Удължаване на косата 12

• 236 631
  • 777
  •   1
Отговори
# 480
 Аз мисля, че с такива треси няма да стане. Ще трябва да изчакаш да порасне малко още, но нека и другите момичета дадат мнение.

# 481
А косата как ви се струва? Дали да я взема и ако сега не става, по натам да я ползвам! То сигурно само от снимка няма как да се прецени, но по запознатите от мен, може да имат напредстава.

# 482
Здравейте момичета Simple Smile
Отдавна чета всякакви форуми (български и английски) за удължаване на косата..гледала съм стотици review- та в youtube... поръчвала съм си от сайтове(чужди) , но никога не съм напипвала косата -идеална комбинация между цена и качество. Засега Great Lengths са ми фаворит (от четеното досега) , но гледам ,че твърде много се набляга на факта,е едва ли не само и единствено Магама могат да ти предложат този тип коса  Thinking. Аз лично знам един салон в малък град като Ловеч , който предлага гореспоменатата коса ... Да не говорим ,че в големите градове няма как да няма такива салони. Въпросът ми е някой знае ли салони (малки и големи), в които човек може да си удължи косата с Great Lengths без да дава 2000 лв. и да получи лошо отношение(според други съфорумки)? Не ми изглежда нормално тази коса да е струвала 7лв през 2009 , а през 2014 - 10лв за една и съща дължина на кичура  newsm78 . Все пак конкуренция има!!! само,че не е толкова разпространена като информация.
Аз лично намерих в интернет:
Варна - Студио Данели- ул. "Прилеп" 28
София- Косарастайл -  ул. „Цар Самуил“50
Ловеч - не знам името на салона - ул. "Инж. Петър Иванчев" 5 (този го знам, защото един познат работи в него и съм сигурна)

Моля , който знае и за други такива салони да коментира и накрая ще направим един списък  Praynig

# 483
  • София
Привет!

Да си кажа мъката и аз, пък дано някой ми помогне с адекватно решение. Имах си коса, купувана от Дима стил навремето, доста дълга, около 65 см. Слагала съм я на капси, на щипки и на какво ли още не. Преди 2 месеца я сложих на кичури с кератин в Магама. Изпада за 45 дена. Отидох на поддръжка, добавихме още 20 кичура great length, защото от първите бях изпозагубила някакво количество. Това беше преди 15 дена. В момента косата пада по няколко кичура на ден. Брутално е, защото последния път платих 550 лв. Да не говорим, че при всяка поддръжка кератинът се изрязва, косата се поставя наново, след което се изрязва за да се оформи. Ясно е, че се губят по 2-3-4 см. от дължината й, и реално една дълга коса може да се поставя 3-4 пъти, след което е за боклука. Обяснението на фризьорите от Магама е, че косъмът ми е много гладък и лепилото не хваща. Ок, съгласна съм, но щеше да е поне добре, ако вторият път косата издържи поне колкото първият. Тука вече става въпрос за възможност на фризьора (вторият път беше друг).

Та, моля, споделете къде мога да си оправя глава на по - нормални цени, защото явно ще го правя доста често.

Относно great length, да, не падат, определено лепилото не мръдва. Кичурите обаче, за които ме увериха, че били най - добро качество, се заплитат брутално!!! Сложени са ми най - отдолу в основата на тила и няма как да сбъркам, проблемът идва от вида коса, явно с доста ниско качество! Така не съм разплитала кошница никога, а пък аз съм си слагала доста видове коса.

# 484
здравеите момичета ! искам да попитам дали знаете каде в пловди мога да си занеса моя коса да ми я направят на треси и да ми сложат клипси????Благодаря предварутелно Simple Smile

# 485
  • Пловдив
Здравейте момичета. Косата ми е много тънка и слаба, а искам удължаване и сгъстяване. Слагала съм си преди години коса с капси и резултата беше ужасен. Изпада ми половината коса. После реших, че ще слагам треси с фиби. Купих си, но все нямам време да си я слагам. Понеже ми е много тънка и хилава косата, много бързо се омазнява и смачква и няма как всяка сутрин да си я мия, суша, изправям, топирвам и слагам другата коса и реших да я продам. Сега нямам никаква коса, но чета за един метод, които бил много подходящ за моя тип коса - със стикери. Щяди косата и стояло много естесвено. Дали някоя от вас знае нещо повече за тоя метод?!?! Ще съм адски благодарна да ме насочи някой как да се сдобия с такава коса на стикери Simple Smile

# 486
Аз съм си взимала преди 4-5 години от Hair Care и бях изключително доволна.. Ползвах косата около две години. Наскоро една приятелка си взе от тях и също е много доволна. Косата не се заплита и след боядисване не стои суха...

# 487
Здравейте момичета. Косата ми е много тънка и слаба, а искам удължаване и сгъстяване. Слагала съм си преди години коса с капси и резултата беше ужасен. Изпада ми половината коса. После реших, че ще слагам треси с фиби. Купих си, но все нямам време да си я слагам. Понеже ми е много тънка и хилава косата, много бързо се омазнява и смачква и няма как всяка сутрин да си я мия, суша, изправям, топирвам и слагам другата коса и реших да я продам. Сега нямам никаква коса, но чета за един метод, които бил много подходящ за моя тип коса - със стикери. Щяди косата и стояло много естесвено. Дали някоя от вас знае нещо повече за тоя метод?!?! Ще съм адски благодарна да ме насочи някой как да се сдобия с такава коса на стикери Simple Smile
Аз вече половин година съм със стикери , косата във момента , с която съм е много хубава . Естествена , даже я боядисах Simple Smile не ми излезе скъпо 250 лв , ако искаш ми пиши на лично , ще ти кажа от къде ми е косата , как я сложих , снимки ще ти пратя .. няма проблеми , просто ми пиши Wink

# 488
Аз си поръчах от алито стикери коса (аркос) , които се залепват отгоре близо до корените , лепилото е водоуствойчиво ,издържа доста време , маха се със специален спрей , но става и със спирт , парфюм , дезинфектант за ръце , след това тиксото му се подменя със ново и отново се поставя кичура коса . Много са удобни и изобщо не се усещат при допир, можеш да си ги използваш и като кичури ( в момента съм само с 1 рус отпред и седи много добре  Wink ) Косата , която си поръчах всъщност е омбре , много е мекичка и мога да съм сигурна , че е 100 % естествена . 300 гр коса ми излезе около 360 лв , много съм доволна смятам преди да отида на море да си ги сложа , но ще се боядисам , защото това омбре нещо не се вързва със моята коса , смятам пак да си оставя 4-5 стикера русички и да си ги сложа като кичури друг цвят в косата ....  Peace Peace
Здравей може ли малко повече инфо за тия стикери, откъде се купуват на каква цена са и ако може снимчици, че аз съм с клипси но понеже нямам никакъв обем и косата ми е много тънка не са ми удобни. Мерси предварително : )
Доста късничко отговарям , но отдавна не бях влизала във форума .. ако се интересуваш още от тези удължители , пиши ми на лично Simple Smile

# 489
Може ли малко помощ?Някой знае ли ,къде в Стара Загора подстригват и филират треси?

# 490
Може ли малко помощ?Някой знае ли ,къде в Стара Загора подстригват и филират треси?

Да, моята фризьорка извършва тази услуга пиши ми на лично да ти дам координати.

# 491
Здравейте,

Някох чувал ли е за така наречения ''Cold Fusion''  с Ултрасоник метод за удължаване на коса и ако да къде го предлагат?

Благодаря ви

# 492
Здравейте! Искам да Ви попитам някой правил ли си е удължаване на коса чрез залепване или зашиване? Къде и колко е струвала процедурата?

# 493
Aз лично не ви препоръчвам удължаването на косата. Опитах веднъжи никога повече няма да го направя. Много разваля косата. Cry

# 494
Здравейте! Искам да Ви попитам някой правил ли си е удължаване на коса чрез залепване или зашиване? Къде и колко е струвала процедурата?

Сестра ми си прави скоро в София,но трябва да попитам къде точно,а и за цената.

Аз съм с треси  Peace свалям -закачам.

Общи условия

Активация на акаунт