Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 167 071
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 2 685
Като го гледам Хари колко естествено се държи с децата - и бедни, и болни, някак си ми е трудно да не се сещам от кого го е наследил. И да повярвам, че Даяна един вид се е превземала само и е позирала.

# 2 686
Направо не прилича на принц  Grinning

Шведът не е никак лош  Sunglasses

Жаве, Даяна нанесе огромен удар по имиджа на кралската фамилия и е било съвсем в реда на нещата и от там да предприемат ответни мерки, за да я дискредитират и да омаловажат огромната излагация с бездушието, фалша и несправедливото си отношение към нея, за които тя брилянтно и елегантно ги изобличи. Аз затова по-горе пуснах речта на Хари в памет на майка му. Това, което той подчертава, е нейната спонтанност, чувствителност и естественост. Щом той го казва, значи по-скоро е било така.
Друг е въпросът, че отделно от безспорните и качества, Даяна не е мой тип и навремето ми се струваше лигава и суетна. Но пък е имала солидно оправдание да бъде такава. 

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 12:45 от ~Ружа~

# 2 687
Направо не прилича на принц  Grinning

Жаве, Даяна нанесе огромен удар по имиджа на кралската фамилия и е било съвсем в реда на нещата и от там да предприемат ответни мерки, за да я дискредитират и да омаловажат огромната излагация с бездушието, фалша и несправедливото си отношение към нея, за които тя брилянтно и елегантно ги изобличи. Аз затова по-горе пуснах речта на Хари в памет на майка му. Това, което той подчертава, е нейната спонтанност, чувствителност и естественост. Щом той го казва, значи по-скоро е било така.
Друг е въпросът, че отделно от безспорните и качества, Даяна не е мой тип и навремето ми се струваше лигава и суетна. Но пък е имала солидно оправдание да бъде такава. 
Абе и мой тип не е по същите причини. Но пък не мога да кажа на бялото черно. Леко глупавичка ми се струваше, но излъчваше доброта. Пък и не знам какъв удар е нанесла на кралската фамилия. Според мен страшно работеше за имиджа им и популярността им. За Англия не знам, но за останалия свят сега цялата фамилия щеше да е доста по-безинтересна.

# 2 688
  • Майничка
Като се замисля, май имаме какво да предложим на Хари - щерките на Кирил Преславски наближават пълнолетие.

# 2 689
   Много мой тип беше Даяна. Съжалявам още за нея.

Обсъдихте ли вече клипа с премятащото се отче от сватбата?

# 2 690
  • На земята, която е всъщност звезда.
Като се замисля, май имаме какво да предложим на Хари - щерките на Кирил Преславски наближават пълнолетие.

Да, успях да изкопая една снимка с тях /най- отдолу на сайта/, че нали заради раздялата, родителите изтриха всичко, което можаха:

http://www.forumforfree.com/forums/index.php?mforum=theroyals&am … c=1550&st=435

Тъкмо след няколко години Хари ще се е наживял, а и ще има избор.  А хартисалата принцеса може да забърше шведчето, тъкмо и на север да имаме агент.  Laughing

# 2 691
Ха-ха, наскоро гледах скандалното интервю на Даяна. Голяма актриса, шапка й свалям! Драматичния грим, пърхането с мигли, въртенето на стола... и били трима в брака. Знам, че не беше особено образована, ама да не може да брои? Доста хора пропусна.

Не е мой тип Даяна. За какво й беше онази книга на Мортън? Да натрие носа на Чарлс? За какво й беше през цялото това време да вади мръсно бельо на показ? Защото децата й ще се почувстват много добре, когато мама каже по телевизията, че тати не е добър баща? Нейният не беше първият несполучлив брак в кралското семейство, нито първият развод, но такава отмъстителност никой друг не е показвал - нито съпругът на принцеса Маргарет, нито този на принцеса Ан. Голяма жена, майка на две деца да блъсне шейсетгодишната си мащеха по стълбите? Тя сама си го каза - "И после се засмях, и се почувствах толкова щастлива..." От всичко, което съм виждала от нея, жената си е имала сериозни проблеми. Говори хем едно, хем друго, така че единствено нея като достоверен източник не я приемам. О, аз имах нужда от помощ, но никой не ми протегна ръка... О, Чарлс и семейството му искаха да ме изкарат луда... Кое от двете е?

# 2 692
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък много харесвам Андреа Казираги, наследил е грацията на баба си Heart Eyes

# 2 693
Някъде има ли повече снимки?
Изцяло я пропуснах сватбата, а не ми се пуска търсачката от сл. ком..Wink

# 2 694
# 2 695
Челси копира Кейт

Някъде има ли повече снимки?
Изцяло я пропуснах сватбата, а не ми се пуска търсачката от сл. ком..Wink
На линка , който съм дала в дясно има Royal wedding.

# 2 696
Ха-ха, наскоро гледах скандалното интервю на Даяна. Голяма актриса, шапка й свалям! Драматичния грим, пърхането с мигли, въртенето на стола... и били трима в брака. Знам, че не беше особено образована, ама да не може да брои? Доста хора пропусна.

Не е мой тип Даяна. За какво й беше онази книга на Мортън? Да натрие носа на Чарлс? За какво й беше през цялото това време да вади мръсно бельо на показ? Защото децата й ще се почувстват много добре, когато мама каже по телевизията, че тати не е добър баща? Нейният не беше първият несполучлив брак в кралското семейство, нито първият развод, но такава отмъстителност никой друг не е показвал - нито съпругът на принцеса Маргарет, нито този на принцеса Ан. Голяма жена, майка на две деца да блъсне шейсетгодишната си мащеха по стълбите? Тя сама си го каза - "И после се засмях, и се почувствах толкова щастлива..." От всичко, което съм виждала от нея, жената си е имала сериозни проблеми. Говори хем едно, хем друго, така че единствено нея като достоверен източник не я приемам. О, аз имах нужда от помощ, но никой не ми протегна ръка... О, Чарлс и семейството му искаха да ме изкарат луда... Кое от двете е?

