Удължаване на косата 12

• 237 891
  • 777
  •   1
Отговори
# 345
Сеньорита Мърморита може ли и за мен малко помощ ?
Косата,която имам е с такъв цвят -
Скрит текст:
Моята е по-светла,можеш ли да ми кажеш нещо,с което да боядисам моята да стане като другата,но по-възможност да се отмива след време ? Thinking

# 346
малката лисичка тониращите продукти на престиж, има и по-тъмни цветове, не за само за блондинки.

# 347
малката лисичка тониращите продукти на престиж, има и по-тъмни цветове, не за само за блондинки.
Благодаря МисНели  Hug

# 348
Сеньорита Мърморита може ли и за мен малко помощ ?
Косата,която имам е с такъв цвят -
Скрит текст:
Моята е по-светла,можеш ли да ми кажеш нещо,с което да боядисам моята да стане като другата,но по-възможност да се отмива след време ? Thinking
Мис Нели ти е дала хубаво предложение. Peace Но не е ли по- добър вариант да  изсветлиш леко екстеншъните, вместо да си правиш експерименти с твоята коса? Слагала съм оцветяващи продукти, които уж са временни, после ми падаше на петна и косата ми ставаше шарена. Може и от самия ми косъм да е било така.

# 349
  • София
Струва ми се, че тези екстеншъни имат изкуствени примеси. Тогава оцветяването няма да се получи.

# 350
Можете ли да ми препоръчате нещо с което да си обезцветя удълженията  те са светло кестеняви и искам да станат руси..когато ги взимах фризьорката каза , че могат да станат руси,ама аз като опитах с на Denise обезцветителя и стана много малко по-светла и като сложих боята отгоре и пак станаха кестеняви ... Sad
Кажи какъв номер искаш да станат и какъв номер са в момента и ще ти кажа. Wink

ами не знам какъв номер са в момента ,защото те бяха кестеняви и аз сложих на Денис обезцветителя и после боята дето исках да станат ,но нищо ..а искам да станат като на Гарниер 7-та
Снимаш косата и качваш снимката тук ( или намираш картинка на цвета й в момента ), както и снимка на седмицата на Гарние, понеже Гарние нямат само една боя и от 7 до 7 има разлика.

как да си кача снимките  Sad

# 351
Можете ли да ми препоръчате нещо с което да си обезцветя удълженията  те са светло кестеняви и искам да станат руси..когато ги взимах фризьорката каза , че могат да станат руси,ама аз като опитах с на Denise обезцветителя и стана много малко по-светла и като сложих боята отгоре и пак станаха кестеняви ... Sad

ами не знам какъв номер са в момента ,защото те бяха кестеняви и аз сложих на Денис обезцветителя и после боята дето исках да станат ,но нищо ..а искам да станат като на Гарниер 7-та
Снимаш косата и качваш снимката тук ( или намираш картинка на цвета й в момента ), както и снимка на седмицата на Гарние, понеже Гарние нямат само една боя и от 7 до 7 има разлика.

# 352
Здравейте! Имам своя коса (отрязана преди 6-7 години Whistling) и искам да се сплете, но в никой салон (откъдето съм) не предлагат такава услуга и вече се притеснявам дали и в София ще намеря къде да ми я сплетат. Някой знае ли надежден салон?  Praynig

# 353

Качи ги във фейсбук в отделен албум, остави го публичен и сложи тук линка. Така ще е най-лесно.

# 354

Качи ги във фейсбук в отделен албум, остави го публичен и сложи тук линка. Така ще е най-лесно.

http://imageshack.us/photo/my-images/641/dsc01205mn.jpg/      цвета им в момента
http://imageshack.us/photo/my-images/837/39266776.jpg/           цвета който искам

# 355
Виждат ми се шарени на снимката, или е от светлината? В смисъл неравномерно оцветени. За да стане точно такъв цвят варианта според мен е изсветляване до бяло русо и отгоре седмицата на Гарние. Но ако може Мис Нели да се включи, може да ти даде и по- добър вариант, тя е доста наясно с тези процедури.

# 356
Виждат ми се шарени на снимката, или е от светлината? В смисъл неравномерно оцветени. За да стане точно такъв цвят варианта според мен е изсветляване до бяло русо и отгоре седмицата на Гарние. Но ако може Мис Нели да се включи, може да ти даде и по- добър вариант, тя е доста наясно с тези процедури.

ами аз това исках да стане като сложих на Денис обезцветителя,но не стана бяло а някакво много светло кестеняво..аз така направих и с моята коса първо я обезцветих и после боята отгоре...
*шарени са даже днес като гледах май единия пласт е по светъл от другите Sad

# 357

За да падне боята, която си сложила отгоре римувър. Може и да пробваш първо да им направиш няколко маслени маски, да видиш какво ще си падне само, тъкмо и ще ги хидратираш, че с толкова процедури ще поизгорят. Като махнеш боята, НЕ ползваш обезцветител, разликата в нивата не е толкова голяма, само излишно се горят с обезцветител. Вземаш боя номер 9, евентуално 9.1(пепелява) ако избие рижо като махнеш тази боя. Ако трябва боядисваш втори път със същата за да се насложи и изравни цвета.

И най-важния съвет - преди да ги омажеш целите, пробвай на 1 кичур тест и ако ти хареса резултата, тогава мажи целите, че бързо ще  се одърпат с толкова експерименти.

# 358
Благодаря ви момичета,аз реших да не пипам нито моята нито другата коса,понеже като ги сложа на косата ми,изглежда като на кичури и така ми допада,ще видим на сватбата другия месец,като накъдря и моята и тази как ще стои. Peace

# 359
Само аз ли си мисля, че щом е ползвала блондор и почти нищо не е станало, значи косата не е 100% естествена?

Общи условия

Активация на акаунт