Удължаване на косата 12

• 236 581
  • 777
  •   1
Отговори
# 705
Аз си поръчах естествена коса от алиекспрес, даже с нея бях на сватбата си. Разкошна е, гъста, с 5 клипса и се слага и сваля бързо. Излезе ми около 75 лв.

Здравейте,ако ви е удобно може ли да ми пратите линк или продавач на лично съобщение, гледах и там, но не поръчах. Ще съм много благодарна
Здравейте, от този продавач я взех:

Големи благодарности!!! Grinning

# 706
Аз си поръчах естествена коса от алиекспрес, даже с нея бях на сватбата си. Разкошна е, гъста, с 5 клипса и се слага и сваля бързо. Излезе ми около 75 лв.

Здравейте,ако ви е удобно може ли да ми пратите линк или продавач на лично съобщение, гледах и там, но не поръчах. Ще съм много благодарна
Здравейте, от този продавач я взех:

Много Ви благодаря!

# 707
Здравейте момичета,
Някой има ли впечатления от Hair Boutique Варна https://www.facebook.com/hairboutiquebg/
Дали косите са хубави и т.н.?

# 708
Хубави са, но доста скъпи. Над 1000 лв.

# 709
Последно поръчах от Милк енд Блъш.  Дано всичко с поръчката да е ок,че сърцето ще ми е свито докато не я получа. Ако някой е поръчвал от там нека пише. Ще се радвам да получа отзиви за доставката.
Колко поръча и колко ти излезе? Пиши като я поносиш и измиеш 4-5 пъти Simple Smile

# 710
Само за поводи ли е поръчана или я носиш всеки ден? Колко пъти е мита до сега?

# 711

Само за поводи ли е поръчана или я носиш всеки ден? Колко пъти е мита до сега?
Не я нося всеки ден, но имаше един период в началото, в който доста често я носех. Мита е десетина пъти досега и няма никакви проблеми.

# 712
Последно поръчах от Милк енд Блъш.  Дано всичко с поръчката да е ок,че сърцето ще ми е свито докато не я получа. Ако някой е поръчвал от там нека пише. Ще се радвам да получа отзиви за доставката.
Колко поръча и колко ти излезе? Пиши като я поносиш и измиеш 4-5 пъти Simple Smile

Поръчах 180гр,56 см, 290лв ми излезе. Мисля,че е доста изгодна в съотношение цена и качество. На първо четене съм доста доволна. Много ми харесва,хубава е. Но наистина трябва да пиша като я понося и измия.

# 713
Аз да ви похваля отново моята коса от Брилянс, която след последната официална прическа с много лак се беше заплела ужасно и почти я бях отписала. Но след измиването се оправи Sweat Smile
Търся обаче по-евтини варианти, за да си купя светла по-нататък,така че ще следя темата,за да кажете дали сте доволни от вашите коси от Алиекспрес  и Милк енд Блъш Simple Smile

# 714
Здравейте, намазах Милк енд Блъш екстеншъните с боя Лореал кастинг 10.13, защото моята руса коса е с жълтеникав оттенък. Е нищо не стана. Въобще не хвана боята. В листовката на екстеншъните пише,че може да се потъмнява само с 2 тона. Четох някъде,че било по-добре да се боядисват с безамонячна боя. Та въпроса ми е дали въобще да пробвам с амонячна? А има ли някакъв тонер,който да придава златист оттенък?

# 715
Момичета,доста дълго бях с коса...Всякаква-клипси,капси,силикон.Всичко поръчвах от немския e-bay.Косите излизат към 40 евро с доставката,около 120-140 грама и са перфектни.Ползвах един комплект около 10-12 месеца ежедневна употреба,изправяне,боядисване...всичко.Не се лъжете да давате маса пари за коси от тук.Те са същите,но със здрава надценка.Моята веече е дълга и не ми се налага да поръчвам,но порасна здрава благодарение на другата коса.Най-доволна съм от прикачането с капси.

# 716
Момичета,доста дълго бях с коса...Всякаква-клипси,капси,силикон.Всичко поръчвах от немския e-bay.Косите излизат към 40 евро с доставката,около 120-140 грама и са перфектни.Ползвах един комплект около 10-12 месеца ежедневна употреба,изправяне,боядисване...всичко.Не се лъжете да давате маса пари за коси от тук.Те са същите,но със здрава надценка.Моята веече е дълга и не ми се налага да поръчвам,но порасна здрава благодарение на другата коса.Най-доволна съм от прикачането с капси.
Може ли някакъв линк? За колко време пристигат?

# 717
Може ли някакъв линк? За колко време пристигат?

И аз бих искала линк. Благодаря

# 718
За руса коса кой метод ще препоръчате и откъде ? Аз имам изключително гъста коса , но дължиуната е до раменете ,  а искам дълга до гърдите .
Какви са средните цени за такава дължина ?
Препоръки за Варна или Бургас ?
А за София - Виктория Ангелова ?

В Али как уцелвате цвета ?

# 719
За руса коса кой метод ще препоръчате и откъде ? Аз имам изключително гъста коса , но дължиуната е до раменете ,  а искам дълга до гърдите .
Какви са средните цени за такава дължина ?
Препоръки за Варна или Бургас ?
А за София - Виктория Ангелова ?

В Али как уцелвате цвета ?

За Бургас са много нашумели Ванет. Има и добри и лоши отзиви, ако някой е поръчвал скоро да каже,че и аз им се чудя Simple Smile А метода зависи от косата ти. Ако не държиш да я носиш всеки ден, на клипси е идеално.

Общи условия

Активация на акаунт