Чак пък да е луда....
Никога не съм й симпатизирала на Даяна. Много сладникава ми беше. Освен това бях чела колко стотици обувки и тоалети има. Коментираше се, че това прави лошо впечатление, и не говори много добре за нея- в смисъл-каузите й с бедните и болни деца. Медиите коментираха, че обичала обектива на папараците. По-горе се писа как се отдръпнала от детето без крак-нормално за нея. Свършила си пиара-стига толкова.
И съвсем не мисля, че е била нещастна. Казва, че били трима в семейството-ами нейните интимни приятели-тях къде ги слага?

# 2 697
О, според мен е била нещастна, за това изобщо нямам съмнения. За Даяна иде реч. Проблемът за мен е, че с активната помощ на медиите тя успя да се изкара единствената нещастна, мъченица просто. Не смятам, че и Чарлс е бил особено щастлив, но това някак просто се подминаваше - как може един мъж да не е щастлив с Даяна, със сигурност не може да е виновна тя... Мен ако питате, самата разлика във външността на двете жени е достатъчно красноречива - за да предпочете Чарлс Камила пред Даяна, значи нещата са били много зле на вътрешния фронт... И все пак нали са живели пет години заедно, преди през 1986 и двамата да си тръгнат по пътя (и двамата твърдят, че изневерите в брака им са започнали тогава)? Опитали са се, не се е получило. Често срещана история. Книгите, интервютата и взаимните обвинения и телевизионни драми просто бяха излишни.

Нямах предвид, че е луда - не мисля, че е била. Питах кое от двете й твърдения е истината - дали на Чарлс не му е пукало, че тя има психологически проблеми, или се е опитал да я накара да потърси лекарска помощ, което тя тълкува като "иска да ме изкара луда". Не може и двете да са верни.

Между другото, медиите постоянно сравняват сватбата на Кейт и Уилям с тази на Чарлс и Даяна, но на мен повече ми приличаха на Сара и Андрю - също толкова щастливи.

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 15:41 от Karis

# 2 698
  • На земята, която е всъщност звезда.
Еееее, недейте пък вие сега да изпадате в другата крайност. ooooh! Както Ди не е била светица, така не е била и толкова хитра, лукава и цинична, колкото я изкарвате. Една жена с провалена младост, която се е чувствала жертва и е искала да натрие носа на тези, които е смятала за виновни за положението си. Аз смятам, че докрая си остана наивна, дори в това нейно желание да покаже на роднините си, че значи нещо и не заслужава съжаленията им. Дори смятам, че започна от там, но после се запали по различните каузи и беше искрена в намеренията си да помага. Друг е въпросът, че като млада, наивна и една от клуба на богопомазаните, не виждаше отстрани нелепостта на това да прегръщаш деца, чиито семейства печелят годишно по- малко от една нейна нощувка. Но пък хората си имаха своите причини да я харесват и да не обръщат внимание на това крещящо несъответствие. Много често точно така става с богатите и известните: започват от лични причини или от суета, но с времето тези неща отстъпват място на нещо по- дълбоко. Убедена съм, че ако днес беше жива, щеше да развие и задълбочи дейността си.

# 2 699
Вселена, напълно съм съгласна, че Даяна е била точно нещастна жена с провалена младост, която е искала да натрие носа на тези, които е смятала за виновни за положението си. Въпросът е, че не само нейният живот се провали, а до голяма степен и този на Чарлс, а това се подминава, защото се смята, че той си го заслужава. Двама души, които не са си подхождали от самото начало и са жертви един на друг, така ги виждам аз. Това, че тя е смятала други за виновни за положението си, го приемам - никой не обича да признава, че и той може да има вина. Но тази нейна кампания за преднамерено очерняне на кралското семейство просто ми идва в повече. Аз бяла и добра, те до един черни и лоши - нагледали сме се на такива сценарии в реалния живот. Махнете кралския блясък и ще лъсне същото.

Наивна в много отношения - да, но хитра в други - това също. Аз категорично вярвам, че това нейно засенчване на Чарлс беше преднамерено. Тя красива и чаровна, той не. Но ако не беше той, никой нямаше и да знае коя е Даяна Спенсър и това е факт. Признавам й всички смекчаващи обстоятелства - тежко детство, нестабилна донякъде психика и така нататък. Но все пак не е дошла от улицата. Семейството й е с аристократично потекло и е трябвало да знае поне малко какво я очаква. Всъщност основният й проблем може би е, че е бъркала това да си светска знаменитост с това да си член на кралското семейство. Точно този вид публичност - сериозно, танц в Операта като подарък за рождения ден на Чарлс? - не е този, който биха оценили новите й роднини.

Иначе като малка и аз много й се възхищавах и много й съчувствах. Но пораснах и осъзнах, че в живота няма само бели и добри и черни злодеи. Всички са хора. И всяка история има две страни.

За благотворителните й каузи изобщо не говоря. Достойни са за уважение. Както и тези на принцеса Ан, между другото, нищо, че не се е снимала с болни деца. Всеки си има свой подход. Жалко, че Даяна така и нямаше време да си изгради нов живот. Не знаем какво би постигнала.

Общи условия

Активация на акаунт