Отговори
# 195
  • София
ДОБРО УТРО

# 196
  • София
Добро утро!

Гггъбка, мерси за кафето  Hug

Сакси, супер снимки, както обкновено. Те, и декемврийчетата са прецакани почти колкото и януарчета.

Вчера не сте писали много. Ние изкарахме целия мрачен ден пред камината при сестра ми. Голям кеф. Не исках да си тръгвам.

# 197
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Гггъбка, мерси за кафето !!!

Сакси
, супер снимки,бебоците са страхотни пу-пу-пу!!!Честито за градината!Ей голям зор с тия градини  #2gunfire

Аз днес  съм си направила един списък от задачи,да видим дали ще успея поне половината да направя

Нощни чакаме хвалбата!

Ноеми
се забравям да ти кажа ,че и аз с голям интерес ще чета за съветите от психоложката

# 198
Добро утро! Hug
Сакси, срахотни снимки!
За съжаление времето цялата седмица ще е дъждовно. И моето бебе спи навън страшно много, а вкъщи по 15-30 минути. Започнах да чета на Сами една книжка за Мечо Пух - голяма със страхотни картинки, и той се кефи яко.

# 199
  • София
Добро утро и от мен!

От кафенце имам нужда, че нещо Софето я мъчеше тая нощ и се разнасяхме по нощите. Дано сега се поуспокои малко като преспи. При нас е обратното - навън почти не спи, докато вкъщи си кърти по няколко часа.

Честит Имен Ден на всички Боряни, Борисовци и Бориславовци! Здраве и късмет да им носи името!

Днес след едномесечна почивка(поради ремонт по никое време на ДГ) нашият батко е най накрая на градина и ще се диша по леко!

# 200

Heart Eyes

Едно ми е природно....Пекна малко слънце и вече съвсем се бъгнаха тия мойте бебета  Mr. Green Само навън искат, САМО навън спят спокойно и дълбоко...Освен да взимам палатката и да устройвам бивак пред входа  Crazy

Честито на всички за хубавите им поводи!  Hug
Ивайла и тя е записана на градина. Цяло приключение си беше...Но важен е крайния резултат.

За излизането- нямам никакви претенции Mr. Green освен-да излиза след като сме приспали децата- ВСИЧКИТЕ Simple Smile .
А, и на другия ден да е що-годе адекватен, а не да гледам и обслужвам и него  Mr. Green
Но имайки предвид, че ММ не пуши и пие по три бири максимум...

Много други неща щях да пиша, ама ги забравих  Rolling Eyes

Ноеми, следя и аз съветите на психоложката...и си мисля едни неща, дето ще ги напиша друг път  Mr. Green

# 201
Добро утро мамита,

аз чакам рехабилитаторката да дойде в къщи, толкова съм доволна, след нейните посещения Ема спи по 3 часа  Joy

Момичета, защо децата родени януари са прецакани за градините? (то кои не са прецакани, де)
Вчера си говорим с ММ и му казвам, че сигурно няма да ни приемат в градина и той чак ми се разсъди, защо така?  hahaha кво да му обяснявам... и мен ме тормози този момент, нищо че има още 1 година и9м.

# 202
  • София
Добро утро!
Да почерпя за здравето на моето имениче Борис:

Поздрави за всички празнуващи!

# 203
  • София
Mirrabella,Честито ти именниче HugДа ти е жив и здрав малкия Борис и много послушен .
Честито на всички празнуващи днес  bouquet
Инка,какви точно масажи правите на Ема?Тя плаче ли?Синът ми много плачеше на тези масажи,но пък бяха изключително полезни за него.

# 204
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на празнуващите днес с имената Борис, Боряна, Борислав!
И специални поздрави за малките ни именичета тук! Да са живи и здрави!

# 205
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!

Честито на всички именници!  Hug  bouquet Само с хубаво да се споменават имената им.

# 206
Добро утро!  Hug Честито на всички празнуващи днес!   bouquet
Имам питане към майките използващи бибероните на АВЕНТ,кога минахте към тези с двете дупки?Албена наближава 3-я месец,но още е с едната дупка,да слагам ли двойката?

# 207
  • София
Момичета,държите ли вече отворен прозорец в стаята в която е бебето в топлите дни?Аз в такива топли дни като днешния държа едно малко прозорче открехнато в най-топлите часове,макар че бебка е в стаята,не ми се струва въобще студено в стаята ама знам ли...

# 208
  • София
Момичета,държите ли вече отворен прозорец в стаята в която е бебето в топлите дни?Аз в такива топли дни като днешния държа едно малко прозорче открехнато в най-топлите часове,макар че бебка е в стаята,не ми се струва въобще студено в стаята ама знам ли...

Даже в момента спи на отворен прозорец, при това от рано сутринта.

# 209

Гъбче, отдавна ги държа на отворена широко врата  Peace по цял ден  Peace в момента също. Спалнята е южно изложение, 8-и етаж.  Едната е по румпър, другата е с памучно боди с дълъг ръкав и чорапогащник. Почти през цялото време са отвити (изритват си пелената). Ако някоя се излъже и заспи-завивам задължително  Peace

Общи условия

Активация на акаунт