Удължаване на косата 12

• 236 565
  • 777
  •   1
Отговори
# 750
Здравей те момичета чета ви с интерес защото всичко свързано с косата ме интересува. Нямам проблем с дължинага на косата до кръсто ми е много се грижа за нея но една моя приятелка си сложи коса с кератин или нищо подобно и въпреки че бях скептично настроена преди това като видях резултата много ми хареса и сега и аз искам да си сложа за сгъстяване 50-60 кичура.Та въпроса ми е към момичетата които имат или са имали коса с кератин трудна ли е поддръжката и заплита ли се там където е закачена косата защото имам много малко наблюдение  косата е внос от Турция и не е скъпа и добре изглежда.
Здравейте! Аз бих ви посъветвала да си сложите кичури с капси. Това е по-безвреден за косата метод, защото няма лепила. При махането на капсата не се скубе собствената коса, докато с кератина се отскубват ваши косми.

# 751
Здравейте момичета от години съм с удължена коса с тик так клипове.От два месеца косата ми започна да пада много и си забелязах место без коса.В мента не нося удълженията.Страшно съм претеснена да не алопеция.Мойта коса е тънка но явно удълженията с клипси също я овредиха.В сряда съм на дерматолог много се претеснявам да не ми опада нацяло.Ако някой е имал подобен проблем моля да сподели.Относно стикерите бихте ли ми казали къде мога да сложа в Стара Загора ?

# 752
Без значение какъв е метода, винаги екстеншъните увреждат собствената коса, особено ако се носят всеки ден с клипси или е зашита/стикери. Моя приятелка носеше 3 треси само през деня  и след година и нещо косата й започна да опада. Аз моята е носех през 2-3 дни и не съм имала проблеми никога.
Може да има друг проблем - хормонален например, и затова да ти опада. Но екстеншъните увреждат допълнително, затова ги забрави. Посъветвай се с дерматоложката да си направиш изследване на хормоните първо.

# 753
Непременно ще пусна изследвания .Моя приятелка днес ми прати снимка нейна без екстейшани много петна без коса има . Така че предизвикват опазване.

# 754
Здравейте, момичета. Искам да се допитам до Вас, ако може да ми дадете съвет. Имам не малък опит с косите, като до преди 1 година бях постоянно с коса на треса, но като чели много ми натежаваше на косата и след третия месец чувствах известен дискомфорт. Сега обмислям отново до си сложа, но искам този път да не е на треса. Може ли да ми кажете какви впечатления имате от кератиновите кичури, как се слагат, колко издържат и общо взето всичко, което сте чували или сами сте се убедили в него.

# 755
Здравейте, момичета. Искам да се допитам до Вас, ако може да ми дадете съвет. Имам не малък опит с косите, като до преди 1 година бях постоянно с коса на треса, но като чели много ми натежаваше на косата и след третия месец чувствах известен дискомфорт. Сега обмислям отново до си сложа, но искам този път да не е на треса. Може ли да ми кажете какви впечатления имате от кератиновите кичури, как се слагат, колко издържат и общо взето всичко, което сте чували или сами сте се убедили в него.
Чувала съм, че уврежда. Аз съм със стикери, все едно е моята коса, изобщо не ги усещам. Преди и аз бях с треса, то ме скубе, тежи, сърбеше ме скалпа..

# 756
А стикерите как се поставят и колко време издържат?

# 757
Моля, някой да пусне нова тема.

# 758
Здравейте, и аз имам  не малък опит с екстейшъните(за съжаление, ако имах по гъста коса не бих носила)...7 години носех коса на треса щипки , но започна да ме боли скапла и реших да сложа на стикери.Купих си косата от ОТТО , не съм много доволна , но става.Като удобство инач е емного, много по-добре от коса с щипки

Забравих да кажа , че се прави поддръжка на месец , месец и половина и излиза скъпо в сравнение с тресата, която аз сама си поддържах само с миене , сушене и изправяне

Последна редакция: пт, 10 авг 2018, 13:02 от bubanka

# 759
Забравих да кажа , че се прави поддръжка на месец , месец и половина и излиза скъпо в сравнение с тресата, която аз сама си поддържах само с миене , сушене и изправяне
Аз много се чудих за тия стикери... Косата ми е рядка, имам екстеншъни на клипси, които купих от алиекспрес. Много хубава и гъста коса, но натежава наистина, когато сложа. Колко излиза поддръжката на месец-месец и половина? Те се местят в корените, доколкото знам, когато косата израсте?

# 760
Здравейте, виждам, че доста коментирате въпросните стикери.В момента аз съм с коса на треса, закрепена със силиконови микро рингове, трайно. Обмислям дали да не си сложа кератинови кичури или стикери тъй, като смятам, че имам нужда от промяна. Кое смятате, че е по-добрият вариант ?

# 761
Търся мнения за опашки от естествена коса, моля ако има някоя да си е закупила да сподели от къде и дали е доволна !

# 762
Здравейте! Удължих си косата с кератинови кичури. В момента съм ги махнала и ще ги сложа след 2- 3 седмици пак, като през това време мисля да подхраня косата с малко маски. Много ми се иска да прочета мнение от човек, който си е слагал и кератинови кичури и шита коса. Много се чудих между двата метода, но в крайна сметка се спрях на кератина. Да, с него косата стои естествено /ако добре се прелее с подстрижката/, има въздух в косата по дължините, няма спарване, а до 2- 2,5 месеца няма никакъв проблем косата да се вдигне на опашка високо. Обаче сега като ми я сваляха да ви кажа доста ме поскубаха, защото се беше заплела в основата, свалянето на кичурите беше около час, скалпа още ме боли от цялото дърпане, а краищата ми съвсем изтъняха...все пак фризьорката е много добра и ме подстрига и оформи добре, не съм без коса, но все пак. Другият много голям минус е, че като вземете една коса 100- 150 кичура,след няколко месеца носене тя неизбежно се проскубва и скъсява. Като я свалите имате половината или малко повече от първоначалното, за което сте платили. Повторното слагане пак ви е немалко пари, но този път косата ще е по- къса и кичурите стават основно за сгъстяване и средна дължина някаква...След второто слагане поне моята мисля да я хвърлям, не вярвам, че ще мога да я ползвам пак. И тогава какво става- хвърляте около 1000 лв за 6 до 8 месеца и после всичко пак трябва да почне отново. Не знам, не мисля, че това е оптималния вариант. Шитата коса ми се струва по- добър вариант, поне я ползваш с години, а и не ти се скубят краищата.. С кератина косата се уврежда и в основата, а като ти я свалят - и в краищата. Споделям просто мислите си към момента. Знам, че и шитата коса тежи, сплита се в основата, вижда се много повече, а и вдигната високо не стои винаги добре- виждала съм, че става, но може би зависи как е сложена. Ще бъда благодарна, ако някой разкаже ако има опит и с двата метода и разкаже как ги е усетил.

# 763
  • Варна
Здравейте! Удължих си косата с кератинови кичури. В момента съм ги махнала и ще ги сложа след 2- 3 седмици пак, като през това време мисля да подхраня косата с малко маски. Много ми се иска да прочета мнение от човек, който си е слагал и кератинови кичури и шита коса. Много се чудих между двата метода, но в крайна сметка се спрях на кератина. Да, с него косата стои естествено /ако добре се прелее с подстрижката/, има въздух в косата по дължините, няма спарване, а до 2- 2,5 месеца няма никакъв проблем косата да се вдигне на опашка високо. Обаче сега като ми я сваляха да ви кажа доста ме поскубаха, защото се беше заплела в основата, свалянето на кичурите беше около час, скалпа още ме боли от цялото дърпане, а краищата ми съвсем изтъняха...все пак фризьорката е много добра и ме подстрига и оформи добре, не съм без коса, но все пак. Другият много голям минус е, че като вземете една коса 100- 150 кичура,след няколко месеца носене тя неизбежно се проскубва и скъсява. Като я свалите имате половината или малко повече от първоначалното, за което сте платили. Повторното слагане пак ви е немалко пари, но този път косата ще е по- къса и кичурите стават основно за сгъстяване и средна дължина някаква...След второто слагане поне моята мисля да я хвърлям, не вярвам, че ще мога да я ползвам пак. И тогава какво става- хвърляте около 1000 лв за 6 до 8 месеца и после всичко пак трябва да почне отново. Не знам, не мисля, че това е оптималния вариант. Шитата коса ми се струва по- добър вариант, поне я ползваш с години, а и не ти се скубят краищата.. С кератина косата се уврежда и в основата, а като ти я свалят - и в краищата. Споделям просто мислите си към момента. Знам, че и шитата коса тежи, сплита се в основата, вижда се много повече, а и вдигната високо не стои винаги добре- виждала съм, че става, но може би зависи как е сложена. Ще бъда благодарна, ако някой разкаже ако има опит и с двата метода и разкаже как ги е усетил.

Ако косата е истинска, например руска детска коса, няма никакъв проблем. Против съм да се слага някаква коса със съмнителен произход или уж "истинска" коса. Но иначе че косата се скъсява с времето - ами това е съвсем нормално...както собствената, така и поставената коса има нужда от малко подстрижка...

# 764
Естествена е, никога не бих сложила друго, за мен качеството е важно. Но за подстригването- не разбирам защо да е нормално.. личната ти се подстригва на връхчетата, а тази отгоре- в основата... няма лошо, трябва да се подготви за поставяне пак, но е жалко, че за толкова малко време се губи толкова от дължината на екстеншъните. Само това казвам.

В постинга си коментирам метода единствено.Качеството на косата ми е страхотно, нямаше разлика на допир с моята. Е понякога виждах много рязка граница между моята и екстеншъните...но сигурно при повечето хора е така.

Последна редакция: нд, 19 авг 2018, 19:07 от Ea_

Общи условия

Активация на акаунт