Удължаване на косата 12

• 236 548
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
правя си проучване от къде да си купя коса на нормална цена. Попаднах на няколко сайта:
- Коса БГ - http://www.kosabg.com/product_info.php?cPath=38&products_id=147

- Hair Care - https://haircare.bg/%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D … BD%D1%8F%D0%B2-02

- Optima extensions - http://www.optimaextension.com/estestvena-kosa

- ОТТО бутик.

- прочетох тук варианти и за Перукери.

Някой има ли отзиви за някой от горните сайтове?
Приемам и контакти за Достоверни  перукери!

Благодаря!

# 601
  • Варна
Здравейте,
правя си проучване от къде да си купя коса на нормална цена. Попаднах на няколко сайта:
- Коса БГ - http://www.kosabg.com/product_info.php?cPath=38&products_id=147

- Hair Care - https://haircare.bg/%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D … BD%D1%8F%D0%B2-02

- Optima extensions - http://www.optimaextension.com/estestvena-kosa

- ОТТО бутик.

- прочетох тук варианти и за Перукери.

Някой има ли отзиви за някой от горните сайтове?
Приемам и контакти за Достоверни  перукери!

Благодаря!

Здравей! Имам коса от Отто, вече 5-ти месец я нося всекидневно и съм доволна.

# 602
Здравейте момичета,
за първи път пиша в темата. Аз си слагам коса от две години, пробвала съм всички варианти без кератина(мисля, че е най-вредният метод). И така... първо бях с щипки, но всеки път трябва да я слагам после да я махам, времето, което ми отнема преди да изляза е доста и не бях доволна. След това започнах с капси. Моята коса е доста гъста и тресите не я покриват добре. След това пробвах и с ленти, но много бързо ми се отлепват(фризьор ми ги слага, на нея държат, а на мен не). Пробвахме няколко пъти и след първото измиване се отлепват. Накрая намерих перфектния вариант за мен: купих си коса на кичури и ги слагам с капси. Тъй като са на кичури и са доста леки, изобщо не ги усещам, няма дърпане, скубене и стой много добре. Кичурите позволяват да се подредят както искаш и където имаш нужна, до като тресата няма такава възможност. Много съм доволна. Изправям, къдря, боядисвам-няма проблем. Може би моята коса е по-гъста и тресит не ги усеща, вижда се моята коса, а с кичурите не е така.
Надявам се да съм успяла да помогна на някоя от Вас. 🙂

# 603
  • София
lindzi_ много полезно наистина! А от къде си си купила косата?

# 604
lindzi_ много полезно наистина! А от къде си си купила косата?
Косата последните два пъти си я взех от един склад. Всъщност една приятелка ми я поръча от там. Но мисля, че нямат сайт, а зареждат някой магазини. Ако те интересува подробности мога да я питам как точно се казва и къде се намира.

# 605
  • Варна
Здравейте момичета,моят въпрос е свързан с това кои ширини са най-удобни за носене, от край до край,по-къси ,по-широки?Нещо не мога да си обясня кога тресата е 2на,4на?Чета и гледам ,но нещо се обърквам понеже на живо не съм виждала поставяне.За сгъстяване на косата каква ми бихте препоръчали?Благодаря Ви:)

# 606
Здравейте, момичета! За избора си на екстеншъни съм се спряла на салон Ванет поради качеството, което предлагат и добрите цени. Чух добри отзиви също за ОТТО. Само че имам следното питане - аз съм с равна коса, нямам пластове и не съм я боядисвала никога. Предложиха ми цвят, същия като моя. Та мисълта ми е достатъчни ли са 100 гр при положение, че ще я нося основно за прически и по поводи или задължително трябва 200 гр, за да се прелее добре с моята. Иначе косите им са два класа. Много добре се отнесоха към всичките ми въпроси, което е задължително, когато даваш такава сума за коса.

# 607
Преди месец си взех коса от реми делукс изобщо не съм доволна, носих я две седмици след второто изливане не изглеждаше добре, заплете се стана на топка и я изхвърлих. Сега съм с английска и отново не съм очарована, какво ли не й слагам за хидратация. С терси съм и се иска на две седмици да се поддъража, а моята коса е рядка и с клипси не става няма на какво да се държи. Оглеждам се за нова Simple Smile

# 608
Преди месец си взех коса от реми делукс изобщо не съм доволна, носих я две седмици след второто изливане не изглеждаше добре, заплете се стана на топка и я изхвърлих. Сега съм с английска и отново не съм очарована, какво ли не й слагам за хидратация. С терси съм и се иска на две седмици да се поддъража, а моята коса е рядка и с клипси не става няма на какво да се държи. Оглеждам се за нова Simple Smile
Oт реми делукс и аз не бях доволна

# 609
Здравейте и от мен! Включвам се в темата. Обмислям да закупя стикери от ОТТО. Доволни ли сте от косите, които предлагат? Не намерих много мнения. След избора на самата коса ще мисля и за фризьор, който да ги постави. Поздрави от мен! Мненията ви ще са ми много полезни, прегръдки!

# 610
  • Варна
Здравейте и от мен! Включвам се в темата. Обмислям да закупя стикери от ОТТО. Доволни ли сте от косите, които предлагат? Не намерих много мнения. След избора на самата коса ще мисля и за фризьор, който да ги постави. Поздрави от мен! Мненията ви ще са ми много полезни, прегръдки!

Бях написала,че съм доволна от косата им, но и тя след няколко месеца употреба не е същата,каквато беше. Зависи и колко често се носи. Аз моята например я нося всеки ден. Юли месец си я закупих, почти 6 месеца и е ок,засега. Стикерите им не съм ги ползвала, закупих си 200 грама, 58 см. - адски много коса е това, чувстваш се като Рапунцел.

# 611
Sagapo92, благодаря за мнението. Може би от там ще поръчам. Бих се радвала да прочета мнения на дамите със стикери къде и при кого са ги поставили (имам възможност да пътувам). Ако някоя дама желае може и на лично съобщение да сподели с мен опита си. Благодаря! Heart

# 612
Аз си купих преди няколко месеца коса от aliexpress и със сигурност е от естествен косъм, защото може да се къдри и изправя и го няма неприятния блясък на синтетичната коса. Много съм доволна - 75 лв е, а освен това не е на отделни части, а просто една голяма треса с 5 клипса. Слага се за 1-2 минутки. Simple Smile Преди години си бях купила на отделни части, ама беше голяма досада да ги слагаш поотделно. Grinning

# 613
  • Варна
Аз си купих преди няколко месеца коса от aliexpress и със сигурност е от естествен косъм, защото може да се къдри и изправя и го няма неприятния блясък на синтетичната коса. Много съм доволна - 75 лв е, а освен това не е на отделни части, а просто една голяма треса с 5 клипса. Слага се за 1-2 минутки. Simple Smile Преди години си бях купила на отделни части, ама беше голяма досада да ги слагаш поотделно. Grinning

Здравей, може ли да покажеш снимки на косата и от какъв произход е, грамаж.
75 лв Rolling EyesThinking 

Много евтино. Много са потребителите в алиекспрес, и аз съм разглеждала,но почти никога нямат.реални снимки на косите, които продават и повечето са бразилски, индийски, перуански, т.е. с дебел косъм.

# 614
Здрасти! Да, тъкмо я снимах, ето я моята. Simple Smile Мисля, че беше 90 грама, 45 см, но даже леко я подстригах, че ми идваше прекалено дълга. Grinning
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт