но ме страх да не си удари главата или да си заклещи крачето, обиколниците не помагат тя ги вдига за да гледа какво става
обаче се чудя какво да направя

но ме страх да не си удари главата или да си заклещи крачето, обиколниците не помагат тя ги вдига за да гледа какво става
))
А и преди повече се заиграваше с играчки и си стоеше в гимнастиката,а сега не ще.Трябва да седиш до него,да му говориш и да го гледаш в очите.Ако мръднеш и на крачка следва рев и не помага че му говориш примерно от 5 м разстояние - трябва да си плътно до него.
Как мога да го науча да се занимава сам. 

Моля да ми пишете на лични, за да не изпусна някой.
Едно кафе не можах да изпия като хората - или едното търчи нанякъде, или другото мрънка нещо, направо полудях. Имахме безплатно посещение на спа центъра, което така и не можахме да използваме.
Но поне сменихме климата, а и хотелът беше сууупер, направо да не излизаш от него, с много занимания за деца, така че от тази гледна точка си изкарахме много приятно - детски клуб с най-различни занимания, страхотна детска площадка, басейни с дълбочина 35 и 60 см., водна пързалка, мини дискотека... Абе, дете да си.

и явно той е оправил малкия... Аз реших да спА.... до 9 и 40. 

Общо взето нищо не можем да правим като вали...само по моловете,ама то и там омръзва,а и много много не ми се води малката там всеки ден! В гадни дни каня приятелки у нас!

Препоръчани теми