Удължаване на косата 12

• 236 669
  • 777
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Sagapo92, благодаря за отговора. Отдавна обмислям да си купя хубава качествена естествена коса , а сега заради повода наистина ми е много необходима.  Кичурите с кератин как се поставят и каква е поддръжката им? Щадящи ли са за моята коса? Какви грижи изискват и мога ли сама да ги слагам и махам, когато пожелая?
 Точно и най - горе в корените търся сгъстяване...

Кога е сватбата?
Аз също съм с тънка коса, предстои ми след месец да си сложа кичури с кератин.
Ами, кичурите ти ги слага фризьор - за твоята коса препоръчвам около 100-125 кичура. Процедурата трае дълго, тъй като е голяма играчка.
Не, не можеш да ги махаш и сваляш, те се прикрепват към твоята коса в корените и се прави поддръжка на най-много 4 месеца. Но зависи и от твоята коса - през това време, косата ти расте и самите кичури слизат надолу.
Също така внимавай при кого ще отидеш да ти ги направят и е много важно кератина им да е качествен(не знам дали ще решиш да си купиш коса с кератин и просто да отидеш да ти я сложат или ще прецениш от самият салон да си закупиш тяхна).
Дано да съм била полезна.

Може да минем на лични.

# 646
За Стара Загора салон за качествена процедура за удължаване на коса бихте ли препоръчали?

# 647
  • Стара Загора
За Стара Загора салон за качествена процедура за удължаване на коса бихте ли препоръчали?

Нина Манукян, салон BeautyZone на бул. "Руски" 56 в тунела

# 648
  • София
И аз като moli84 искам да попитам за гр.София откъде да си закупя качествена коса?

# 649
  • Варна
И аз като moli84 искам да попитам за гр.София откъде да си закупя качествена коса?

От някой перукер.

# 650
  • София

Дима Стил.
Моята е от тях и вече година и малко - не е мръднала. Нито веднъж не е подстригвана и въпреки това е все още жилава и лъскава. People Haircut

# 651
  • Варна

Дима Стил.
Моята е от тях и вече година и малко - не е мръднала. Нито веднъж не е подстригвана и въпреки това е все още жилава и лъскава. People Haircut

Здравейте! Имате ли снимки на косата и какъв е метода на поставяне при Вас?

# 652
  • София

Дима Стил.

Здравейте! Имате ли снимки на косата и какъв е метода на поставяне при Вас?

Здравейте.
Прилагам снимка, само не я цитирайте, моля Simple Smile

Имам 4 реда, прикачени са с капси, като ходя веднъж месечно на поддръжка.

# 653
  • Варна
Хубава е! Нормално ли спите с капсите и какъв е произхода на косата?

Аз скоро ще си купя такава коса:

Като я получа, ще приложа преди-след снимки. Hug

Последна редакция: сб, 17 фев 2018, 13:26 от Sagapo92

# 654
  • София
Косата е българска. Спя си абсолютно нормално, досега само веднъж след поддръжка са ме придърпвали капсите.

Тази, която показвате е руска, нали? Ще се радвам да чуя отзиви за нея! Каква ѝ е цената?

# 655
  • Варна
Да, косата е детска и е руска. Но на снимките са показани 400 кичура, аз ще поръчам 150-200 някъде, защото моята собствена е тънка.
Живея в момента в Дания, поразпитах няколко руски профила в инстаграм - не всеки доставя до друга държава, но има такива, които доставят.
Попринцип я продават на опашка, но аз поисках да ми направят кичури с кератин + доставка, около 1300 лв общо всичко.
Детската е най-нежна и издържа до 5 години, при правилна грижа и съхранение. Hug
Дано съм помогнала.
Непременно ще пиша как е.

# 656
Здравейте момичета,

Помощ , оплетох се като коса😀
От къде да си поръчам коса- естествена, хубава и не прекалено скъпа?
Кой метод да избера за моята тънка косица и къде да ми я сложат( във Варна)?
Благодаря предварително!

# 657

Дима Стил.
Здравейте The Joykiller , Обмислям и аз да използвам услугите на Дима Стил.Интересува ме колко пари ти излезна косата от там ? И колко см. ти е ширината на тресата, тъй като в сайта цените са обявени за см. ширина?За първи път ще си купувам коса и не съм много наясно как стоят нещата и колко коса ще ми е необходима за да постигна горе доло твоя ефект.

# 658
  • София
Здравей, Adelle99!

По груби спомени, косата ми излезна 850-900лв, а дължината на тресите ми 113см.

# 659
  • Варна
Здравейте момичета,

Помощ , оплетох се като коса😀
От къде да си поръчам коса- естествена, хубава и не прекалено скъпа?
Кой метод да избера за моята тънка косица и къде да ми я сложат( във Варна)?
Благодаря предварително!

Чувала съм,че от фризьорки може да си купиш естествена българска коса за по 500-600 лв.
Майка ми така си беше закупила коса от нейната(тогавашна) фризьорка, беше собствената коса на фризьорката обаче.
Но тъй като я носеше майка ми само по поводи, издържа и около 4 години косата.
За тънка коса....повечето казват, че щипките са най-щадящи,но аз не съм особено съгласна, обаче ако искаш да сваляш и махаш косата - това ти е избора.
Иначе ти препоръчвам кичури с кератин или капсички.
Само веднъж съм си поставяла екстеншъни в салон, но беше чрез метода шиене и ми казаха,че е най-евтин, от сорта на 30-40 лв (ходи се през два месеца за корекция/поправка,но най-добре месец след поставянето).
Салонът беше FRINGE, във Варна се намира, недалеко от Автогарата.

Общи условия

Активация на акаунт