ходи понякога не прави нито крачка ... Днес се е пуснал два пъти за по една крачка Rolling Eyes подозирам,че го е страх да не се подхлъзне... Днес преодоля страха си след падането и за първи път от месец слезе сам от леглото  bowuu
Котеееей, дай един ЖИЕСЕМ на лични, утре мога по някое време да те поканя на кафе  Crazy (ей да не предизвикам земетръс Joy
Не знам какво да ви кажа, освен,че ни приемам ни предавам  Mr. Green
Лека вечер Hug

# 523
Малеееееее,голямо мъртвило,не сте ли се прибрали още от разходки Crazy
Виктоар,аз като студентка почти година ходех два пъти в седмицата и бях гадже и половина Mr. GreenА сега въпреки че не съм ходила повече от две години се чувствам добре,само да има кой да гледа Марти,ще ходя,защото се разтоварвам от ежедневието Peace
Между другото и двама мъже идват на тренировки,което ми е много странно,аз моя не мога да си го представя че би подскачал с нас Laughing
И при нас е същата ситуация с пробните и магазините,добре че не съм в Англия като теб,че там бях шопинг-маничка Crazy

# 524
  • някъде тук
Верно много пусто в темата Rolling Eyes

Аз да си се оплача ,че няма на кой друг Mr. Green
Днеска се ядосАх яко на тая мойта свекърва,ама то хубаво не се виждаме ,ама па като се видим така ми вдигне кръвното ,че ще я утрепам нараво #2gunfire Отидохме днес до тях да видят детето,щото разбирате ли, те немогат да дойдат до нас,и тя го взе да го развежда по двора , по едно време го гледам Жорето има малко кръв на бузата питам я от какво е ,а тя ми незнам ooooh: След малко я загледах а тя моля ви се с два херпеса на устата които се пукнали и тече кръв от тях,и взела да го целува ,ей побеснях #Cussing out Направих и забележка ,а тя ми вика нищо му няма ,какво толкова и на тръгване пак го замляска само ,че по ръцете #Crazy Ей,наглост безподобна,аз го пазя това дете като очите си ,а тя направо ми се подиграва.
Май скоро няма да го видят така ми мирише Naughty

Общи условия

Активация на акаунт