Удължаване на косата 12

• 237 893
  • 777
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, искам да си купя изкуствена коса на клипси, да не е скъпа, защото ми трябва за няколко пъти само. Дайте предложения, моля !  Mr. Green

# 331
Ами от ибей си поръчай, там има много алтернативи. Аз си взех естествена след много чудене и чакам д дойде Laughing.

# 332
Да, ама е много чакане, а на мен ми трябва за след 4 дена  Sad

# 333
  • София
Скоро си купих естествена руса коса на треси.Въпросът ми е откъде да си поръчам специална четка за нея-от сайт или от салон?И след като я измия, с тази специална четка ли да я реша,докато я суша с сешоара или с обикновенна кръгла четка?

# 334
Момичета, някоя от вас поставяла ли е коса с лепенки или поне приличат на такива. Дано ме разбрахте  Embarassed

# 335
Аз днес се сдобих с това :
Скрит текст:

# 336
  • София
Това от Ибей коса Реми ли е?

# 337
Това от Ибей коса Реми ли е?
От Ebay  е,да,но ми е подарък  Flutter

# 338
  • София
А на картончето и пише ли Реми?Питам, за да знам дали е като моята.

# 339
Това колко грама са? Че аз моята още я чакам и се чудя да не пристигнат 2 косъма  Laughing

# 340
Мисля,че 0.240  Peace
veseto87 писах ти ЛС  Peace

# 341
Можете ли да ми препоръчате нещо с което да си обезцветя удълженията  те са светло кестеняви и искам да станат руси..когато ги взимах фризьорката каза , че могат да станат руси,ама аз като опитах с на Denise обезцветителя и стана много малко по-светла и като сложих боята отгоре и пак станаха кестеняви ... Sad

# 342
Можете ли да ми препоръчате нещо с което да си обезцветя удълженията  те са светло кестеняви и искам да станат руси..когато ги взимах фризьорката каза , че могат да станат руси,ама аз като опитах с на Denise обезцветителя и стана много малко по-светла и като сложих боята отгоре и пак станаха кестеняви ... Sad
Кажи какъв номер искаш да станат и какъв номер са в момента и ще ти кажа. Wink

# 343
ами не знам какъв номер са в момента ,защото те бяха кестеняви и аз сложих на Денис обезцветителя и после боята дето исках да станат ,но нищо ..а искам да станат като на Гарниер 7-та

# 344
ами не знам какъв номер са в момента ,защото те бяха кестеняви и аз сложих на Денис обезцветителя и после боята дето исках да станат ,но нищо ..а искам да станат като на Гарниер 7-та
Снимаш косата и качваш снимката тук ( или намираш картинка на цвета й в момента ), както и снимка на седмицата на Гарние, понеже Гарние нямат само една боя и от 7 до 7 има разлика.

Общи условия

Активация на акаунт