Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 9

• 47 090
  • 682
  •   1
Отговори
# 600
И аз искам да помоля от всичкиоферти да сложат адреса на видно място, побърквам се да отварям всяка оферта само, за да видя, че е на другия край на града. иначе просто ги прескачам.

# 601
София
ресторант Бижу - 3/10

храна - 4/10, беше вкусно, но нищо особено......[/size]

обстановка - 2/10. Стара софийска къща. ....

Интересно, ......не знам дали бих повторила, но определено не съм недоволна Simple Smile

Както бях писала и преди лятото е по-добре защото навън в градинакта е много приятно, вътре в самата къща не съм сядала и незнам как е, но пак си държа на паниранките домати и пърженките картофки)))) И пак казвам че съм ходила преди 3 години, дали се е променило кой знае колко оттгоава - едва ли, но имам 3 ваучера за 6 лв))) Mr. Green и смятам да си хапнем добре)))

Момичета приятелка ме помоли да предложа този ваучер, тя заминава и неможе да го ползва, Пишете на лична ако има желаещи. http://ofertomat.bg/offers/view/10.html

# 602
София
ресторант Бижу - 3/10

храна - 4/10, беше вкусно, но нищо особено......[/size]

обстановка - 2/10. Стара софийска къща. ....

Интересно, ......не знам дали бих повторила, но определено не съм недоволна Simple Smile

Както бях писала и преди лятото е по-добре защото навън в градинакта е много приятно, вътре в самата къща не съм сядала и незнам как е, но пак си държа на паниранките домати и пърженките картофки)))) И пак казвам че съм ходила преди 3 години, дали се е променило кой знае колко оттгоава - едва ли, но имам 3 ваучера за 6 лв))) Mr. Green и смятам да си хапнем добре)))

Момичета приятелка ме помоли да предложа този ваучер, тя заминава и неможе да го ползва, Пишете на лична ако има желаещи. http://ofertomat.bg/offers/view/10.html

Ние ходихме преди 10-ина дни някъде и седнахме навън:) За храната- и за нас беше вкусна..няма да повтарям иначе другите недостатъци на мястото и заведението- както е написано от останалите посетители-така беше и за нас:)
По-приятно беше отколкото на втория етаж:))
В един момент обаче една от котките реши да се покатери по дървото,което беше точно над масата ни и ... е успяхме да опазим част от храната от клонки и дървесна кора  Joy

# 603
Здравейте мами,днес за първи път посетих салон "Бона Деа"и естествено останах доволна от прическата,терапията "Диамант" и от любезното отношение.Но за  тези,които вече са клиенти това не е новина.Новината е ,че който си запише час за процедура от първо до пето число  на месеца ще ползва почти същите намаления,както с ваучер! Grinning Ще има и бамбукова терапия за коса,и всичко това без да ползваме услугите на сайтовете за колективно пазаруване.Според мен новината е чудесна!Хубав ден на всички Party           
Да и на мен така ми казаха, като записвах час на сестра ми.

# 604
Не мога да не похваля хотелът, в който бяхме за Гергьовден "Пирин Резиденс" - много сме доволни от всичко, закуски и вечеря на блок маса, както и празнична вечеря. Двама човека ни настаниха в апартамент с уникална гледка към планината.  За закуска имаше домашно приготвени неща, а не типичните за бг хотелите шунки ... Сега пак са пуснали оферта за идните празници.  Иначе недостатък беше, че джакузито не работеше, но пък в спа центъра беше много спокойно. Друго, което се разминаваше е обявената празнична вечеря, която всъщност беше на блок маса и естествено само за първите имаше от въпросното агнешко... Въпреки това имаше доста други неща за хапване и това не беше проблем, но съм длъжна да го отбележа. Но  за мен  проблемът беше по-скоро от организационен характер - хората грабеха по няколко порции от агнешкото, а от хотела не го бяха предвидили... Нагледахме се на лакомия...  Mr. Green голяма част от хората ядяха като за последно. Персоналът беше любезен, особено на рецепцията.  Препоръчвам хотела.

Последна редакция: чт, 12 май 2011, 16:31 от Koketka_sf

# 605
  • Някъде на път....
Момичета, днес бях на Маникюр и педикюр за с OPI 18 лв, вместо за 45 лв, в студио за красота Blush -намира се на "Лайош Кошут" 22 - оферта от Колектива. Оценка - 9/10.

Много съм доволна!  PeaceМаникюристката се казва Роси, много внимателна и любезна. Сега  ръцете и краката са ми много добре оформени и лакирани!
Спечелиха ме!  Peace

# 606
Загледах тази оферта за подстригване -  http://www.lapni.bg/offer/164/75-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A% … D0%B5%D0%B2%D0%B0.
Някой да има впечатления от салона?
Напоследък lapni.bg пускат доста евтини оферти Simple Smile

# 607
момичета помогнете да избера - колебя се коя от двете оферти да избера - Вега теста http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=191 или този новият BIA тест http://grabo.bg/otkriite-perfektnata-hrana-za-vas-s-test-bia-opr … m-za-34lv-0mzb583 .
До колкото разбирам вторият метод още не е широко разпространен и е малко неизвестен в БГ, четох някакви статии за BIA теста и как действа, но ми се щеше да чуя и някой които вече го е правил.

Според мен природата е прекалено умна и ни е дала усет за това какви храни са добри за нашия организъм.Ако има начин да се всушате в тялото си- няма по-добър тест от това.
Аз съм забелязала,че храните от жив.произход ми отнемат енергията и не се чувтам добре,както и други наблюдения.
Успех!

# 608
Момияета ,дали иам проблем да изпозлвам ваучер ,който не  е на мое име?Еодна приятелка сие  взела два за Нейл Бар и няма да успее да ги ползва,а аз съм много доволна от салона .

# 609
Вижте тази оферта- http://sdelkite.bg/sdelka/92-2-%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D1%8A%D … %D0%B2%D0%B0.html  newsm78

Има закуска, няма хотел и трансфер до хотела, няма фиксирана авиокомпания Shocked Много странно

# 610
Момияета ,дали иам проблем да изпозлвам ваучер ,който не  е на мое име?Еодна приятелка сие  взела два за Нейл Бар и няма да успее да ги ползва,а аз съм много доволна от салона .

Според мен няма да има пробелм...досега никъде не са ми искали лична карта например:)  Peace

# 611
По принцип има ограничение за закупуване на брой ваучери за потребител в даден сайт, но ти може да си се регистрирала n-пъти с различен мейл и от всеки да си купиш поотделно.
Няма проблем.

# 612
Мерси за бързите отговори. Hug
Едиственото,което ме притеснява е ,че много често ходя в салона и ми знаят името.

# 613
  • София
Мерси за бързите отговори. Hug
Едиственото,което ме притеснява е ,че много често ходя в салона и ми знаят името.

При ваучерите винаги има опция да подариш на приятел. Не вярвам да направят проблем.

# 614
  • София
Здравейте!
Някой да има отзиви от този салон за красота Лапич от следната оферта:
http://www.lapni.bg/offer/164/75-отстъпка-за-БЛЕСТЯЩА-КОСА-Подстригване-Масажо-измиване-Маска-и-Сешоар-за-всяка-дължина-на-косата-в-салон-за-красота-Лапич-само-за-8.90-лева

Общи условия

Активация на акаунт