Отговори
# 255
За анкетата: имам едно, искам три. А дано, че то едно едвам стана и то с чужда помощ, ама нищо не се знае.
Ние си имаме баба гостенка - радост голяма... два дена... вече всички стискаме зъби. Ама ще се издържи, като знам, че е за кратко.
И аз не обичам да съм сама. Най-често ходим заедно, но всеки си има и лично пространство.
Инка, Нощни - честити ви годишнини и все така да ви радват мъжете и вие тях.
Честит имен ден на именниците - да са живи и здрави, усмихнати и палави.
При нас прозореца е нон стоп отворен, но тук времето е топло. Засега това са ни най-големите спорове с бабата, че държа Рая много леко облечена и не я завивам. Ама тя така си е свикнала откакто се е родила и малко да я навлека и се изпъпчва. Нали си е американка  Laughing - боса и гола най и е добре. Тука по начало много разголени ходят (или ние балканските субекти сме свикнали по облеченки - ама и това  го дължим на нашите баби)
За говоренето - аз на Рая непрекъснато и бърборя по цял ден и само да се махна за минута и изразява недоволство - първо с викане, после с рев. И тя много свикна да си играем и не иска да заспива, да не би да изпусне нещо.
От нашата консултация стана ясно, че Рая е доста слаба, но дълга (3% на тегло, т.е. само 3% от американчетата са с нейното тегло - ама те тук по принцип са си по-пухкави) Абе важното е да е здрава.
Бубе - честито и на теб и на мъжа ти и на зълва ти . И аз кърмя, ама до 1-2 чаши вино си позволявам Simple Smile - спим си прекрасно.
Инка - и аз така вече на 33, ама все още имам желание за 3 деца.
Леприкон - поздрави за решението и аз искам в БГ.

# 256
  • в Надежда-та
 hahaha знаех си аз, че съм някъде от никъдето Joy

# 257
защоооо?

# 258
  • в Надежда-та
Ми майка ми е от Пловдив, баща ми от Пазарджик. Родена съм в Пловдив, след това съм живяла и в Чирпан и във Варна и в София и в Смолян и в Пазарджик, 3м. (ако се брои) в Самоков (М е от там) и от 5г. вече в Сл. Бряг Crazy

# 259
  • В две тъмни очички

хаха....не си сама! Майка ми е от Велико Търново, баща ми от Болярово (Буграско), срещат се в Русе (докато учат), преместили са се в Пловдив (там съм родена) , живях за кратко в Сандански, а сега в София  Mr. Green

# 260
Честит празник на всички празнуващи   bouquet

Елч, на Станишев момиченцето е Дариа май. Наскоро обаче една американка ми каза, че e фенка на анимационно сериалче "Daria", даже и линк ми прати, но ми е на другия комп. Ако дойде в България може вярно и да са по 2-3 в клас  Simple Smile

Преди няколко дни отивам в магазина и искам най-малкото шишенце за вода, да не ми пълни чантата. Предлагат ми едно на Томи Типи, малко тумбесто ми се видя, ама го взех. Гледам после кутийката вместо марката едни реклами на Нан 2, Нан 3, странна работа. Отварям го и на дъното една лепенка "Free sample"  #2gunfire

# 261
  • София
Клече тва ми прилича на алергична реакция. Аз не че имам много опит де. Може да се наложи някоя диетка да спазиш, дано да е нещо еднократно.

Четох, че може да и е от сополките, затова реших и тук да поразпитам  Thinking

# 262
Елч, на Станишев момиченцето е Дариа май.
да, аз него имах предвид.
а това сериалче не го знам. аз имам една колежка дария и от нея ми хрумна името. на мъжа ми обаче му се стори нещо префърцунено и предложи дарина. мен дарина не ме кефи и така за около 3 минути избрахме името Дара и това си и остана  Grinning

# 263
  • Пазарджик
Аз пък съм родена в Пазарджик,на 7г. сме се преместели в Пловдив/там ми мина детството и у-щето/,после се залюбих за Пазарджиклия и заживях в Пз ,но родих първото си дете в Пловдив ,другото в Пазарджик.Абе тия градове си ме привличат Laughing

# 264
Клечо, това само гастроентеролог може да ти каже със сигурност от какво е
На моя Марти акото все му е леко лепкаво и слузесто. Носих памперс на гастроентеролог, каза ми да огранича млечните не било страшно. Е все си е такова и аз се отказах да го мисля. Май при кърмените бебета стандарт за ако няма. Не съм го носила на изследване и се чудих дали да не го занеса newsm78 Ама при положение, че няма други симптоми, най-вече кожни, наддава, жизнен е и ПКК и СУЕ са му в норма гледам да не се вкарвам във филми

# 265
  • София
Клечо, това само гастроентеролог може да ти каже със сигурност от какво е
На моя Марти акото все му е леко лепкаво и слузесто. Носих памперс на гастроентеролог, каза ми да огранича млечните не било страшно. Е все си е такова и аз се отказах да го мисля. Май при кърмените бебета стандарт за ако няма. Не съм го носила на изследване и се чудих дали да не го занеса newsm78 Ама при положение, че няма други симптоми, най-вече кожни, наддава, жизнен е и ПКК и СУЕ са му в норма гледам да не се вкарвам във филми

Да ти кажа аз много млечни не приемам май, но знае ли човек  newsm78 Какво e ПКК и СУЕ (сори за невежеството)?

# 266
Клечо, Пълна Кръвна Картина и Скорост на Утаяване на Еритроцитите

# 267
  • София

Елч вие кога планирате ходене към Пз? И ти ли си от там Rolling Eyes?
[/quote]

ViFresh, и аз съм от Пз. Не знам обаче кога ще ида с бебето, щото в момента сме без кола. Надявам се към края на месца или юни.

В анкетата гласувах, че искам и второ, но повече искам близнаци. Че за трето едва ли ще сколасам иначе.

За излизанията при нас всеки ходи където си иска. Не съм го спирала най-малкото защото очаквам същата свобода и за себе си.

# 268
  • София
Клечо, Пълна Кръвна Картина и Скорост на Утаяване на Еритроцитите

Ох голям съм охлюв  Laughing Т.е. кръв и урина трябва да й пусна, ако продължава  Tired От претопляне дали се получава?

# 269
Ми майка ми е от Пловдив, баща ми от Пазарджик. Родена съм в Пловдив, след това съм живяла и в Чирпан и във Варна и в София и в Смолян и в Пазарджик, 3м. (ако се брои) в Самоков (М е от там) и от 5г. вече в Сл. Бряг Crazy

Разби ме  Joy Joy Joy

Аз съм раждана в Ловеч, живяла съм в Плевен, сега съм в Бургас, мъжът ми е от Харманли, фамилията ни е Варналиеви, но нямаме нищо общо с Варна.   Joy

Днес цял следобед сме навън, прибрахме се около 19ч., времето беше супер, само преваля малко изненадващо, но нали нося дъждобрана за количката.  А чадър за мен не нося  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт