Удължаване на косата 12

• 236 595
  • 777
  •   3
Отговори
# 630
  • Варна
Така, аз да се включа.
Нося от доста време екстеншъни, имам тънка коса, стига до закопчалката на сутиена т.е. около 40 см дълга.
В момента съм на треси 200 грама, 60 см. И за дамите, с коса като моята, препоръчвам по-малък грамаж, от сорта на 100-150 макс. Грамаж и 50 см дължина(всъщност, дължината не е от голямо значение), като е по-голям грамаж и жена с тънка коса си сложи 200 гр, то не стои много естествено и особено,когато я давате косата назад...
В момента моята я нося само отпред, точно, защото е и бразилска,което ще рече и по-дебел косъм, по-гъста и повече тежи. Има мацки, които си слагат 300 грама,350 тях направо не ги знам...
За стикерите - не знам, на повечето им падали още при първо къпане.

Здравей,

А по какъв начин е поставена косата?
Че и моята е тънка и се чудя, кой начин да избера Thinking
 Забелязах, че си от Варна - къде я поставяш?

Благодаря, предварително и весели празници Simple Smile

# 631
  • Варна
Така, аз да се включа.
Нося от доста време екстеншъни, имам тънка коса, стига до закопчалката на сутиена т.е. около 40 см дълга.
В момента съм на треси 200 грама, 60 см. И за дамите, с коса като моята, препоръчвам по-малък грамаж, от сорта на 100-150 макс. Грамаж и 50 см дължина(всъщност, дължината не е от голямо значение), като е по-голям грамаж и жена с тънка коса си сложи 200 гр, то не стои много естествено и особено,когато я давате косата назад...
В момента моята я нося само отпред, точно, защото е и бразилска,което ще рече и по-дебел косъм, по-гъста и повече тежи. Има мацки, които си слагат 300 грама,350 тях направо не ги знам...
За стикерите - не знам, на повечето им падали още при първо къпане.

Здравей,

А по какъв начин е поставена косата?
Че и моята е тънка и се чудя, кой начин да избера Thinking
 Забелязах, че си от Варна - къде я поставяш?

Благодаря, предварително и весели празници Simple Smile

Весели празници!
В момента е на щипки, сама си я слагам.
Скоро ще си закупя по-малко грамаж,този път кичури с кератин(според мен най-добрият метод), че тънката ми косица не държи вече 200 грама, още повече на щипки(те са мнооого груби)

# 632
Здравейте,
Тъй като всичката информация , която има тук е от много време се реших да пусна нова тема с въпрос към всички дето са си слагали и имат екстейшъни да споделят тяхното мнение кой вариат е по-добър и по-щадят за нашата коса-кичури с капси или стикери...Благодаря много предварително Simple Smile

# 633
  • Майна Сити
Запис да следя.
И за да не ми е празно мнението, ще кажа че най-щадящото май идват клипсите  Mr. Green
За стикерите съм чувала че при махането те оскубват хубаво като кокошка, а за капсите...миии като се сетиш че с клещи се работи и ти ги пристягат здраво, считай че точно на това място косата ти може да е изтъняла и лесно да се къса. Но е по-добре от без коса де  Grinning Това е мое мнение, нека някой по-вещ да се изкаже.

# 634
Някой да е чувал за метод с лазер?

# 635
  • Варна
Момичета ако нося косата 2,3 пъти месечно макс ,колко често трябва да я мия?И между измиванията трябва ли да слагам кристали и други подхранващи продукти на сухо?Благодаря Ви😙

# 636
Колкото по-рядко я миеш по добре
Аз нося на клипси почти всеки ден я слагам и я мия 1-2 пъти месечно освен ако не е сплъстена от лака , иначе през ден два я проветрявам на простора за 1 час и е супер
И задължително кристали слагай , моята пане е много суха

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 22:19 от bubanka

# 637
  • Варна
Колко често кристалите или само след измиване?На цялата коса ли ги слатаге?

# 638
Щато я мия задължително,  иначе ей така преди да изляза и слагам , но не всеки ден

Тъкмо бях решила да поръчам от ОТТО коса на стикери но като изчетох всички мнения се отказах. ..вече ми омръзна да се чудя от къде да си купя вече не си ронасям тази на клипките много ме дразнят но пък не мога да изляза без нея

Последна редакция: пн, 22 яну 2018, 22:18 от bubanka

# 639
Момичета,аз искам само опашка да си купя-но съм с кестенява коса и руси кичури.Как мога да си реша проблема?

# 640
  • София
Знаете ли от къде мога да купя клипси за треси в София?
Онлайн намирам много, но ми се ще днес да ги взема.

