Удължаване на косата 12

• 236 595
  • 777
  •   3
Отговори
# 495
ХАХА, да и аз мисля че тресите са по удобни и в по малка степен развалят косата:)

# 496
Мен започва да ми тежи,затова предпочитам ,когато искам да закачам и после да свалям .
Пък пия едни добавки и се надявам и аз да се сдобия с по-дълга коса.  Blush

# 497
Мен започва да ми тежи,затова предпочитам ,когато искам да закачам и после да свалям .
Пък пия едни добавки и се надявам и аз да се сдобия с по-дълга коса.  Blush

Ох кажи ми какви добавки пиеш? И аз търся нещо ефикасно, питах за мерз специал, но маи никой от тука не го е ползвал...

# 498
Здравейте! Искам да Ви попитам някой правил ли си е удължаване на коса чрез залепване или зашиване? Къде и колко е струвала процедурата?

Здравейте ! На мен са ми поставяли косата чрез зашиване в един салон в Пловдив. Беше обаче преди 2 години, около 60 лв дадох , зашиха ми тресата на 3 реда. Купих си сама косата от един сайт   Лукс Екстенд. Косата е супер,още я имам. Само че вече си я направих на щипки и ми е някак по-удобно от шитата за главата. Махам и слагам когато поискам. По мое мнение е по -удачно.

# 499
Момичета, нямам време да изчета всичко, живея в чужбина и се прибирам за малко в БГ, искам да си удължа косата ( тук е мегаааа скъпо) - нямам време нито да обикалям, нито да търся, искам да отида на едно място и там да се случи всичко - от купуването на косата до избирането на метода на поставяне.

Кои а най-добрите в София и ума ли такъв салон, в който мога и коса да си закупя?

# 500
Момичета, нямам време да изчета всичко, живея в чужбина и се прибирам за малко в БГ, искам да си удължа косата ( тук е мегаааа скъпо) - нямам време нито да обикалям, нито да търся, искам да отида на едно място и там да се случи всичко - от купуването на косата до избирането на метода на поставяне.

Кои а най-добрите в София и ума ли такъв салон, в който мога и коса да си закупя?
Здравей на теб, и на всички, които пишете в тази тема. От скоро и аз съм с коса-отново, за трети път си слагам, и за трети път ми е на щипки. Както ти казваш, всичко-от-до, се случи при мен- в Салон Дима Стил (дано не помислите, че е реклама). Косата е много качествена, на два реда, мисля, че се водят два тройни реда. От косата, както казах, съм доволна като качество, но мисля, че малко ме претупаха в салона- тресите са прекалено дълги за моята глава, а хем ми я мериха, и ще ходя тази седмица да ми ги намалят, че ми стигат до веждите. То хубаво, че трябва да се слага като овал на главата, но чак пък толкова  newsm78
Другото, което не си спомням преди да съм имала като проблем, е тежестта. Като изкарам един ден с тях-от сутрин, до вечер(не спя с тях) и адски ме боли главата и най-вече там, където съм поставяла щипките и около слепоочието. Направо настъхвам от тежестта и като ги сваля е истинска радост. Това е, което определям като минус. Самата коса обаче е хубава, небоядисвана, качествена.

# 501
Здравейте! Искам да си поръчам екстеншъни от типа с лепенка (http://www.glamseamless.com/), знаете ли за салон, в който поставят такъв тип. До сега не съм си удължавала косата и ще съм много благодарна, ако можете да ми препоръчате и салони, от които сте доволни (за предпочитане в София).

# 502
  • Пловдив
NoIdea аз съм с коса с лепенки вече 1м. Взех си 30 кичура от Магама, но си ги сложих в моя град. Почти навсякъде вече поставят коса с лепенки. Питай като минеш през някои салон. Ако имаш повечко пари си вземи от Магама кичури, че косата е много хубава. Ако нямаш много пари ще ти препоръчам коса. Пиши ми на лични. Пак е много хубава. На мен 30 кичура са ми достатъчни за цялата глава. Не е мръднала вече 1м. Всичко я правя. Стой естествено и косата ми е адски гъста (най - сетне). На мен тук в града ми вземат 40лв за поставянето на косата. Поддръжката ми е също толкова. Не знам как са цените в София. Ако те интересува нещо повече, не се притеснявай да ми пишеш на лични

# 503
  • София
Момичета, има ли някоя, която си е купувала коса от Мерилин? Днес си поръчах моята, на думи останах с впечатлението, че ще е страхотна, момичето каза, че ще направи два гъсти реда, щяло да стои добре.. 45см ще е косата.. Дали съм се прецакала? Какви са нормалните цени? Обещавам да се включвам често в темата:)

# 504
За поставяне на коса в София - най-доброто място е салон Куклите,  фризьорката се казва Маги! Изключетелна професионалистка! За нея научих от друга тема във форума и реших да отида да си поставя удължение там... Нямам думи да опиша колко съм доволна! Ако някой се възползва нека задължително да сподели впечатленията си...

