Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 111
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 640
  • На земята, която е всъщност звезда.

Мен лично ме впечатли от сватбата:
1. аристокрацията от женски пол от различните държави-до една бяха слаби и елегантни, дори тези, минали 50-те, че  и 60-те, респект за което (изключение прави само братовчедка му на Уилям-тя е пухкава с лек уклон към тлъста).
2. Чудовищните размери на Уестминстърското абатство

По принцип си права, но ето още една симпатична пухкавелка:

Херцогинята на Люксембург

А Кити Спенсър /русото Барби в дясно/ също е определяно като закръглено, макар че тук доста е поотслабнало:

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Charles+Spencer+Royal+Wedding … +FVijSy_1d2Gl.jpg

# 2 641
  • Paris, France
Камила не е можела да се ожени за престолонаследника. Няма благородническа титла и има малко такава кръв, която не е достатъчна, сама по себе си, за да я издигне в двореца. Някой писа, че и Кейт имала гаджета. Да, но сега времената са други. Камила е имала лоша репутация за онова време. Принц Чарлз не е имал думата. Преди Даяна е имал връзка с по-голямата и сестра и даже се е говорело за брак. Причината да скъсат е, че тя е фотографирана на плажа с някакъв дипломат и че в едно интервю е казала, че никога не би се оженила без любов, та дори и за Уелския Принц.

Даяна са я избрали точно, защото е била млада, захлупена и без видимо бурно минало. И не се е интересувала от политика итн.

Принц Чарлз никога не говореше открито за проблемите в брака си до злополучното интервю. Даяна умееше да манипулира медиите и се харесваше на плебса заради публичното показване на загриженост към болни, старци, изоставени, инвалиди и други хора в слабо социално положение. Беше си публичност. Помня кадрите в които прегръщаше раково болни деца в Пакистан и едно момиченце с изкуствен крак в Ангола. Като я нащракаха хубаво, махна с ръка, бутна детето, врътна си гъза и си тръгна. Тя има дарбата да показва привързаност и загриженост за 5-10 минути,но това е видяното из медиите от хората. Даяна никога нямаше никой да я узнае коя е ако не се беше оженила за Принц Чарлз.

Сега Уилиам има повече избор, защото баща му е проправил пътя. Но и обществото е настроено по различен начин към предбрачните и извънбрачни връзки.

Никакви изисквания нямат в двора за външност. Ако имаха, принцеса Ана или Фърги трябваше отдавна да са минали под ножа. Естествено е дворцовите мъже да са привлечени от по-високи жени защото те самите са по-високи. Ферги беше най-ниската май с нейните 1.73м.

Люксембургската херцогиня не е от благороднически произход май. Кубинка е, но дали има наследствени титли newsm78 Харесва ми.

# 2 642
[

този Хари  http://www.bliasak.bg/news/p3_11158_94.html  Joy Joy Joy

Ами предвидливо си е момчето Grinning

# 2 643
  • Майничка
Доколкото съм чела, Чарлз първоначално е поискал ръката на внучката на лорд Маунтбатън и нещата вървяли усилено към сватба (уредена от лорда, който е сватосал и родителите му), но след убийството му от ИРА, момата се отдръпнала, пък и повечето от "каймака" изведнъж решили, че всъщност не държат да са чак толкова близко до кралското семейство.

# 2 644
  • Paris, France
А, втората му братовчедка Аманда му е отказала. Те не са имали връзка а само и предложил. След това е предложил на дъщерята на Дука на Уелингтън, но тя също любезно отказала, подчертавайки, че има една титла и друга не и трябва. Брака с Даяна е по идея на покойната кралица-майка, тоест, баба му и бабата на Даяна, която и се е водела компаньонка (лейди ин уейтинг).

А лорд Маунтбатен е сватосал половината двор.

# 2 645
Леле, тоз Чарлс предложил на половината свят  Joy  Joy  Joy

А това за Даяна и детето.... ooooh!

# 2 646
Дали не е малко пресилено и това с детето?
От къде е тази информация?
Предавала се е от уста на уста в продължение на години?
Не че защитавам някого, нито смятам лейди Ди за светица, ама като го няма човек е много лесно да се скалъпват такива пикантериики  Whistling

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 00:30 от red shoe

# 2 647
  • In The Middle Of Nowhere
Това разбива мита около 'принцесата на народа', дали обаче Даяна само е позирала и градила имидж без истинско състрадание, кой може със сигурност да каже?
http://www.ianjonesphoto.co.uk/images/16-Roy-Lg-535.jpg

# 2 648
Ето го и парфюмчето на Кейт, от неизвестен в бг английски бранд:

# 2 649
На мен започва да ми се струва, че на Кейт й е пипан носът.

Това е стара снимка в чист профил, но не мога да намеря същата поза нова снимка.

П.С. Намерих по-нова, но на другата страна.

# 2 650
  • Paris, France
Не казвам, че не е имала състрадание. Но си беше предимно пози. Като статията за нея как ходела по нощите в една болница да бди над болни и била много загрижена. Излезе и снимка в операционната - Даяна с маска, безупречно гримирани очи с много спирала и шапка на косата от която се подаваха коси. Стана скандал, че са я пускали в операционната, където коси не трябва да се показват и че с присъствието си само внася излишни бактерии. Пък после се оказа, че един от хирурзите и бил гадже. Тя непрекъснато нападаше чарлз за изневерите му а хойкаше повече и от него. Прекалено лицемерна ми идваше.

Това разбива мита около 'принцесата на народа', дали обаче Даяна само е позирала и градила имидж без истинско състрадание, кой може със сигурност да каже?
http://www.ianjonesphoto.co.uk/images/16-Roy-Lg-535.jpg

има филм за посещението и там и на тези кадри се вижда как след 5 минутно позиране права, седнала, до детето, зад него, казва "Стига (итс инъф)" и си тръгва. Тогава се беше снимала до едни надписи "Опасно-минирано поле" и всички се чудеха за какво си рискува живота. Изложи Кралството, което беше продало доста оръжие и мини!!!! на тази разкъсана от войни държава. И все пак, нали от данъците на кралството идваше издръжката и и бляскавите и тоалети.

# 2 651
# 2 652
За да се компенсирам на Камито, че пуснах нейна снимка с гадна физиономия, сега слагам тази, където засажда дърво в някаква провинциална църква, в чест на сватбата на Уилям, за да се отбележи, че това е бил много специален ден:

Това ми се струва много хубава традиция.

# 2 653

И ти ли смяташ, че е правен? Защото действително снимките много лъжат, зависи си от ракурс, светлина и т.н. Аз себе си като се гледам на някои снимки, имам черти, които не са мои.

# 2 654
Аз смятам, че не е правен.

Общи условия

Активация на акаунт