Удължаване на косата 12

• 237 854
  • 777
  •   1
Отговори
# 405
За удължаване са ти необходими 150 грама коса. Всичко друго е празни приказки. Питай си за грамажа. 150 грама струват около 140-150лв ако е клипс,тресата е по евтина

# 406
# 407
Момичета, може ли да ми препоръчате добър салон във Варна, където правят трайно удължаване на косата?

# 408
  • Varna
А ти сигурна ли си, че искаш да е трайно?

# 409
Здравейте момичета, дайте съвет как да сложа косата, че да стои равна отдолу, нещо не ми се получава..  Sad

# 410
Моите удължения са с клипси. Отдавна не ги бях слагала и днес като ги погледнах..трагични са.
Свиди ми да давам пари пак за нови. На 2 години са тези. Иначе са носени доста. Пооредели са, заплетени, но са доста изтощени. Понеже се подстригах, искам пак да ги нося, но се чудя мога ли да им "вдъхна" някак си живот?
Не са толкова редки, че да си личи , че съм с тях, но пък стоят доста изтощени и самото чувство, когато прекарам пръсти през тях е кофти. На където ги сложа - натам си стоят.

# 411
Моите удължения са с клипси. Отдавна не ги бях слагала и днес като ги погледнах..трагични са.
Свиди ми да давам пари пак за нови. На 2 години са тези. Иначе са носени доста. Пооредели са, заплетени, но са доста изтощени. Понеже се подстригах, искам пак да ги нося, но се чудя мога ли да им "вдъхна" някак си живот?
Не са толкова редки, че да си личи , че съм с тях, но пък стоят доста изтощени и самото чувство, когато прекарам пръсти през тях е кофти. На където ги сложа - натам си стоят.
Ако е естествена коса - балсам или кристали, къпане и сресване. Ако е изкуствена  Rolling Eyes

# 412
Ако е естествена коса - балсам или кристали, къпане и сресване. Ако е изкуствена  Rolling Eyes
Еластайзер,протеин нещо такова ми се върти.Аз на моята еластайзер слагам и е супер!

# 413
Естествена е, да.
Мерси много, мацки. Hug

# 414
Естествена е, да.
Мерси много, мацки. Hug
и не само   Rolling Eyes

# 415
  Момичета не съм чела всичко, което сте писали.
Искам само да споделя моя опит.
След оскубване(-яко, с побой, косата ми приличаше на метла)
Винаги съм харесвала дългите и здрави коси.
И си сложих коса-естествена.
Никой не разбра. Нямаше падане, нещо лошо каквото и да е.
Косата беше на терси.
От почти 1 месец махнах и последната треса(3 месеца бях с 3 треси, после по 3 месеца с по 2 и от 1 год с по една.) С нищо не съм се грижила за косата.
Тук много момичета споделят как правят маски на коса ЕВАЛА, ама аз не смогвам. Та аз съм ЗА слагането на допълнителна коса; ообено ако ще те питат: "Ама що си такава?" Hug

# 416
Здравейте момичета! Темичката е доста дълга и не зная дали ще намеря решението точно на моя проблем, затова ще ви питам направо.
Абитуриентска съм тази година. До миналото лято имах дълга, красива и средно гъста коса, но след известен период на изправяне и тн изтъня и започна да капе на кичури. Сега е средно дълга (била е и по-дълга), но е много тънка и както обичам да се изразявам - имам два косъма, макар и да преувеличавам. Иска ми се за бала да си купя екстейшъни, но нито знам как се поставят, нито къде да търся, нито на какви цени варират. Съответно търся повече ефект "сгъстяване", отколкото удължаване, макар че може и двете. Косата ми е тъмно кестенява по принцип, но поради третирането е изсветляла стабилно в краищата и по дължината, само в корените е по-тъмна. Та смятам, че ще имам и проблеми с цвета, а не искам да се боядисвам. Другото, което е искам да е нещо, което да не седи изкуствено и да не си личи най-вече, че имам изкуствена коса.
Моля ви ориентирайте ме към магазини, хора, цени и т.н., дайте ми съвет, защото ми е мътна Индия тази тема. От София съм!

И да, майка ми каза да забравя за изкуствена коса, твърдо против това е, но аз съм си инат.

# 417
Здравейте момичета! 

Мисля, че първо трябва да се обърнеш към ендокринолог. Не е нормално на твойта възраст да имаш такива проблеми!!!
Аз си сложих коса в Дима Стил на "Лайош Кошут". За една треса, която разделиха на 3 части ми всеха 1000 лв, ама това беше преди почти 3 г. Въобще не личеше нищо-в смисъл,че имам чужда коса.
Ама там цените са убийствени, освен това обстановката е много странна-меко казано. После си намерих козметичка, която се занимава с перманентен грим и т.н. Сменяше ми и екстеншаните. Това,което ми хареса при нея е че ако нещо смята за неправилно, веднага ти го казва и то с ущъб за нейната работа. Да и се чуди човек!!! Та, тя има тел. на перукерки, които могат да ти направят всичко и то на много по-разумна цена от Дима Стил. Не искам да звучи като реклама, ама имам здравословни проблеми на член от сем. ми  и не знан кога мога да пиша пак, затова го давам тук. а не на л.с. : 0878426752. Казва се Даниела, сега приема в "Банишора", ходи и по домовете.
Дано съм била полезна! Hug Hug Hug

# 418
Здравейте искам да ви попитам някои поръчвал ли си е коса от този сайт http://www.lushhairextensions.co.uk/и какво вие е мнението за косата като качество. Мерси Simple Smile

# 419
Здравейте!Моля за спешен коментар !  Embarassed
Тъй като до четвъртък трябва да съм с удължение някой може ли да ми каже дали е поръчвал от този сайт http://quattro.ovo.bg/shop/hair-extensions
и ако има момичета от Стара Загора,къде мога да отида за да ми направят качествено процедурата?!

Общи условия

Активация на акаунт