Удължаване на косата 12

• 237 905
  • 777
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте! И аз при вас. Купих си коса на SAPNA и сега се чудя как точно да я направя на треси, понеже е цяла. Взех 9 щипки, но не знам на колко реда да я направя, дали на 2, или на три. И ако може да ми пуснете клипче, или някакви инструкции как да си я нарежа и да си зашия щипките, ще съм ви много благодарна. А като марка как е косата, някоя от вас има ли такава? Мога да я сменя за supermodel  или dream girl, но избрах тази, понеже ме устройваше като дължина, а и на цвят е досущ като моята. И на пипане ми се строи по- хубава от другите, макар продавачът да ми препоръча дрийм гърл като най- добра между трите. С какво ги миете и как точно? Как се суши? Много въпроси са, но сефте купувам коса и нямам идея какво да я правя, не искам да я разваля.

# 301
А ти от къде си взе на sapna?

# 302
Мой приятел се занимава с продажба на коси, от него я взех. Ако имаш интерес, ще ти дам сайта му на лични. Добра ли е тази марка, или другите две са по- добри? Сефте купувам коса, още не съм я нарязала дори, чакам отзиви от вас.

# 303
А Вие как си удължаване косата, момичета, тъй като аз съм се насочила към ония метод с клиповете, бил най-щадящ? А и в тая жега не ми се иска май нон стоп да съм с тая коса на главата си Simple Smile

# 304
Моята е на щипки- слагам и свалям, когато си искам. Не те съветвам да слагаш постоянна коса. Едно, че иска поддръжка на месец и нещо, която не е никак евтина, второ, че в тая жега не е никак удобно и трето- този метод уврежда и твоята коса малко или много.

# 305
Има промоция в грабо в момента на коса на клипсове:
http://grabo.bg/razlichna-kosa-preobrazi-se-s-ekstenshani-ot-100 … stven-kosam-09v2f

# 306
Момичета,здравейте Simple Smile
Искам да попитам някоя от вас рискувала ли е дакупува коса от Ибей? Цените са твърде ниски, на мен определено не ми трябжа за постоянно ползване, но все пак имате ли някакви отзиви? Peace

# 307
Аз си взех от промото в грабо и ми харесва. Пък е и за много малко пари.

# 308
А тази в Грабо с каква дължина е? Не виждам никъде да пише?

# 309
А тази в Грабо с каква дължина е? Не виждам никъде да пише?

51см е Simple Smile
Ето част от текста:

Грабни екстеншъни от 100% естествен косъм в цвят по избор - за 58лв, вместо за 139лв! Може да избираш между: Jet black (интензивно черно), Dark brown (тъмнокестеняво), Medium brown (кестеняво) или Light blond (скандинавско русо).

Комплектът включва:
• 20.3см ширина с 4бр клипс - 1бр;
• 15.3см ширина с 3бр клипс - 2бр;
• 10.2см ширина с 2бр клипс - 2бр;
• 5.1см ширина с 1бр клипс - 2бр.

Повече за продукта:

Текстура: права.
Общо тегло: 70гр.
Обща ширина: 81.5см.
Дължина на всеки удължител: 51см.

Косата е клас Remy, с много високо качество. Може да се боядисва,
къдри и обработва топлинно. Поддържа се със стандартни шампоани, маски или балсами, използвани за собствената коса. За постигане на оптимален ефект е препоръчително да се използват два комплекта.

# 310
  • София
По лични наблюдения косата Remy не е изцяло естествена! Но пък върши работа.

# 311
Благодаря за информацията. Ами тя косата се разбира в последствие колко е хубава, това му е лошото. Защото може и да е евтина ама ако трябва всеки месец да си я сменяш, няма да ти излязе много евтино Simple Smile

# 312
  • София
Така е. Аз заова говоря от личен опит, понеже имам такава.

# 313
Ааа, взела си и ... извинявам се Simple Smile А само един комплект стига ли? Че като знам към комплектите се брои грамажа и на щипките Simple Smile

# 314
По лични наблюдения косата Remy не е изцяло естествена! Но пък върши работа.

Може би не си попадала. Коса реми би трябвало да е по високо качество-съответно без примеси с изкуствена. Интересно ми е от къде е опита ти с такава коса?

Общи условия

Активация на акаунт