Удължаване на косата 12

• 236 571
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Сега ги гледах в АлиЕкспрес.
Момичета са прибавили снимки с дадена коса, поне по тях.може да се види дали е хубава косата. Също така следя, коя коса е най-поръчвана, под косата пише колко са я били поръчали.
На мен пък ми писна да сменям коси на всеки 5-6 месеца...

# 616
Аз 4 пъти съм си взимала, като в два от случаите беше синтетична - ами не си заслужава и личи, когато се сложи. А в алиекспрес видях, че изкуствените, които в България ги продават за по 25-30 лв, там са $2-3. Grinning Тази последната, която снимах, е хубава наистина, гъста е и се слага лесно.

# 617
  • Варна
Аз пък нямам Paypal и не мога да поръчам, иначе има хубави коси, наистина, но както казах, след половин година не приличат на нищо,нито на пипане са същите. Хидратация му е майката.

# 618
  • София
За Алиекспрес не ти трябва пейпал, а обикновенна дебитна карта Peace

# 619
  • Ню Йорк
Момичета, дайте идея за съхранение на косата. Моята е естествена, на щипки и не я нося постоянно. Дадох доста пари за нея и не ми се иска да я съсипя. Към момента по препоръка на фризьора я държа в текстилна /памучна/ торбичка.

# 620
  • BG
Виждам, че темата не е особено активна, надявам се някоя от вас да се отзове, имам нужда от малко помощ. Искам да си сложа екстеншъни на стикери и ми предстои да ги поръчам. Може ли да ми кажете приблизително какъв грамаж коса (или съответно брой кичури) биха били достатъчно за удължаване и сгъстяване? Моята коса е дълга до раменете и е с тънък косъм. Искам след поставянето на кичурите да не изглежда рехава и рядка. В сайта, от който ще поръчвам косата, пише че 2 пакета (40бр./140г) са достатъчни, дължината на кичурите е 55см. Аз обаче нямам никакъв опит с тези неща и не мога да преценя какво количество да си закупя. Моля помагайте Flowers Bouquet

# 621
Здравейте Валентина, аз поръчах моята коса на стиикери, която пристигна днес. Много съм доволна от качеството и, надявам се да няма проблем с ползването и. Моите са 50 броя - 125 грама 55 сантиметра и мисля че е прилично евентуално след като ги сложа ще преценя дали да поръчам още 25/50 грама. Вие къде ще си я поставяте защото на мен това ми е проблема в момента на доста места ми отказват, защото не познават метода. Ако имате идея моля споделете ми я, може и на лично съобщение.

# 622
  • BG
Довечера или утре ще се обадя на моя фризьор и ще говоря с него за поставянето. Много съм доволна и не ми се ще да ходя при други. Ще пиша пак като се чуем.
Твоята (минах на "ти" Blush) естествена коса с каква дължина е? Снощи гледах някакви снимки на една мацка, дето е с 50бр. стикери, обаче нейната си коса беше дългичка и стояха добре. На мен едва ли ще изглеждат по този начин. Аз за това съм в чуденка за количеството.

# 623
Моята е малко под раменете. Аз също минавам на ти. Когато говориш с него, моля дай сигнал, защото колко дни търся и ефекта е почти нулев.

Последна редакция: чт, 07 дек 2017, 18:08 от danaya.d

# 624
  • Ню Йорк
Моята коса е 190 грама, дължината е 55см, но не е на кичури, а на треси и честно казано ми идва малко множко. Иначе естествената ми коса е тъничка и е малко под раменете.

# 625
  • BG
Галактическа принцеса, благодаря ти, че се включи. Аз не съм поръчала косата, все още се ровя из интернет. Кофтито в случая е, че нямам абсолютно никаква представа от тези неща и въобще не мога да се ориентирам колко грама как изглеждат. А не искам да поръчвам няколко пъти. Абе ужас Joy

# 626
  • Ню Йорк
И аз бях така, нищичко не разбирах Simple Smile  Помолих фризьора ми да поръча за мен и честно казано съм доволна, чудесно изглежда, само ми е малко много, трудно се събира на опашка, става огромна.

# 627
  • Варна
Така, аз да се включа.
Нося от доста време екстеншъни, имам тънка коса, стига до закопчалката на сутиена т.е. около 40 см дълга.
В момента съм на треси 200 грама, 60 см. И за дамите, с коса като моята, препоръчвам по-малък грамаж, от сорта на 100-150 макс. Грамаж и 50 см дължина(всъщност, дължината не е от голямо значение), като е по-голям грамаж и жена с тънка коса си сложи 200 гр, то не стои много естествено и особено,когато я давате косата назад...
В момента моята я нося само отпред, точно, защото е и бразилска,което ще рече и по-дебел косъм, по-гъста и повече тежи. Има мацки, които си слагат 300 грама,350 тях направо не ги знам...
За стикерите - не знам, на повечето им падали още при първо къпане.

# 628
Скрит текст:
Здравейте,
правя си проучване от къде да си купя коса на нормална цена. Попаднах на няколко сайта:
- Коса БГ - http://www.kosabg.com/product_info.php?cPath=38&products_id=147

- Hair Care - https://haircare.bg/%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D … BD%D1%8F%D0%B2-02

- Optima extensions - http://www.optimaextension.com/estestvena-kosa

- ОТТО бутик.

- прочетох тук варианти и за Перукери.

Някой има ли отзиви за някой от горните сайтове?
Приемам и контакти за Достоверни  перукери!

Благодаря!

Здравей! Имам коса от Отто, вече 5-ти месец я нося всекидневно и съм доволна.

И аз имам от ОТТО, от септември ми е и определено вече не е същата. Заплита се,стои ужасно изкуствена в краищата,а вече веднъж я подстригах. Не се движи като естествена. Моята е азиатска. Твоята каква е?

Последна редакция: сб, 09 дек 2017, 11:20 от bubanka

# 629
  • Варна
Скрит текст:
Здравейте,
правя си проучване от къде да си купя коса на нормална цена. Попаднах на няколко сайта:
- Коса БГ - http://www.kosabg.com/product_info.php?cPath=38&products_id=147

- Hair Care - https://haircare.bg/%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D … BD%D1%8F%D0%B2-02

- Optima extensions - http://www.optimaextension.com/estestvena-kosa

- ОТТО бутик.

- прочетох тук варианти и за Перукери.

Някой има ли отзиви за някой от горните сайтове?
Приемам и контакти за Достоверни  перукери!

Благодаря!

Здравей! Имам коса от Отто, вече 5-ти месец я нося всекидневно и съм доволна.

И аз имам от ОТТО, от септември ми е и определено вече не е същата. Заплита се,стои ужасно изкуствена в краищата,а вече веднъж я подстригах. Не се движи като естествена. Моята е азиатска. Твоята каква е?

Азиатска от Отто ли????Flushed
На мен са ми казвали,че е бразилска.
И аз я отрязах мъничко,няма кой знае какво подобрение. Да, не се движи естествено.

Общи условия

Активация на акаунт