Отговори
# 210
  • София
Благодаря ви Hug И аз обличам леко Мони макар че отварям прозореца и също не завивам когато е будна.Аз почнах да отварям преди време с цел да спи от свежия въздух уж обаче пак не се получава,определено отворения прозорец не може да я излъже че е навън CrazyА аз пък обожавам да стоя на отворено,никак не обичам разни миризми.

# 211
  • ул. "Мечтание"
Когато времето позволява държа отворено.  Peace

Тук от два дни една гъста мъгла ни е налегнала. Гняс! Sick

# 212
  • В две тъмни очички
Хайде да се почерпите за мое здраве, за здравето на мъжа ми и зълва ми

Пие ми се коняк и ми се хапва торта...... Mr. Green

Честит имен ден на всички които празнуват също!

# 213
  • София

Тук от два дни една гъста мъгла ни е налегнала. Гняс! Sick
А тук всеки момент ще завали,толкова е тъмно че чак светнах лампите вкъщи Confused
Бубе,хубав празник на теб,мъжът ти и зълвата  bouquet
Тортичка и аз не бих отказала Wink

# 214
Честит празник на всички с поводи!   bouquet
Да сте живи и здрави, щастливи, обичани и винаги усмихнати!
Много хубав ден пожелавам на всички! Hug

# 215
  • София, Лагера
Ха добрутро!

Честит празник на всички именници!  Party Бубеее, вие с толкова празнуващи как да не се накичите утре със здрав махмурлук  Mr. Green Heart Eyes

Сакси, пак страшни снимки! Викам да ти спретнем един фен клуб  Flutter Hug

Гъбче, държа почти винаги, когато е топло, отворени прозорците  Wink

Ноеми, да разбирам ли,че според психоложката е нормално децата да стоят сами и да не изискват внимание? Аз чак леко се притеснявам,че Рая стои съвсем сама в стая, не само ,че никой не и говори и не я носи. Стои си сама и си лапа ръцете или си рита. Даже не пускам телевизор.Така ме устройва, не че се уплаквам,ама.. дали е нормално. Интересно ми е също колко струва един такъв сеанс,ако е удобно сподели.  
Тони, не мисля, че е притеснително. Зависи най-вече от темперамента на детенцето, а за добро или зло той не се променя. Пресиян ми беше като Рая - само си гледкаше, смееше се и гукаше - мечта! Но пък децата имат нужда да общуват с възрастните, така се изграждат емоционално. Аз Писуна си го държах винаги около мен и му говорих, пеех, играех с него... не давам акъл, споделям  Peace
Цената на прегледа е 30 лв.

Мила, кажи какво мислиш, ще ми е интересно  Peace

# 216
Добро утро!  Hug Честито на всички празнуващи днес!   bouquet
Имам питане към майките използващи бибероните на АВЕНТ,кога минахте към тези с двете дупки?Албена наближава 3-я месец,но още е с едната дупка,да слагам ли двойката?

Аз вече ползвам биберона с двете дупки, но всичко зависи от детето. Когато Кали започна да се изнервя от това, че биберона пуска по-малко отколкото тя може да изпие, го смених. Сега имам и от тези биберони http://shop.danet.bg/userfiles/productimages/middle/middle_5474.jpg и мисля скоро да ги пробвам.

Ставам, че Кали плаче.

# 217
Тони, не мисля, че е притеснително. Зависи най-вече от темперамента на детенцето, а за добро или зло той не се променя. Пресиян ми беше като Рая - само си гледкаше, смееше се и гукаше - мечта! Но пък децата имат нужда да общуват с възрастните, така се изграждат емоционално. Аз Писуна си го държах винаги около мен и му говорих, пеех, играех с него... не давам акъл, споделям  Peace

По този повод, аз когато оставям Самуил сам, започвам пък да се притеснявам, да не би да не общувам достатъчно с него, защото нали в комуникацията и близостта децата  се учат и израстват...Може би трябва да се намери тънката линия между двете неща - хем детето да има време да е само със себе си, хем да има и своето време с възрастните... newsm78

БУБЕ, страхотна почерпка, да сте живи и здрави всички!

# 218
  • В две тъмни очички
Честит празник на всички именници!  Party Бубеее, вие с толкова празнуващи как да не се накичите утре със здрав махмурлук  Mr. Green Heart Eyes

Ммммм,че прекрасно звучи  Mr. Green , ама няма как да стане....Само мъжо има шанс  Mr. Green Аз няма как ,че кърмя, а зълвата пък има шанс да се напие САМО ако изяде 5-6 кутии с бонбони "Пияна вишна"

# 219
  • ул. "Мечтание"
Аз ще си запазя коментара към казаното от психоложката за себе си. Но може би ще са ви интересни да прочетете две книги - "Мъдрата обич" (Марта Пийпър, Уилям Пийпър) и ако намерите материали на Алфи Кон за безусловното родителство (оказа се, че книгата му Unconditional Parenting я няма на български  Rolling Eyes). Има и една друга дето я има онлайн, макар и нещата в нея да са представени доста постно и елементарно - "Как да обичаме детето си истински" на д-р Рос Кембъл. Но някои основни идеи ги има там.
Има и други автори писали по темата, но в момента не се сещам конкретни имена.

Бубе, при вас много именници, много нещо!  Hug Живи-здрави!

# 220
  • София
Здравейте!

Честито на всички именици!

Аз също си имам именик вкъщи и ви черпя витруално всички  Hug

Ади нещо прокашля от 2-3 дена. Водих я на лекар, засега само ще промиваме носа и отлагаме ваксината, която трябваше да слагаме утре.

За броя деца - аз искам 3, но не знам кога и дали ще се навия за трето секцио. Може би след 5-6 години ще си имаме изтърсаче  Heart Eyes. Мъжът ми малко се дърпа, защото сега е на 35 и се мисли за "дърт баща" и смята, че на 40 вече съвсем ще е остарял за бебе. Всъщност и двамата съжаляваме, че не започнахме с правенето на деца още от началото на връзката ни, т.е. 5 години преди да се роди Бобо.

За проветряването - с бебето основно се гледаме в хола и спалнята, които са преходни и вратата между тях е винаги отворена. Когато бебето е в хола, е отворен прозореца в спалнята и обратно.

bouquet

# 221
Бубе да са ти живи и здрави рожденниците!!!

Ггъбче и Ема реве, особено на упражненията, а и при нея проблема е с врата и като я караме да върти глава на не особено любимата и страна са такива писъци  Sick, ама вече посвикна.

абе само аз ли не съм разбрала какво е казала психоложката на Ноеми???

забравих да кажа, за анкетата съм писала, че искам 3 деца, обаче едва ли ще смогна, вече съм на 33, така че и на второ ще съм доволна.

# 222
Такааа, Кали спи в ръцете ми, а аз съм пред компа.
Първо:

Честито на всички с повод за празнуване!!!
[/b]

И аз отварям прозорците когато времето е хубаво, а всички врати м/у стаите са винаги отворени.

Каката беше супер спокойно и самостоятелно бебе. Оставях я в кошарата и излизах от стаята, а тя си играеше и заспиваше сама. От друга страна по онова време около нас нямаше други бебета и Лени контактуваше предимно с възрастни, до момента в който тръгна на ясла. Никой от нас не и говореше на "бебешки", аз и обяснявах за всичко което виждаше, без значение дали разбира или не. По мое мнение това помогна по-късно когато проговори да изговаря правилно думите, е с малки изключения  Grinning Вместо "местопрестъпление", казваше "местъпление".

Кали в момента е изключително обсебваща, не желае да остава сама дори за малко.

# 223
  • В две тъмни очички
Нощни очи   Mr. Green , кажеш ли Боби в къщи и става объркване  hahaha Всичко живо се обръща

Alluria , ММ е на 33 и сега му се роди първото дете  Mr. Green Направихме малката в началото на връзката си (или поне тогава започнахме с бебеправенето де)! Ама за сега слава Богу иска поне още 1  Heart Eyes

# 224
  • София
Бубе, и аз смятам, че 30-35 години е чудесна възраст за един мъж да стане баща, още повече, че в голяма част от случаите тогава излизат от пубертета Wink. Мъжът ми обаче е малко по-особен случай, тъй като е дете на възрастни родители и е много наясно с негативите от това нещо. Въпреки че според мен си има много плюсове да си родител в по-зряла възраст  Peace

Общи условия

Активация на акаунт