Удължаване на косата 12

• 236 643
  • 777
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, нова съм като потребител и искам да попитам някой от вас има ли плитка коса от някоя баба към 50-60см. Благодаря предварително.  Hug

# 466
Здравейте. От началото на април месец съм с кичури (172), но не са с кератин ,а със смола. Напоследък започнаха да падат, поне досега са паднали около 10-на. Не знам какво да правя, а доста се притеснявам. Като цяло косата ми доста е пораснала и започна често да се заплита. Не знам какво да правя. Не я третирам често с преса, но забелязах ,че когато я суша, явно от топлината ми падат. Не знам какво да правя. Чудя се дали е възможно да ми ги сложат падналите отново или трябва да изчакам окончателно до поддръжка т.е още няколко месеца. Била съм с треса чрез прешиване, беше някакъв ужас. Засега съм много доволна от кичурите, страшно е удобно, но не знам какво да правя с това падане. Съвет?

# 467
Напрваих си труда да прочета някой от предните теми и всички странички от тази. Останах с впечатлението, че най-надежни сайтове са
kosabg.com
krasiva-kosa.com
quattro.bg
Сега, преди да направя краен избор, може ли някой който е пазарувал от един от трите да сподели отново мнение и евентуално да добави снимки.
Благодаря:)
  bouquet

# 468
аз сега ще си купувам отново от коса бг пазарила съм се за 15% отстъпка ,но хходя на място и си я избирам лично , че по куриер не искам без да съм я видяла

# 469
  • Варна
Здравейте! Някоя да е поръчвала от тук ? https://www.facebook.com/pages/The-secret-of-R-hair-extensions/137118563125360

Това ми писаха те:
Здравейте ,  ...  Belleza"  - 160 грама - 280 лв .. "    Magnetic " - 220 грама - 390 лв  .. "Brilliant " 260 грама  -  490  лв   ... : ) 260 грама е страшно много коса колкото ( 3 български ) пакета  ...  косата е 100% естествена  мека и с плътни краища   .... с клипси е  и е ...направена на редове

newsm78 newsm78 newsm78

# 470
здравейте! аз искам  да питам някой дали иска удължения,който са малко по-късички. имам  няколко между 32-40см дълги ,който аз лично съм ги правила и гарантирам за качеството (от истинска човешка коса ,а не конска) широчината на треса е около 60 см като са по-дебело плетени от купените по магазините.цените им са от 80 до 140лв .ако някой прояви желания ще пусна да ги види na skype .моля ви при интерес да ми пишете ,че ми трябват парички ,никой няма да излъжа.мога и да направя на някоя от нейна собстрена коса пак на цена по договаряне и ще  е по-евтино от другите

# 471
Здравейте, моята коса е на 5 реда за закачване, защото са 2 коси. Искам да попитам знаете ли дали има възможност да я занеса някъде и да ми я направят на 2 или 3 реда макс и дали може да стане? Защото на 5 реда много трудно се справям с поставянето?  Rolling Eyes :

# 472
Здравейте, моята коса е на 5 реда за закачване, защото са 2 коси. Искам да попитам знаете ли дали има възможност да я занеса някъде и да ми я направят на 2 или 3 реда макс и дали може да стане? Защото на 5 реда много трудно се справям с поставянето?  Rolling Eyes :
missy,то може да стане ,но по мое мнение единствения вариант е да се разплетат тресите и да се направят на ново и това ще  ти легне повечко като пари .аз катo бях в училище всичките си грешки по тресите ги оправяхме със секундно ,не е никак професионално ,но незнам дали няма да ти помогне. най-много да не успеят да се хванат ,но няма да съсипеш косата.може да пробваш да си спестиш някой лев  Simple Smile
p.s. само да се уточня ,че трябва да се лепят един до друг не един върху  друг

Последна редакция: нд, 24 авг 2014, 19:47 от kukacumba

# 473
Мерси значи може и да не ги пипам.

# 474
Здравейте, момичета! Simple Smile Видях доста от вас да питат за качеството на косите от quattro.bg Поръчах си веднъж, понеже имаше някаква промоция и се подведох по нея... По-голям боклук аз не съм виждала. Още взех косата и се опитах да я накъдря с пресата на мисля 130 градуса и косата се стопи по пресата #2gunfire - найлон, нищо общо с естествена коса. Не се подлъгвайте и вие. В крайна сметка обаче хубавото беше че 5 месеца по-късно, тъй като бях доста настоятелна Laughing служителя, който отговаряше на посочения от фирмата телефонен номер реши да ми върне парите. Въпреки всичко ви съветвам да не поръчвате оттам. Simple Smile Hug

# 475
Аз си поръчах от алито стикери коса (аркос) , които се залепват отгоре близо до корените , лепилото е водоуствойчиво ,издържа доста време , маха се със специален спрей , но става и със спирт , парфюм , дезинфектант за ръце , след това тиксото му се подменя със ново и отново се поставя кичура коса . Много са удобни и изобщо не се усещат при допир, можеш да си ги използваш и като кичури ( в момента съм само с 1 рус отпред и седи много добре  Wink ) Косата , която си поръчах всъщност е омбре , много е мекичка и мога да съм сигурна , че е 100 % естествена . 300 гр коса ми излезе около 360 лв , много съм доволна смятам преди да отида на море да си ги сложа , но ще се боядисам , защото това омбре нещо не се вързва със моята коса , смятам пак да си оставя 4-5 стикера русички и да си ги сложа като кичури друг цвят в косата ....  Peace Peace
Здравей може ли малко повече инфо за тия стикери, откъде се купуват на каква цена са и ако може снимчици, че аз съм с клипси но понеже нямам никакъв обем и косата ми е много тънка не са ми удобни. Мерси предварително : )

# 476
Здравейте момичета! Имах до преди месеци страхотна коса! Гъста, дълга и къдрава. Реших да се подстрижа, направиха ме точно по начин който не исках. Ходих 4 дни в 4 различни салона. Резултатът е много къса прическа. Да, но не се възприемам така. Не ми харесва това което виждам в огледалото, сега реших да си купя естествена коса. Тъй като изобщо не зная дали ще може да се задържат шипките се спрях на обява в продавалник. Момичето казва че е естествена и нова. Не я е третирала до момента, моля за вашето мнение! Не съм имала до сега и не мога да преценя. Надявам се да ми помогнете! http://olx.bg/estestvena-kosa-na-klipsi-i56801342

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 22:08 от cvete_to

# 477
Здравейте! Видях, че има теми за удължаването, но скоро никой не е писал. Ако не е мястото на въпросите ми за тук, моля да бъда извинена. До преди месеци имах страхотна коса! Гъста, дълга и къдрава. Реших да се подстрижа, направиха ме точно по начин който не исках. Ходих 4 дни в 4 различни салона. Резултатът е много, много къса прическа. Да, но не се възприемам така. Не ми харесва това което виждам в огледалото и не мога да се възприема! Сега реших да си купя естествена коса  на клипси. Тъй като изобщо не зная, дали ще може да се задържат шипките се спрях на обява в продавалник. Момичето казва че е естествена и нова. Не я е третирала до момента с нищо. Не съм имала до сега и не мога да преценя. Как мислите, дали ще могат да се задържат клипсите? Косата как ви се струва? Дали да рискувам? Очаквам вашето мнение..

# 478
Колко ти е къса косата? Тя ,ще се задържи...друг е въпросът,че може да си личи и да сеси неестествено.

# 479
Ами много къса е, най- дългата част отгоре на главата е 8 см.- това представлява http://snimki.be/view.php?id=81305

Общи условия

Активация на акаунт