Удължаване на косата 12

• 237 622
  • 777
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте миличкии! Hug От доста време следя темата и най-накрая и аз се наканих да се включа. Та имам следните въпроси : Аз също разглеждах в продавалника и наистина има големи оферти, но дали косата наистина си заслужава?? Аз лично си харесах ето тази:

Косата е от Англия.Чисто нова.180см треса и 50см дължина - 120лв!! Струва ли си?? За тези пари ме съмнява да е наистина естествена, въпреки че продавачката ме убеждава.  newsm78
Моля, ако някоя мацка има такава и има наблюдение, да даде мнение.Благодаря предварително.

Аз също тези харесах от една седмица се чудя какво да поръчам незнам дайте съвет момичета ..

# 106
Искам да си купя коса от този сайт, kosilia, но никъде не намирам мнения за него. Някой поръчвал ли е, какви са косите, хубави ли са? Някой ако знае да сподели.

# 107
Мацки, и аз съм ги видяла тези от доста време, но се колебая... Понеже лъщят адски много. Първо естествената коса не лъщи толкова много, второ дори да е естествена не искам да е такава, прекалено много ще се отличава... Някак на връхчетата стои като неестествена... но можв да греша. И аз писах на продавачката, но тя се опита да ме убеди колко е истинска косата...
Друг вариант от косилиа . ком 100см треса - 100лв за направата на два двойни реда, единия 30см другия 20...
аз предполагам за 4 ще си я направя. На мен не ми трябва много коса.
Но не знам какви са косите от лия никой нищо не казва.

Някой ако поръча от тези от продавалника да сподели дали са истински

# 108
Аз също много се колебая защото има много обяви и незнам към кой продавач да се ориантирам

# 109
В момента се чудя коя да поръчам тази http://prodavalnik.com/100-estestevena-kosa-i2062696 или тази от коментара  на sobiesskii Моля ви който има повече опит да ми сподели коя от двете тъй като за първи път си взимам Simple Smile

# 110
Абе, аз намерих в продавалник една естествена коса за 60лв, то и личи че е естествена, ама се чудя понеже не е черна.... пък не ми се боядисва... дали ще стане

# 111
Аз също си купих коса,от скъп фризиорски салон.Изръсих се с 500лв. и ми я присъдиха за моята. Исках да изкарам 1 месец така и после да си я направя на клипси. Стоях така 20дни и отидох да ми я свалят защото доста се оскуба.Детето ми не можа да ме възприеме и постоянно ме дърпаше,скубеше поливаше ми главата с какво ли не.Доста опада,но добре че беше гъста та не личи. А преди това си поръчах от някакъв сайт за 180лв. и беше 2 косъма,покриваше ми само за отзад и не искаха да си ми върнат парите.А имаше и бели косми в косата,предполагам че е боядисвана!  Така че ако поръчвате от нет-а помислете! Попитайте ваши приятелки и нека ви препоръчат нещо,не се хвърляйте в тъмното защото 200лв. хич не са си малко пари особено в днешно време.Надявам се да съм била полезна. Успех на всички !!!  Peace

# 112
иначе косата е много хубава,гъста (европейска е) косъма е здрав,но вината си беше в мен че не можах да я опазя !

# 113
Момичета от две страни ми казват ,че косата се шиела на ръка а от другата на машина ,някой по компетентен може ли да ми каже?

# 114
Самата коса за да се прикрепи на една треса, всеки косъм да стои заедно с другите, това се прави на машина, но на ръка от човек - представи си майка ти да си подгъва пердетата - това се има предвид под на ръка, защото се прави от човек всяка индивидуална треса, въпреки помощта на шевната машина. Разликата е с тези, които се пускат направо на машинните автоматично и машината подрежда и реже, къде се хванало добре, къде не толкова. Иначе с игла и конец някой да седне и да прави индивидуални косъмчета на треса - това няма да намериш.
Клипсите, с които се прикрепят тресите, може да се пришият на машина или на ръка.

Вече ако имаш предвид пришиването като метод на прикрепяне на косата перманентно към твоята коса, това си е  на ръка естествено.

Още няколко важни момента при косите:
При естествената коса много е важно да е РЕМИ - това означава,ч е космените фоликули са винаги отгоре и косата е подредена по начина по който би стояла естествено на главата. Ако не са подредени така, някой са наобратно, съответно люспиците на косъма са наобратно и при всяко ресане и докосване се разрошват, изсъхват и косата се проскубва за отрицателно време.

Естествената коса също може да има блясък сериозен при купуване - покрива се с глос, който обаче бързо се отмива и се вижда реалното състояние на косата, което може да е доста по=лошо.

Ако можете да видите косата на живо и нямате опит с коси, най=добре е да се направи теста с изгарянето на косъм  - винаги си личи, когато е синтетика. Но това действа само при напълно синтетични коси, ако е смеска може да не уцелите.

ЕВРОПЕЙСКА КОСА НЯМА ДА НАМЕРИТЕ. Европейската коса е трудна за намиране и много, много скъпа(най-често, ако все пак се намери, е руска, с тънък косъм). ЛЪЖАТ ВИ, за пореден път го казвам. Освен ако някой не си е отрязал опашката и ви я продава така, сурова, не на треса. Масово косата която се продава е азиатска, с по-дебел косъм, по-гъста - индийска най=често. При тях го има като религиозен момент - жените си пускат дълги коси, които после отрязват и даряват на храма. Храма после ги продава за жълти стотинки на прекупвачите, които ги боядисват във всякакви цветове и могат да ги продават на по-ниски цени.

По снимка е трудно да се каже коя коса ще е добра, освен ако не е супер зле. По описание абсурд - лъжат, за типа, просизхода, грамовете. Със всички тези оферти от продавалника е на риск - една трябва да пробва, и евентуално да изгори, за да знаят другите.

За косата съм се убедила на 100% че евтиното винаги излиза скъпо. Headcandy и Luxy имат международна доставка и косите са качествени, изпитано  Peace

# 115

За косата съм се убедила на 100% че евтиното винаги излиза скъпо. Headcandy и Luxy имат международна доставка и косите са качествени, изпитано  Peace

Лично ли си ги изпробвала?! Кажи повече за тях. Разгледах и ми стана интересно.
Най вече за Headcandy,които имат четворна треса и може да се поръчва поотделно и допълнително.
Коя коса е по хубава от двата сайта?

# 116
Мацки кой може да ми разясни какъв е точно метод с горене на косъма за проба дали е истинска косата Confused

# 117
За Headcandy нищо не намерих. Удобно ли е да дадете линк? Благодаря !

# 118
Мис Нели, току - що от теб разбрах много полезна информация, за която изобщо не подозирах!
Благодаря!
За косите на Лукси знам, в ю туб е пълно с клипчета - реклами на доволни потребителки. Но се притеснявам колко ще ми излезе косата? Искам по - малкият грамаж, макар че между него и големия цената не е в голяма разлика...
малкият грамаж от 120 струва 170лв.... а с доставката незнам...
аз си мислех от коси лиа да си взема 100см треса за 100лв. да пробвам. била хубава
А и нямам възможност за много скъпа коса... Sad
Мис Нели, имаш ли снимки на коса лукси да видим?

# 119
Според мен , ако една кос струва по-малко от 200лв ,не е мнгого читава Thinking
Може би има саитове с по-евтина но.....дори и на дитрубуторска цена най-евтиното е 150лв.(като говорим за естествен косъм разбира се).

Общи условия

Активация на акаунт