Удължаване на косата 12

• 237 893
  • 777
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Всъщност не знам точно откъде е поръчвана косата, наистина. Подарък ми е, но си е Remy и има примеси, не знам и колко струва де.
Възможно е наистина да е някакво менте, не споря, само споделям мнение.
Но нали се сещате, че офертата в Грабо няма как да е за истинска коса, при положение, че всики знаем на каква цена върви тя.

# 316
Да, а и честно казано като е с примеси, за тая дължина и за тоя грамаж, извинявам се, но аз с просто търсене намерих по-добри оферти в нет-а Simple Smile Няма да споменавам сайта, но има оферта за много по-дълга, повече грамаж, съвсем малко по-скъпа и поне не са излъгали за примесите Simple Smile

# 317
Всъщност не знам точно откъде е поръчвана косата, наистина. Подарък ми е, но си е Remy и има примеси, не знам и колко струва де.
Но нали се сещате, че офертата в Грабо няма как да е за истинска коса, при положение, че всики знаем на каква цена върви тя.
Аз си я купих от промоцията  и няма примеси съвсем си е естествена Simple Smile Това беше доста добра покупка Simple Smile

# 318
  • София
Аз си я купих от промоцията  и няма примеси съвсем си е естествена Simple Smile Това беше доста добра покупка Simple Smile
Как установи това? Пробва ли я със запалка?

# 319

Как установи това? Пробва ли я със запалка?

Да точно така Simple Smile не знам за друг начин

# 320
И не се топеше  Simple Smile

# 321
Здравейте мадами предстой ми сватба и за прическата която искам ще ми трябва касица Mr. Green бихте ли ми препоръчали някой изпробван сайт

# 322
Какво ще кажете за Реникоса?
http://www.renikosa.com/

# 323
Искам да попитам понеже съм много боса по отношения на косите, а пък искам да си слагам понякога ей така за кеф (т.е. ще искам да е със щипки), тази според вас как е като цена и истинска ли е (въпреки, че така пише). 20" са около 50см, но пък тези 7 тресички ще ми стигнат ли, ако си я събирам отзад косата или са малко. Просто нямма особена идея колко са дебели?

http://www.ebay.co.uk/itm/20-CLIP-HUMAN-HAIR-EXTENSIONS-REMY-OFF … sh=item56375496b8

# 324
Няма да ти стигнат като цяло, 75гр е малко,трябват ти 2 бр.  А и следващата седмица ще може да си я купиш от грабо на половин цена Simple Smile Видях една реклама на фирмата вносител
http://prodavalnik.com/ekstenshni-100-estestven-kosm-51sm-70gr-i8766325

# 325
Виж тук http://www.kosabg.com/index.php?cPath=38
Съвет от мен- вземи си цял пакет, не със щипки и си я нарежи сама, сложи си и щипките сама. Цялата работа е за час максимум. Моята си я правих сама и ми излязоха три двойни реда, което си е доста коса. Три двойни от край до край имам предвид, понеже исках да нямам много щипки из косата. Не ми харесва как са направени пакетите с около 17 щипки в косата и не виждам смисъл от подобно рязане на 7 парчета. Ако си купиш готов пакет, косата е на половина като количество.

# 326
Мхм, благодаря ви за предложенията Simple Smile А тези, които сама си си зашила, най-горе нали са захванати (малко тъп въпрос) и само си зашиваш щипките? :

Гледах една в ибей, от която доста хора са доволни и потвърждават, че е истинска- 30г, 20", за 15 долара>Това възможно ли е?

Ако си купя трички по толкова, ще са почти 100г, а на мен като че ли не ми трябва повече, защото смятам да я използвам или за опашка, или да я прибирам моята назад и само отзад да е... Не я искам за всеки ден да имам дълга коса/ Laughing

# 327
Мхм, благодаря ви за предложенията Simple Smile А тези, които сама си си зашила, най-горе нали са захванати (малко тъп въпрос) и само си зашиваш щипките?
Предполагам питаш за лентата, на която се хващат щипките? Ако за нея става дума- да, косата си има лента. Идва едно парче коса, което е с широчина около 160 до 200 см. От там вече ти си я режеш както ти харесва и си зашиваш щипките. Моята я нарязах на 3 двойни реда, така е по- лесно, няма смисъл да закачаш 6 единични, понеже са двойно повече щипки. А може да си я направиш и на парчета с по 1, по 2 и по 3 щипки, както идват по принцип готовите коси. Аз лично не виждам причина да има толкова много малки парчета като може 3 големи. Като си сложиш щипките мини горе лентата и мъничко от самата коса под нея с безцветен лак, за да не се скубе. Минаваш и ръбовете, където си я срязала, иначе падат кичурчета. Първия клип показва рязане на няколко парчета с различен брой щипки и кое парче къде се слага на главата.
http://www.youtube.com/watch?v=I9-tZ4xTKtI

# 328
благодаря за изчерпателното пояснение Simple Smile

# 329
Здравейте моми4ета,от доста време 4ета форумите в сайта  и реших и аз да се представя    bouquet    та по темата с косите:аз от доста време си копувам коси4ка от kosabg.com на треса,мн съм доволна, на мен от една треса ми излизат 4 двойни реда,по,нататък ще сложа и снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт