Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 071
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 655
  • In The Middle Of Nowhere
Невена, това последното за мините не ми стана много ясно, но снимките ги видях като разглеждах тези от Ангола. Даяна, че не е била светица не е, но е имала и много анти-фенове, които са я следели под лупа всякакви възможни компромати.

Относно носът на Кейт-Катрин аз не виждам нищо различно освен, че на снимки няма как човек винаги да излиза абсолютно еднакво. Не сме восъчни фигурни все пак;)

# 2 656
  • Paris, France
Тя ходи в Босня и Ангола за да опита да помогне за забраната за продажба/производство на анти-персонални мини. Само че това противоречеше на британските интереси и стана скандал. Дори разведена с принца тя си оставаше силно вероятно майка на бъдещ крал. Охраната и в Ангола струва пари. Много пари. В онзи момент децата и бяха малки, но достатъчно големи за да разбират. Беше ги запознала с тогавашния си любовник - пакистанския хирург. Ходеше често в Пакистан. Личният и живот беше на показ. Всички знаеха, че пие хапчета против забременяване с хирурга. Изведнъж - бременна от Доди. Бащата на Доди не е точно чист като утринна роса. Абе, наживя се поне накрая, мир на праха и.

# 2 657
  • София
Тя непрекъснато нападаше чарлз за изневерите му а хойкаше повече и от него. Прекалено лицемерна ми идваше.

да ти кажа честно хич не я обвинявам, че хойкала, след като пък Чарлз прекарал нощта преди сватбата си с Камила според слуховете. Да не говорим, че Камила е "киснела" в двореца всеки ден едва ли не и това супер много е дразнела Даяна. Той още в началото на брака е започнал традицията, тя какво да рпави, да седи и да реве ли.....хайде, хайде  Stop
Намери интервюто й за предаването Panorama (няма общо с БГ варианта), в което казва, че в този брак ВИНАГИ са били трима и тя го е разбрала още в началото.

http://www.youtube.com/watch?v=RR00zvbz9hU (в дясно са всички части).

Говори много откровено за емоционалния си срив, за опитите да се самонарани (физически), за брака си и за депресията си.

В 5мин говори за началото на брака си, за щастието си. Малко преди това казва "  I desperately loved my husband....."

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 02:34 от missence

# 2 658
  • Paris, France
Гледах го интервюто и помня това, което тя разказа. А дали е така, кой ще ни каже?

Аз мисля, че от началото, кралското семейство е мислело, че тя ще приеме и ще си мълчи а тя е мислела, че той ще се раздели с Камила. Нещо такова

# 2 659
  • София
тя по-скоро казва, че когато след раждането на Уилям изпада в депресия, тя е давала сигнали, че има нужда от помощ, но Чарлз не е застанал зад нея, а са решили да пазят това в тайна и да не търсят помощ, за да не се развали публичния образ на кралското сем-во. Тя самата е знаела, че в този брак са били винаги трима, но е очаквала подкрепа от него и при разболяването си от болимията си. Борила се е сама да излезе в тази дупка, в която е попаднала (от една страна е била вече сигурна за Камила, от друга страна общественият интерес й е дошъл в повече, а тя на тези години е нямала опита и не е открила начина за справяне с проблема, затова й се е обърнала за помощ към него, но.....). Не отрича, че си е посягала физически  Confused
Помолила го е да намалят публичните си изяви за известно време, за да се стабилизира, но той е отказал...

За брака си казва: "so, we were the three of us in this marriage. It's a big crowded" .

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 02:56 от missence

# 2 660

Речта на Хари като кум на партито след сватбата я наричат Prince Harry's Dude and Duchess speech, защото с фес на главата започнал обръщението си с Dude (~пич) вместо Duke (херцог) и Херцогиньо, а после "похвалил" булката, че си е взела плешивец  Grinning

Ето и изключително вълнуващата реч на Хари по случай 10 години от смъртта на майка им, в която си личи, че поне той страшно много я обича и цени.

Голям сладур е този Хари  Simple Smile

# 2 661
  • София
Голям сладур е този Хари  Simple Smile

и на мен ми е много симпатичен (не говоря само външно)  Peace

# 2 662
  • Пловдив
Гледах го интервюто и помня това, което тя разказа. А дали е така, кой ще ни каже?

Аз мисля, че от началото, кралското семейство е мислело, че тя ще приеме и ще си мълчи а тя е мислела, че той ще се раздели с Камила. Нещо такова
Въобще не са мислели, че ще се раздели с Камила. За този тип отношения си имат титла даже - "кралска конфидантка". Обаче от Даяна се е очаквало да знае и да си трае.

# 2 663
Сега Уилиам има повече избор, защото баща му е проправил пътя. Но и обществото е настроено по различен начин към предбрачните и извънбрачни връзки.
по-точно Даяна проправи пътя на Кейт ,
първата , която отказа да им играе театрото , стана по-известна от всички тях заедно , постави въпросът ''необходима ли е монархията изобщо ?'' ...  направо ги разката , това продължи и след развода , затова и я претрепаха , много жалко за което ..
първата аристократка  , която се ръкува с болни от СПИН и с проказа , взима участие в борбата с/у противопехотните мини , много активна и с харизма , кой ли е очаквал такова нещо от свитото момиче ? ... след нея монархията не е същата

# 2 664
Не мисля, че Камила има вина за драмите на Даяна. Ако не бяха тези глупави кралски изисквания, булката да е девствена и неразвеждана, Камила и Чарлз щяха да са отдавна женени, а светът дори нямаше да подозира за съществуването на лейди Ди. Такава връзка като тяхната, устояла на времето и пречките....ми Евала! Камила дори не бих я нарекла грозна. За мен е една страхотно елегантна жена, с не дотам красиви черти. Пък намръщени и несполучливи снимки всяка една от нас има.
Кейт,/не Мос Wink/ за мен е една красива млада жена, отслабнала и щастлива. Нещо което може да изиграе ролята на пластична операция. Не търсете под вола теле - просто момичето сияе!

# 2 665
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
има филм за посещението и там и на тези кадри се вижда как след 5 минутно позиране права, седнала, до детето, зад него, казва "Стига (итс инъф)" и си тръгва......

Дали може да се види някъде този филм?

# 2 666
Нашият принц проговори/Азис по БТВ/-
-принца се ожени за безлична,грозновата жена.
И на мен вече ми се повдига от това.
Присмял се щърбел на хърбел Mr. Green

# 2 667
Нашият принц проговори/Азис по БТВ/-
-принца се ожени за безлична,грозновата жена.
И на мен вече ми се повдига от това.
Присмял се щърбел на хърбел Mr. Green
Той искал да се ожени за Принца. Mr. Green

# 2 668
# 2 669
Ха, ми че те цар си имаха. Забравиха ли какво му се случи?

Общи условия

Активация на акаунт