Отговори
# 225
В анкетата май няма моя отговор.
Имам едно дете, по принцип преди исках 2, ама след ужаса и болката от раждането не знам дали ще се навия, може би трябва да минат няколко годинки, че да се престраша.

Бубе, честит имен ден и тук   bouquet

# 226
  • София, Лагера
По този повод, аз когато оставям Самуил сам, започвам пък да се притеснявам, да не би да не общувам достатъчно с него, защото нали в комуникацията и близостта децата  се учат и израстват...Може би трябва да се намери тънката линия между двете неща - хем детето да има време да е само със себе си, хем да има и своето време с възрастните... newsm78
Последен коментар, че досадих и на себе си вече!  Mr. Green Twisted Evil
Разбира се, че "златната среда" е най-доброто. Нито е добре да мъкнеш малкото като кенгуру и да се съобразяваш винаги само и единствено и незабавно с неговите желания (особено като имаш и друго дете, а и мъж също, да приемем че си готова да се откажеш от себе си за година-две),  нито пък и да го оставиш да се оправя само отсега и да не му обръщаш внимание.
Ако се опитам да синтезирам това, което психоложката каза в едно изречение: Детето има нужда от лично пространство, за да се развие. То само трябва да може да открие Света, а не някой да му го поднася на тепсия. Проблемът възниква не сега, а когато това получаване наготово стане навик.

Свърших  Mr. Green След няколко дни само ще дам кратък отчет за резултатите  Wink

За децата - и аз съжалявам, че не съм родила по-рано първото. Но просто нямаше как. Ако зависеше от мен, щях да имам. Но пък от друга страна добре, че не съм имала, щеше да бъде от бившия мъж... и щях да съм навеки свързана с него. ... но... имам време до 40 за още едно  Party

# 227
  • ул. "Мечтание"
Разбира се, че "златната среда" е най-доброто. Нито е добре да мъкнеш малкото като кенгуру и да се съобразяваш винаги само и единствено и незабавно с неговите желания (особено като имаш и друго дете, а и мъж също, да приемем че си готова да се откажеш от себе си за година-две),  нито пък и да го оставиш да се оправя само отсега и да не му обръщаш внимание.
Ако се опитам да синтезирам това, което психоложката каза в едно изречение: Детето има нужда от лично пространство, за да се развие. То само трябва да може да открие Света, а не някой да му го поднася на тепсия. Проблемът възниква не сега, а когато това получаване наготово стане навик.

Така изказано звучи по съвсем друг начин!  Peace
Можех да ти го кажа и без пари!  Mr. Green

# 228
  • София, Лагера
 Laughing брей, че то не казах ли същото преди  Joy

Е, то и аз мога да кажа, че Голфа ни има нужда от смяна на амортисьори, ама някак като го каже монтьора по- хваща декиш  Mr. Green. Нищо лично, нали си знаеш!  Hug

# 229
  • ул. "Мечтание"
Пошегувах се разбира се!  Peace И психолозите трябва да ядат все пак. Wink
В началото като написа впечатленията звучеше по съвсем друг начин (поне на мен така ми прозвуча, ама май не само на мен Crazy).

# 230
Запис  Crazy Отивам да чета назад...

# 231
 Нащо татко е на 37 години,но хич не се притеснява,напротив мрънка за второ дете.Аз съм на 27 години и наистина е много ми допада,че е по зрял от мен и май ще се навия за второ бебче

# 232
Честито на всички Борисовци,Боряни,Бариславовци!100години да си носите хубавите имена!
Ние от преди един месец сме на биба с две дупки.

# 233
  • София
ММ е на 35, но няма притеснения

Да се оплача - утре съм на зъболекар  Sad Някой беше споменал колко време след упойка може да се кърми, но не запомних  Embarassed ако може пак да сподели

# 234
  • ул. "Мечтание"
Да се оплача - утре съм на зъболекар  Sad Някой беше споменал колко време след упойка може да се кърми, но не запомних  Embarassed ако може пак да сподели

Докато те пусне упойката. Поне при мен беше така (вадиха ми нерв). Моя зъболекар ми каза максимум 6 часа ѝ трябват. При мен първия път ме държа 4 часа, втория някъде 2-3 часа. Но си попитай все пак зъболекаря, не знам каква упойка ще използва при теб. Приготви си за всеки случай дози за 24 часа. Когато кърмех Божидар и ходих на зъболекар да ми вадят и тогава нерв. Зъболекарката ми каза да не кърмя 24 часа.

# 235
  • в Надежда-та
Честито на всички, които имат повод да празнуват днес  bouquet

Прозорец отварям още от преди месец някъде, спи идеално на отворено Wink

tuty1 къде в Пз има Томи Типи, че в каталога им не пише Rolling Eyes

# 236
  • София
Мерси Нощни,

явно ще се мъча без упойка, че нямам много запаси от кърма  Cry

# 237
  • ул. "Мечтание"
Мерси Нощни,

Какво ще ти правят?
Цеди се и днес и колкото събереш. Говори с непременно със зъболекаря (даже ако можеш му звънни още сега). Доколко разбрах малко са нещата които налагат упойка при която да не може да се кърми дълго време.

# 238
  • София
Мерси Нощни,

Какво ще ти правят?
Цеди се и днес и колкото събереш. Говори с непременно със зъболекаря (даже ако можеш му звънни още сега). Доколко разбрах малко са нещата които налагат упойка при която да не може да се кърми дълго време.

А, не е нещо сериозно - ще пломбира един кариес, така че упойката не е задължителна.

# 239
  • ул. "Мечтание"
Определено може да минеш без упойка! Не се тревожи!  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт