Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 064
  • 682
  •   1
Отговори
# 615
Тъкмо се връщаме с половинката от прекрасна вечеря в турския ресторант TM - оползотворихме 2 ваучера от по 15лв. Хапнахме и пийнахме донасита (че и в повече). Предястията им са невероятно вкусни! Препоръчвам ресторанта с 2 ръце. (Имам и предишни посещения, че ми е близо до офиса и сме обядвали с колежки) Обслужването беше чудесно - никакви забележки.

Ваучерите са от грабо.бг - нямаше проблеми при плащането. При резервацията дори не ми поискаха код или номер.  Peace

# 616
Трябва ми оферта за качествен педикюр, в центъра по възможност.   Flutter

Някой ходи ли в ресторант Ротонда вече?  newsm78

# 617
  • Някъде на път....
Трябва ми оферта за качествен педикюр, в центъра по възможност.   Flutter
........................

ето отговора:

Момичета, днес бях на Маникюр и педикюр за с OPI 18 лв, вместо за 45 лв, в студио за красота Blush -намира се на "Лайош Кошут" 22 - оферта от Колектива. Оценка - 9/10.

Много съм доволна!  PeaceМаникюристката се казва Роси, много внимателна и любезна. Сега  ръцете и краката са ми много добре оформени и лакирани!
Спечелиха ме!  Peace

Ако пуснат отново оферта - казвайте - бих си купила няколко ваучера.....  Wink

# 618
Здравейте, интересува ме някой има ли впечатления от тази клиника Усмихни се! Пълен стоматологичен преглед, почистване на зъбен ка … д-р Константинов!
Мисля да подаря на приятелка, изглежда доста изгодно, но като не познавам клиниката и специалистите там да не и направя мечешка услуга Sad

# 619
  • София
Преди малко се върнах от салон Милано. Бях за първи път на фотоепилация, на горна устна. Салончето е хубаво а служителките - много любезни. Обясняваше ми се всичко, което предстоеше по време на процедурата, получих и съвети  за след това. Много съм доволна от отношението им, салона е на 5 мин от нас, ако и резултата е добър, ще им стана редовна клиентка  newsm10

# 620
  • София
Момичета, как се процедираше с 5те лева за отстъпка от Колектива? newsm78 Код ли имаше? Нещо не мога да се сетя. Или е изтекъл срока за тях? Thinking Моля, помогнете! Praynig

# 621
Моля, споделете впечатления от екскурзията до Халкидики с Грабо от 06 май  Praynig
Доста е притеснително, че няма никаква информация  Confused

# 622
Здравейте! Интересувам се от две предложения. моля, ако някои има впечатления да сподели:

1. офертата на салон Белиз за подстригване, сешоар и маникюр за 14.90 лв

2. Относно Вега тест за 20 лв в студио "Вита стил.

Благодаря!

# 623
  • София
Здравейте,
Аз съм голям фен на тези сайтове и направо съм пред развод заради тях Simple Smile
Днес се подсетих да погледна за други шопинг маниячки, защото силно се интересувам от фотоепилация, че ми писна от тези космалъци  Joy

Ето и едно бонусче от мен, днес го открих  Peace
http://sklasa.com/

# 624
Вижте тази оферта- http://sdelkite.bg/sdelka/92-2-%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D … %D0%B2%D0%B0.html  newsm78

Има закуска, няма хотел и трансфер до хотела, няма фиксирана авиокомпания Shocked Много странно

До Виена България Еър летят,те са изгодни на моменти.
Има 100% хотел в тази оферта:
Цените включват:
- самолетен билет София - Виена - София с включени  летищни такси ;
- 2 нощувки със закуски
- медицинска застраховка;

Не е лоша цената,но ако не разпитате има много рискове: хотелът да е на 20 км.от града и скъп транспорт, изобщо хотелът може да е хостел - нищо не пише!
Горе-долу за тези пари се намира хотел 3 нощувки(мин. 50 евро за двойна стая) и самолета.
 Thinking

# 625
Тъкмо бях решила да не взмима повече ваучери и много се чудя за два
http://www.zadrujno.bg/592/zapulvasta-kosuma-procedura-kosa-pric … ane-otstapka.aspx

http://grabo.bg/sofia/69-otstapka-ot-mesechna-karta-za-fitnes-i- … chen-dostap-02z4m

За картата за фитнес мисля да я взема щом има включено тае бо и спининг. Thinking

# 626
Момичета, гледам че от един сайт 888.бг почти никой не пазарува - има ли някаква причина за това?
Там съм сихаресала една оферта за град Девин - хотел Манолов, но за 3 седмици няма продаден никакъв ваучер - някой има впечатления от този хотел? 

# 627
Ходихме в ресторант Ротонда-поръчахме картофи с 4 вида сирена бяха много вкусни,панирани топени сиренца и пилешки хапки и те бяха хубави.
Обслужването и обстановката също са добри.
Само не мога да разбера защо като се обаждах за резервация ми казаха че нямало свободни места и едва се намери маса за нас,а като отидохме бяхме само ние с цялото заведение  newsm78

# 628
Момичета възнокна ми проблем, отдавна не съм купувала от задружно, но днес харесах една оферта, понечих да я купя и изведнъж гледам няма изи пей  Shocked Thinking от кога е така знаете ли ? има ли някоя от вас такъв проблем ?

# 629
Annett опитай по-късно. Някой по напред коментираше, че ако офертата е нова по-късно се появява опцията с изи пей.

Някой беше ли ходил в Boutique Salon кв. Лозенец? Пуснали са супер оферта Маникюр със Shellac + измиване, маска/подстригване и сешоар за 19.90лв и ако салона си го бива  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт