Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 252
  • 682
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Мен ме заинтригува тази оферта, понеже е само за 1 нощувка..
http://myoffer.bg/offers/Noshtuvka-za-dvama-s-vklyuchena-vechery … a-69-vmesto-140lv
В нета има противоречиви мнения за хотела, някои с опит?  newsm78

# 316
  • Sofia
Купих оферта за пици от Мамма миа, за която пише, че е с безплатна доставка, но в условията пък пише, че трябва да отида и да си представя ваучера на място, за да я ползвам.  newsm78
Някой знае ли дали не може просто да поръчам доставката по телефона?

# 317
Аз да дам отзив за Германи. Снощи бяхме там. Обстановката е супер, обслужването на ниво. Интересно меню имат, въпреки, че е малко ограничено - 4-5 вида салати, 4-5 основни и т.н. Цените са приемливи за това, което предлагат. Аз си взех салата капрезе, а мъжът ми салата с пушена сьомга. За основни се спряхме на пилешко филе, панирано в тиквено семе (страхотно беше), а половинката както винаги се спря на свинско. За десерт си избрахме шоколадово фондю за двама - разкошно! Като цяло всичко това ни излезе около 50 лева. Тоест ваучерът ще Ви покрие храната и гледането на детето (цяла вечер си се забавлява), но за напитките най-вероятно ще трябва да си доплатите по цените.
Дано да съм била полезна!

# 318
Момичета, някакви отзиви за Кабуки Чадо? Ако някой се е възползвал, ще обясни ли каква е процедурата, че се обърках от условията им. Става въпрос за това http://aусssa.me/sushi-set-kabuki Каква е тази заявка? Значи ли това, че не се купува ваучър, а се плаща на място храната?
Вече два пъти взимаме такова суши и сме много доволни. Ваучерът всъщност е заявка, по телефона им съобщаваш номера на заявката и кога искаш да си вземеш суши-сета. Плащаш на място, като показваш разпечатаната заявка. Аз лично го препоръчвам и като вкус, и като количество.

И аз съм доволна, бях писала няколко страници по-назад. Днес взехме за втори път  Peace

Нещо не разбирам къде е намалението в това суши...от 35бр., 16 /т.е. почти 50% са с краставица и морков/  newsm78

# 319
  • СОФИЯ
Момичета, някакви отзиви за Кабуки Чадо? Ако някой се е възползвал, ще обясни ли каква е процедурата, че се обърках от условията им. Става въпрос за това http://aусssa.me/sushi-set-kabuki Каква е тази заявка? Значи ли това, че не се купува ваучър, а се плаща на място храната?
Вече два пъти взимаме такова суши и сме много доволни. Ваучерът всъщност е заявка, по телефона им съобщаваш номера на заявката и кога искаш да си вземеш суши-сета. Плащаш на място, като показваш разпечатаната заявка. Аз лично го препоръчвам и като вкус, и като количество.

И аз съм доволна, бях писала няколко страници по-назад. Днес взехме за втори път  Peace

Нещо не разбирам къде е намалението в това суши...от 35бр., 16 /т.е. почти 50% са с краставица и морков/  newsm78

Като количество е ОК за цената и е добре направено. Мен напълно ме устройва, з моето дете яде само тези с краставица и морков  Simple Smile

# 320
  • София
Още един глас за сушито на Кабуки - хапнахме вече три ваучера и имаме още три. Нещо се пристрастихме към това суши  покрай тези ваучери  Laughing 

# 321

Ние си взимаме Ура маки сета, по-малък е и има само 4 с краставица и морков, останалите са с авокадо  Peace

# 322
НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО В "МАКЕДОНСКАТА КЪЩА" (София,Студ.град)
( Наслади се на традиционна българска кухня и плати само 4.90 лв, вместо 10 лв, в „Македонската къща”!, без вкл.напитки)

Ходили сме без ваучер. Кухнята не е добра,в салатата ни имаше вкус на дроб сарма,може би от овкусителите(а аз съм вегетаринка),отделно персонала е ужасно досаден като те набутва да приемеш нещо,което нямаш нужда,
персоналът ни съобщава 5 мин.преди да затвори кухнята(което е рано-към 23 ч.),че приключват,който не е поръчал-само аламинути
алкохолът в повечето време е само вносен, наливното вино е много зле.
имаше всевдо-оркестър на др.етаж- по текста познаваш какво се пее, музиката няма нищо общо, а и мисля,че е шумничко в заведението
Най-хубавото е,че има много малко хора, защо ли  Mr. Green

# 323
  • В полите на Витоша :)
За София

Здравейте, момичета! Да споделя за фотоподмладяването. Вчера ходих за първи път, бях в соларно студио Савана в Банишора. Влезнах зад една завеска, момчето ми каза да си съблека блузата и ми показа от къде да си пусна лампата, която автоматично изключва след 20 мин. Каза, че може и с отворени очи да стоя. Бях много учудена, че никой не ме маза с никакви гелове, нито очила ми дадоха, както бях чела в други коментари. Но благодарение на @ddicted_to_ разбрах, че това се прави за друг вид фотоподмладяване, а аз бях на колагенов апарат. Не мога да кажа, че има ефект, малко ми беше зачервена кожата. Но пише, че след 6 седмици започва обновяването на кожата, та ще чакам Simple Smile

Мен ме заинтригува тази оферта, понеже е само за 1 нощувка..
http://myoffer.bg/offers/Noshtuvka-za-dvama-s-vklyuchena-vechery … a-69-vmesto-140lv
В нета има противоречиви мнения за хотела, някои с опит?  newsm78
Шефът ми беше ходил там с жена си преди 4-5 години, тогава хотелът беше съвсем нов и бяха много доволни от всичко, а те са свикнали на лукс Simple Smile Сега не знам как е.

# 324
Аз днес грабнах 2 бутилки бяло вино от тази оферта http://www.zadrujno.bg/575/bialo-vino-rekolta-2008-shardone-vina … ane-otstapka.aspx и със задружните пари ми излезе напълно безплатно  Hug Дано да е добро, защото мисля да почерпя с него гостите за именния ми ден  Laughing
Аз направих справка, че 3л. от същата реколта се предлагат за 9 лв. регулярна цена и се отказах.

Аз също проверих, защото харесвам виното им - това, което се предлага на сайта е Резерва, а не обикновеното за 3 лв. литъра. Взех си от Резервата Simple Smile

# 325
Цитат
Здравейте момичета, някой може ли да ми каже за фотоепилацията с PTF има ли някакви проблеми или противопоказания за бременни, че искам да купя подарък за една приятелка

има много евтина офертичка днес http://www.avanto.bg/sofia/fotoepilacia_ustni_bradichka
Аз бях в събота и съм доволна от обслужването.Можеш да си купиш и директно от тях останалите ваучери/след 1 закупен в сайта/ Казаха ми само, че Процедурата не е ефективна при третиране на жени по време на месечния им цикъл, за бременност не са споменавали. Дано съм била полезна

Danielka74 и аз имам ваучери за там, от друг сайт, но още не съм си запазила час за първата процедура. Какво ти казаха от салона, колко време преди първата фотоепилация не трябва да си правя кола маска - от 16 дни не съм се епилирала и се чудя дали е време да отида вече, или да изчакам още малко. И трябва ли аз да си ги обръсна, или те там на място ще ги махнат  newsm78 - съжалявам за глупавите въпроси но до сега не съм ходила и не съм много наясно   Peace
Нямат никакви други изисквания, освен да има видими косми, това е. Аз не ги бях махала около 2 седмици, отидох, но още не са се махнали напълно.Тя каза до десетина дни.Дано съм била полезна

# 326
Много съм доволна, че lapni.bg пуснаха оферта за солариумите в Belize. Ходя в соларното студио в SKY CITY MALL от няколко години и съм доволна. Знаех си, че ще пуснат оферта и я чаках с голямо нетърпение  Twisted Evil

Искам да споделя мнение за Аюрведа - Абхаянга масажа - Belize. Масажиста през цялото време мърмори, колко е уморен, гладен, чудел се какво да яде и тем подобни ... претупа ме и като цяло изобщо не останах доволна от него. Съответно повече не бих отишла там на масаж и не бих го и препоръчала. Самият масаж беше приятен, но обстановката и масажистът никак не спомогнаха да се почувствам добре и релаксирала. Като препоръка ще кажа, момичета, не ходете към края на деня  Rolling Eyes

# 327
Купих оферта за пици от Мамма миа, за която пише, че е с безплатна доставка, но в условията пък пише, че трябва да отида и да си представя ваучера на място, за да я ползвам.  newsm78

Не трябва да ходиш. Поръчваш си по телефона, казваш че с с ваучер. Като ти дойдат пиците даваш ваучера на момчето. Два пъти ядохме до сега  Peace

# 328
Може. Само трябва да кажеш номера на ваучера, а след това да дадеш разпечатан на доставчика.

# 329
София.
Пицария Тукан.
С две думи - става, не съм очарована от поръчаното. След толкова положителни отзиви очаквах повече.

Салон Елида - Процедура с дълбоко хидратиращ ефект от ПромоМакс.
Много съм доволна! И от много мили козметички и от самата процедура.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт