Всичко за Кралската сватба-29.04.11

• 163 087
  • 3 214
  •   1
Отговори
# 3 090
Погрешно съм те разбрала значи! Blush
То класата на Генчо е непостижима за "простосмъртните"... Joy Joy
А пък тези в Лондон...какво ли разбират те от "хай и лайф"... Joy Joy Joy

# 3 091
  • на Дъждовен остров
Хайде  и аз да се включа.  Те тези които са от поколения в Лондон разбират доста от класа, ама бат Генчо дето скоро се пръкна я разбира по свой си начин.  Особено ми хареса дамата със светло синьото ансамбълче и черния чорапогащник или жартиери.  Супер, мега кикимора  Laughing

# 3 092
  • София

Имах предвид, че класата на Е. Минчев и гости е различна от Лондонската кралска класа.

и аз това имах предвид  Peace Евгени си е Евгени и неговите разбирания за мода и класа често се разминават с моите, а като гледам и с лондоснките  Laughing

# 3 093
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150206745780843&set … p;id=292404975842

А тази русата,какво има на главата си?! Thinking
Или е някакво отражение на светлини отзад?!
Ама колкото пъти го погледна,толкова пъти ми се струва ,че си е забола блистерче от таблетки  витамин С! Те нали са такива оранжевки... Joy Joy

# 3 094
  • София
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150206745780843&set … p;id=292404975842

А тази русата,какво има на главата си?! Thinking
Или е някакво отражение на светлини отзад?!
Ама колкото пъти го погледна,толкова пъти ми се струва ,че си е забола блистерче от таблетки  витамин С! Те нали са такива оранжевки... Joy Joy

ха, не говори така, че току-виж това е следващата "шапка", продадена на безбожна цена на търг, организиран от фон Бул  Joy

# 3 095
  • на Дъждовен остров

Това са лъчи отразяващи безконечната и красота като един ореол.

# 3 096
Еееее, то се вижда, че е лампата. Кво сте се запънали с тая шапка.
Освен това, точно тази жена не е нито грозна, нито гротескна точно на тази снимка. Малко повече и е тупирана косата, но не е грозоития и страшилище, че толкова сте се подплашили. Освен това е по-възрастна. Поне на тази снимка не виждам нищо ужасяващо.
Егати коконите.

# 3 097
Еееее, то се вижда, че е лампата. Кво сте се запънали с тая шапка.
Освен това, точно тази жена не е нито грозна, нито гротескна точно на тази снимка. Малко повече и е тупирана косата, но не е грозоития и страшилище, че толкова сте се подплашили. Освен това е по-възрастна. Поне на тази снимка не виждам нищо ужасяващо.
Егати коконите.

Е кой пък е казал ,че е грозна?! Само попитах дали това нещо е на главата и или е някакво отражение! Не съм искала да се съгласявате с моето мнение...
Егати и умниците! Crossing Arms

# 3 098
Аз пък не съм казала, че го е казала Сисссс !
Егати тънкообидните!   Naughty

# 3 099
  • София
аз поне не намирам някой да е казал, че жената е грозна. Като цяло доста от шапките на гостите са меко казани странни, да не кажа не на място  Rolling Eyes

# 3 100
Днес Пипа беше в публиката на финала на Ролан Гарос:) Ако на някой му е залипсвала, де. Grinning

# 3 101
# 3 102
Убава, богата, млада, аристократка... какво още остава? Като и доскучае брака ще почне фондациите с които запомниха Даяна...

# 3 103
Кейт започва все повече да си тежи на мястото! Талант има това момиче!

# 3 104
  • София
а, Хари пък защо е сложил тази китка на конно състезание  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт