Удължаване на косата 12

• 237 867
  • 777
  •   1
Отговори
# 375
Какво ще кажете за Реникоса - http://www.renikosa.com/ ?

# 376
Здравейте ,момичета. Нова съм тук .Ако ми позволите, с удоволствие ще се присъединя към групичката ви:)) От много години нося коса.В началото бях с щипки, сега от 2 години с капси:)Гледам,че напоследък коментирате сухата коса. Това колко суха или мека ще е косата, зависи чисто и просто от качеството й. На всички е ясно ,че за 100-200лв няма как да се купи коса с високо качество.

# 377
Моята коса струваше 450 лв. и въпреки всичко беше много суха и изключително трудна за поддръжка . Винаги ми е било интересно как хора с удължени коси ги поддържат с години. Би ли споделила с нас?

# 378
Да,има и друго-че високата цена пък не е гаранция за качество(за съжаление). А и колкото и да е била хубава косата, с времето е нормално да се поизсушава (особено ако се изправя ежедневно,както правя аз:)) За да забавя процеса, изполвам много ама мнооого "материал", имам предвид маска и кристали..в огромни количества. Убедила съм се ,че не е необходимо да се купуват продукти,специално за екстеншъни (те са направени с цел да си даваме паричките напразно). Както и по мои наблюдения кристалите не е задължително да са скъпи,за да вършат добра работа..всички са с почти еднакви съставки и съм се убедила от опит,че е все тая дали ще дам 6-7лв или 20-30лв за кристали.

# 379
Steli Mam, между другото твоята коса откъде е купувана?

# 380
От фризьорски салон, специализиран в удължаването на коси. Носих я точно един месец и я свалих. Постоянно я поддържах с кристали, маски, кремове и какво ли още не. Единствено на Фито крема phyto7 я задържаше по-жива за известно време. Преди да си сложа коса с капси си бях взела и такава със щипки, беше много мека и изглеждаше по-добре, но си я бях купила преди три-четири години тогава бях с дълга коса и си бях взела три реда само за обем и леко удължаване. Сега съм с къса коса и ми трябваше много коса, но и тази със щипките си беше трудна за поддръжка.

# 381
Така или иначе,всяка удължена коса си е трудна за поддръжка..няма лесно..Другото което е, за да стои добре, трябва да е издухана или мината с преса...за да стои максимално жива. Не може само да я измием и изсушим и да очакваме да е супер:)

# 382
Здравейте,от много време искам дълга коса,но моята расте много бавно и реших да си поръчам екстеншъни,но искам да са с клипсите,готови за слагане.Гледах много сайтове но не съм сигурна.Попаднах на това в продавалник.ком http://kikito75.vbox.prodavalnik.com/

Изглежда ми качествена .... ще дадете ли мнения ?   Praynig  Laughing

# 383
Здравейте,от много време искам дълга коса,но моята расте много бавно и реших да си поръчам екстеншъни,но искам да са с клипсите,готови за слагане.Гледах много сайтове но не съм сигурна.Попаднах на това в продавалник.ком http://kikito75.vbox.prodavalnik.com/

Изглежда ми качествена .... ще дадете ли мнения ?   Praynig  Laughing
Аз имам екстеншъни от 2 години,обмислям да купя нови,понеже тези вече се поизтощиха.Скоро видях една приятелка,от много време не я бях виждала,помислих,че и е пораснала косата.Тя каза,че е екстеншън поръчан от тук: http://www.renikosa.com/
Косата беше много мека,като събера парите смятам от там да поръчам и аз.

# 384
  • Varna
Здравейте, момичета Simple Smile По неволя вече четири години нося треси със щипки, тъй като моята коса е много слаба.  До момента поръчвах коса онлайн от един пловдивски сайт (hairextention.bg), обаче от месец насам им пиша/пускам поръчка - резултат няма, отговориха ми последно преди два месеца, когато исках да се информирам за наличностите. Някой знае ли дали още функционира този сайт? Сега ме е яд, че старите ми треси са много изтощени, а няма откъде да купя нови и да знам, че ще ми свършат работа.
Търся треси, които да са естествения ми цвят(кестенява) и да са чупливи, цена - до 300 лв. Моят косъм е тънък, та ако може - и те да са с такъв Simple Smile Не искам да боядисвам нито моята, нито чуждата. Можете ли да ме посъветвате от личен опит къде мога да намеря това, което търся?
А имате ли впечатления от реникоса и бгюник?
Благодаря и весело посрещане на Нова година Simple Smile

# 385
За тези, на които косата се сваля и е със щипки - как я съхранявате? Моята си стои в опаковката.
Имам я отпреди две години.
Но нещо изсветля, т.е. преди беше моят цвят, а сега видимо личи разликата с моята коса.
Освен това фризьорката ми каза, че независимо колко често я слагам, поне веднъж седмично да я мия. Така ли е?

# 386
Хей,The Happy One с колко клипси ти е косата,защото аз съм си харесала от няколко реда с 17 клипси някъде но имам чувството ,че цялата ми глава ще стане в клипси.
Ето това е сайта от който мисля да я поръчам http://www.krasiva-kosa.com/estestvena-kosa-s-prikachen-clips.html
 Някой поръчвал ли е от тук и качествена ли е косата ?  Rolling Eyes

# 387
Ами моята е купувана от бутик, беше на треса. Занесох я на фризьор да ми я обработи допълнително, в резултат имам четири парчета - две големи с по шест клипси и две малки с по две.

# 388

Но нещо изсветля, т.е. преди беше моят цвят, а сега видимо личи разликата с моята коса.
Освен това фризьорката ми каза, че независимо колко често я слагам, поне веднъж седмично да я мия. Така ли е?

Изсветляяла е, защото е била обезцветена най-вероятно и боядисана отгоре. с времето боята се е поотмила. Нищо не пречи да освежите със фриз. цвета за да се слива отново.
За миеенето - глупости. Ако не я ползваш редовно особено. Все пак не стои на главата за да се омазнява. Мий при нужда.

# 389
  • Varna
Здравейте отново Simple Smile За  миенето - според мен това е ненужно, дори смятам, че така доста по-бързо ще се изтощи (защото след миенето идва оформянето -сешоари, преси, маши и т.н.)

Искам да ви попитам
1. Всички като цяло - ползвали ли сте коса, внос от Франция, името на марката е нещо като "7element", и какви са ви впечатленията?

2. Към варненките - купували ли сте коса от Професионален фризьорски център - Варна? Коректни ли са?

Аз днес ходих до там, предлагат въпросната коса. На вид е доста добра, но аз съм от стара коза яре и знам, че това не е критерий за качеството й. Но тъй като това е едно от малкото места, където успях да я видя на живо и да избера цвят, сходен с моя, а и като че ли ми хареса. Малко съм скептична, защото я прехвалват, а коса за 220лв едва ли би била чак толкова хубава, колкото се опитват да ме убедят, че е.

Общи условия

Активация на акаунт