Удължаване на косата 12

• 236 663
  • 777
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета не бях влизала тук от година почти но реших да попитам някоя от вас има ли идея дали коса около 3-4 см може да бъде удължена с пришиване на естествена коса?И къде може да се направи това.......Не съм чела назад мненията ви,но ще бъда благодарна ако има такова място да ми го препоръчате....Благодаря ви....

# 436
  • София
Здравейте момичета не бях влизала тук от година почти но реших да попитам някоя от вас има ли идея дали коса около 3-4 см може да бъде удължена с пришиване на естествена коса?И къде може да се направи това.......Не съм чела назад мненията ви,но ще бъда благодарна ако има такова място да ми го препоръчате....Благодаря ви....
в някои от салоните на Дима стил със сигурност ще могат. Отиди на място за консултация  Peace

# 437
Здравейте, да ви се похваля и аз спадам вече към дългокосите:)))косата ми беше доста къса,но пак успяха да я направят без да си личат капсите:))само не знам как ще спя с тях,но "трай бабо за хубост"Simple Smile

# 438
Здравейте, да ви се похваля и аз спадам вече към дългокосите:)))косата ми беше доста къса,но пак успяха да я направят без да си личат капсите:))само не знам как ще спя с тях,но "трай бабо за хубост"Simple Smile
  Къде ти слагаха косата, ако не е тайна  Blush

# 439
В Ескейп Варна

# 440
Благодаря много за бързите отговори момичета сега понеже съм от София ще разгледам "Дима стил" какво предлагат......

# 441
  • София
Благодаря много за бързите отговори момичета сега понеже съм от София ще разгледам "Дима стил" какво предлагат......
Моя много добра приятелка преди ходеше с удължения, зашити за косата и. Ходила съм няколко пъти в салона на бул. България с нея и това, което видях ми хареса. Млади и находчиви фризьори, в никакъв случай не правя реклама, защото самата аз не съм ползвала услугите им  Peace Просто дадох съвет, пък ти сама ще си прецениш   bouquet

# 442
Моя много добра приятелка преди ходеше с удължения, зашити за косата и. Ходила съм няколко пъти в салона на бул. България с нея и това, което видях ми хареса. Млади и находчиви фризьори, в никакъв случай не правя реклама, защото самата аз не съм ползвала услугите им  Peace Просто дадох съвет, пък ти сама ще си прецениш   bouquet
Исключителни благодарности   bouquet  bouquet  bouquet

# 443
  • София
Исключителни благодарности   bouquet  bouquet  bouquet

Да споделиш после какъв е резултата   bouquet

# 444
Момичета , може ли да ми препоръчате някой онлайн магазин за коса  , но да е с по-високо качество . Ако сте си купували от интернет и сте доволни препоръчайте ми някой сайт. Аз имам коса и си я нося за сгъстяване на моята , но лошото , че не е 100% естествена . Е , то сега е доста трудно да си намеря 100% естествена на цена 100-150 лв , но все пак нещо по-качествено. Тази я имам вече от една година и смятам да си я нося до лятото и след това да си сложа някоя по-добра и нова и сега ще почна да търся . Та ако знаете нещо или можете да ми препоръчате , моля ви пишете ми за някой сайт  Praynig newsm78 newsm78 newsm78

# 445
Здравейте,момичета! И аз съм в търсене на хубава коса на клипси,попадна ми страницата във фейсбук на един салон в Бургас,който предлага такива коси и на сносна цена с положителни отзиви,но предвид горчивия ми опит мисля да отида до там да ги видя на живо и след това ще споделя впечатления. Simple Smile

# 446
  • София
Здравейте! Имам една коса - естествена, която е била на сестра ми и е шита навремето на ръка. Получават се доста дебели треси. Въпросът ми е, имате ли идея къде могат да ми я ушият в София? Търсих из нета, но явно не задавам правилно търсенето и нищо не намирам.  Thinking

# 447
http://quattro.ovo.bg/shop/estestvena-kosa  какво ще кажете за този сайт ? Някой поръчвал ли си е от тук коса ? Изглеждат ми надеждни , но се надявам да не се лъжа... http://quattro.ovo.bg/shop/hair-extensions/ekstenshni-tape-hair  а някоя дама от тук пробвала ли е този метод за удължаване на косата със стикери , казват че е най-щадящ  newsm78 newsm78 newsm78

# 448
Момичета , може ли да ми препоръчате някой онлайн магазин за коса  , но да е с по-високо качество . Ако сте си купували от интернет и сте доволни препоръчайте ми някой сайт. Аз имам коса и си я нося за сгъстяване на моята , но лошото , че не е 100% естествена . Е , то сега е доста трудно да си намеря 100% естествена на цена 100-150 лв , но все пак нещо по-качествено. Тази я имам вече от една година и смятам да си я нося до лятото и след това да си сложа някоя по-добра и нова и сега ще почна да търся . Та ако знаете нещо или можете да ми препоръчате , моля ви пишете ми за някой сайт  Praynig newsm78 newsm78 newsm78

Аз съм много доволна от косата която си взимам 3 пъти съм си взимала и последня път беше преди нг даже исках отстъпка защото ми е за 3 път писах в сайта и ми направиха 10% но аз ходя в Шоурума им който е като склад офис там просавача е изключително не любезен но го тарпя заради косата защото съм имаша мн коси и те все се заплитат особено лятото като се изпотя а тази не и подлежи на боядисване първата ми и с блондир я правех после се отказах от русото и я потамних и тя си беше баш като мойта а сама съм си ги боядисвала та цената е 55 см за 230 лв за дреам гърл модела като щипките ги намерих мн евтино в интернет от друго място 50 ст броя иначе са по 2 лв и те от сф бяха и доставка не плащах срещнах се с мимчето пред офиса а за кроенето не давам пари сама я кроя и зашивам щипките спвц съм вече само след като се скрои я нося на шивач за 2лв ми прави шевове да не пада лесно и това е но аз мн спесрих от щипките и от кроенето и с 10% екстра стана сега пиша от теша и не мога да дам линк ни мисля че коса бг нещо такова ушицата я помна лерин ама по номер нз след красно село е съжалявам за дългия пост

# 449
Здравейте момичета! Решила съм да си взема коса на клипс, но се колебая за дължината, дали да е 55 или 60см, най дългия пласт на косата ми е 52см, за перцата направо не ми се говори защото са максимално скъсени и филирани след последното подстригване Sad , та вие какво бихте ме посъветвали?

Общи условия

Активация на акаунт