# 641
  • Варна
Здравейте, момичета Flowers Cherry Blossom
Предстои ми да си поръчам детска руска коса.
Изчетох много, търсила съм с часове кое, как...
Бях споменала в преден пост ,че нося екстеншъни от вече близо година и половина. Първата ми беше европейска с неясен произход, 400 лв, още при първите опити да я накъдря, да направя прическа, ставаше суха, гадна и издържа около 3-4 месеца, след което нямаше вид на КОСА.
После си поръчах от Отто, уж бразилска, тя беше по-добър вариант от тая европейската ужасия, но и тя издържа около 5-6 месеца и след това вече не беше хубава.
И двете съм ги носила на щипки - еми, не е удобен вариант. В смисъл удобен колко да е, дето само сваляш косата, това е, иначе щипките са груби и като се има напредвид грамажа, тази коса тежи..
Отчаяно търсих, намерих един салон във Варна - продава руски коси(за мен най-добрите), но за около 1000-1500 лв и когато гледах снимки на клиентките и с косите,които продава - уау, на косъм бях да си поръчам, но после видях, че и нейните коси издържат за около година(да,малко повече от европейските боклуци), ама когато ще изръсиш толкова пари, животът на косата трябва да е поне 2+. Защото всеки може да вземе ниско-качествена коса от Русия, тези коси са предимно със СИЛИКОНОВО покритие, което след няколко месеца се отмива и косата, която сте получили първоначално,  вече не е същата.
Не правя реклама, но отчаяно търсих и се спрях на детска руска коса(в Русия има жени, които така започват бизнес - деца даряват или продават косата си на тях, те ги изкупуват и после продават на нас, клиентите).
Знам, че за някои може да прозвучи ужасно, че са остригали коса на дете, но това е най-качествената коса - консултирах се с няколко жени и се спрях на 2, които не лъжат за качеството и ми показват снимки. Косата ще ми излезе мисля пак към 1000, но за предните две съм дала 800 лв общо и то за какво....после да рева защо косата е в такова окаяно състояние(което ми се е случвало), когато съм я купила само преди няколко месеца...Rolling Eyes
Руската коса е най-близка като структура с нашата коса и когато е детска, тя плавно се слива.
Надявам се да съм помогнала на някоя от Вас,  в края на този месец ще поръчам и ако искате ще прикача снимки.
Лек и хубав ден, момичета Two Hearts

Последна редакция: пт, 02 фев 2018, 13:04 от Sagapo92

# 642
 Предстои ми да съм кума на сватба. Косата ми е рядка с тънък косъм, трагедия... Много моля да ми препоръчате от къде да купя коса, естествена , черна, като ме упътите какво трябва да бъде  закачването, за да е по - щадящо за моята коса.  За дължините ми е ясно, че ще се получи обема и дължината, а как се постига това в горната част на главата?

# 643
  • Варна
Предстои ми да съм кума на сватба. Косата ми е рядка с тънък косъм, трагедия... Много моля да ми препоръчате от къде да купя коса, естествена , черна, като ме упътите какво трябва да бъде  закачването, за да е по - щадящо за моята коса.  За дължините ми е ясно, че ще се получи обема и дължината, а как се постига това в горната част на главата?

Ако е само за сватбата - на щипки или с лентички.
Ако искате попринцип да си носите косата - кичури с кератин.
Това е методът, с който може да се сложи коса най-близо до лицето и най-горе в корените.
А за коса да препоръчам, зависи с какви средства разполагате, в смисъл, ако е само за сватбата или така за поводи като цяло, по-добре заложете на нещо по-евтино - азиатска или индийска коса. Simple Smile

# 644
Sagapo92, благодаря за отговора. Отдавна обмислям да си купя хубава качествена естествена коса , а сега заради повода наистина ми е много необходима.  Кичурите с кератин как се поставят и каква е поддръжката им? Щадящи ли са за моята коса? Какви грижи изискват и мога ли сама да ги слагам и махам, когато пожелая?
 Точно и най - горе в корените търся сгъстяване...

Общи условия

Активация на акаунт