# 505
  • София
Въпреки, че никой не ми отговаря, аз ще продължа да си питам Grinning косата ми, която утре ще е готова ми е първата, можете ли да ми кажете как да я поддържам? Наистина ли трябва да стои в банята, за да поема влажност? И също така много ме интересува - ако си сложа косата и след това се вържа ще си личи ли? Или трябва да се връзвам по шантавия начин, който много клипчета описват Confused Също така и колко често трябва да се мие косата и по какъв начин става това? Благодаря ви предварително!

Последна редакция: вт, 21 апр 2015, 17:11 от Даниела Димитрова

# 506
  • София
Здравейте дами,
Исках да попитам дали някоя от Вас има впечатления от hairbg.com и какви са те?
Аз се колебая каква коса искам да си сложа - може би с пришиване, защото ми се струва по-лесно за поддържане и като цяло за стилизиране. Прочетох няколко от темите и откровено казано малко се страхувам да не увредя своята собствена коса, защото тя е хубава, плътна, но средна на дължина...

# 507
  • Пловдив
Дения Здравей, за сайта съм останала с впечатление, че имат примеси косите....за тази цена...Другото, което ще те посъветвам е или да си вземеш коса със щипки и постоянно да си я махаш и слагаш или да си вземеш коса на стикери. Сравнително нов метод е и не уврежда косата както при пришиването. Аз бях с такава коса и съм доволна. Дори си продавам сега косата, защото искам вече друга прическа и друг цвят. Вземи си хубава коса, ако мислиш да е постоянно на главата ти, защото ако някоя с примеси на 1-вия месец ще стане на метла и ще береш ядове. Все пак ще спиш с нея, ще я миеш често и т.н., а няма от къде да се подхранва. Ако е на щипки ще можеш да я щадиш повече. Това е моето мнение по въпроса.

# 508
  • София
Дения Здравей, за сайта съм останала с впечатление, че имат примеси косите....за тази цена...Другото, което ще те посъветвам е или да си вземеш коса със щипки и постоянно да си я махаш и слагаш или да си вземеш коса на стикери. Сравнително нов метод е и не уврежда косата както при пришиването. Аз бях с такава коса и съм доволна. Дори си продавам сега косата, защото искам вече друга прическа и друг цвят. Вземи си хубава коса, ако мислиш да е постоянно на главата ти, защото ако някоя с примеси на 1-вия месец ще стане на метла и ще береш ядове. Все пак ще спиш с нея, ще я миеш често и т.н., а няма от къде да се подхранва. Ако е на щипки ще можеш да я щадиш повече. Това е моето мнение по въпроса.
Благодаря за отговора. Всъщност имаш ли съвет откъде да взема наистина качествена коса? Аз искам три реда с пришиване... Наистина изпитвам колебания относно метода, но от друга страна стикерите не падат ли бързо и не си ли личат твърде много?
Гледах на сайта на Магама, но никак не разбирам колко точно ще ми е необходимо като кичури, за да постигна желания ефект.

# 509
  • Пловдив
Дения  моята коса е от Магама закупена. 4м ми беше на косата. 30 кичура двойни ми бяха напълно достатъчни, за да ми обхване цялата коса. Не мърда. Лепят се в основата на косата. Къпеш се, изправяш се, решиш се...всичко, което правиш на твоята коса. С времето твоята коса расте, съответно лепенките се смъкват надолу. Ходи се на поддръжка през 3м някъде и се залепят отново в основата на косата. Това е цялата философия. С пришиването е същото, пак се ходи на поддръжка, но се съсипва твоята коса. Та, затова те съветвам да вземеш коса на лепенки. Не се виждат, не тежат и не опъват така както другите методи (понеже съм била как ли не). Затова казвам и да е качествена косата, защото ако се купи коса с примеси и след месец/два косата става метлосана, твърда и не подлежи на никаква обработка. Моята коса е като нова. Не е мръднала. Уникално мека и лъскава е. И е 100% естествена, изпробвах я. По - добре малко повече пари за нещо качествено, отколкото 100-150лв и след някои ден в боклука. Моя съвет е това

Общи условия

Активация на акаунт