Отговори
# 270
Днес цял следобед сме навън, прибрахме се около 19ч., времето беше супер, само преваля малко изненадващо, но нали нося дъждобрана за количката.  А чадър за мен не нося  ooooh!
На мен това ми е коронния номер  hahaha

При мен пък пълна скука, и аз и мъжа ми в Сф. сме раждани, и родителите ни също, егати как сме се закотвили тук, а толкова ми е омразен тоя град  ooooh!

# 271
  • В две тъмни очички
Лека нощ на всички  newsm46 Спуках се цял ден от писане , четене и какво ли още не и съм до кривата круша  ooooh! Написах само 2 теми от всичките 11 ....... А имам изпит след 9 дни  Tired

# 272
Клече то и аз не приемах много млечни, а сме с кръв и слуз  newsm78. Ако продължава така иди на гастро, нищо не ти пречи, може пък само нещо моментно да е.

# 273
Доборо утроооооо

Бубе, ще ги напишеш човек се мобилизира в последната минута  Hug

Вашите деца въртят ли се в кревата, моята щерка от няколко дни сутрин я намирам на пряко на кревата  Simple Smile но ме страх да не си удари главата или да си заклещи крачето, обиколниците не помагат тя ги вдига за да гледа какво става  hahaha обаче се чудя какво да направя  newsm78

# 274
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Jorjianaaa благодаря за кафето имам нужда от конска доза,не че не съм се наспал.Нели също се върти в леглото,но нашето е от тези преносимите и проблема с удрянето при нас отпада.

Моето главоболие се завръща с пълна сила,вчера цял ден ме боля главата ,но към 20ч. се почна яко.Как съм изкъпала дете и съм я нахранила просто нямам спомен Sad

Моята щерка пак ме вкара в "студио Х",от както я храня с шише,ми лежи на лявата ръка а с дясната държа шишето,но вчера от обяд като я сложа да легне за да я нахраня се почва с един рев, едва я успокоявам .И не знам как се сетих да я сложа на дясната ръка да легне налапа си шишето без никакъв проблем.На сутринта пак си яде на лявата. newsm78

Ей Пазарджиклийки що си траете бе? А аз си мислих ,че съм малцинство в форума. Laughing

# 275
Добро утро!

Вашите деца въртят ли се в кревата, моята щерка от няколко дни сутрин я намирам на пряко на кревата  Simple Smile но ме страх да не си удари главата или да си заклещи крачето, обиколниците не помагат тя ги вдига за да гледа какво става  hahaha обаче се чудя какво да направя  newsm78

И Кали се извърта на пряко в креватчето, но кошарата е от преносимите и не ме е страх, че ще си удари главичката или ще си заклещи крачето.

Бубе, ще ги напишеш.

# 276
# 277
Jorjianaaa, опитай да затиснеш обиколниците с матрака. аз така съм направила, макар че дара засега набляга само на ритането с елементи на подскачане Simple Smile))

мен снощи ме боля яката зъб, ако и тази нощ ме боли ще ходя пак по спешност на зъболекар, че иначе часът ми е чак за понеделник.

абе дара днес се изака оранжаво. направо ме изумява с тези цветове.

тути, и дара от няколко дни реве като яде и не хапва много добре. не съм се сетила да й сменя ръцете. ще го прабвам на обяд.

# 278
  • Сандански
Добро утро,момичета!

Аз влизам,за да се оплача малко.Божидар вчера цял ден не спря да реве,нито в количка искаше,нито в ръце.Спал е 2 часа общо за целия ден.Спи му се,ядосва се,че не може да заспи и реве.Не знам какво му става напоследък,но много трудно заспива.Докато не си пореве порядъчно около час и нещо не затваря очите. Crazy
Дали преминава през някакъв ревлив период newsm78А и преди повече се заиграваше с играчки и си стоеше в гимнастиката,а сега не ще.Трябва да седиш до него,да му говориш и да го гледаш в очите.Ако мръднеш и на крачка следва рев и не помага че му говориш примерно от 5 м разстояние - трябва да си плътно до него.
Вече се вкарах в някакви филми и не знам какво да правя.И батковците са плакали,но не са били толкова изискващи.Първо си мислех,че може да е гладен,защото нали беше наддал само 400 гр този месец и започнах да му предлагам и втората гърда на едно хранене,но той не ще.Та явно не е от глад,а просто иска много внимание,но аз имам и други дейности за вършене,да не говорим,че и батковците имат нужда от внимание.

Ноеми,моля те сподели какви съвети ти е дала психоложката PraynigКак мога да го науча да се занимава сам.

# 279
  • София, Лагера
Добро утро!
Мацки, какво правите в тези никакви дни. Аз вчера излязох, но за около 3 часа, останалото време направо се побърках в къщи  Rolling Eyes

Бубе, стискам палци да се справиш. Направо не чога да си представя как успяваш и да учиш  ooooh!

Пробвай да ги "запретнеш" в матрака  Wink

Момичета, за съветите на психоложката ще отговарям на лични, да не спамя в темата! Не съм забравила, просто не съм имала време да преслушам записа още. Hug Моля да ми пишете на лични, за да не изпусна някой. Hug

# 280
  • София
Добро утро и от мен!

Вчера Ива проспа целия ден. А аз умрях от скука. Чак привечер излязохме да се разходим малко в квартала.

Днес е по-зле. Не спи, а и не можем да излезем.
Да се похваля - днес ще поръчваме мебели. Голяма тръпка ми е.  Grinning Grinning Grinning

# 281
Добро утро, момичета!
Не съм влизала във форума от цяла вечност, изпуснала съм 2-3 теми като гледам, но хубавото време дойде и при нас и просто не ми се стои вкъщи - миткаме от сутрин до вечер по паркове и градинки.
Каня се да ви пиша още от връщането ни от Тенерифе преди месец - беше супер, лято, слънце, плаж, басейн, но с деца на море не си е работа.  #Crazy Едно кафе не можах да изпия като хората - или едното търчи нанякъде, или другото мрънка нещо, направо полудях. Имахме безплатно посещение на спа центъра, което така и не можахме да използваме.  ooooh! Но поне сменихме климата, а и хотелът беше сууупер, направо да не излизаш от него, с много занимания за деца, така че от тази гледна точка си изкарахме много приятно - детски клуб с най-различни занимания, страхотна детска площадка, басейни с дълбочина 35 и 60 см., водна пързалка, мини дискотека... Абе, дете да си.
После се върнахме и се заредиха едни гости - първо едни приятели с бебе на 8 месеца, луднахме с трите деца вкъщи, но пък беше много весело. После свекитата ми дойдоха да си видят 7-мото внуче, но и те си заминаха и сега е наш ред да пътуваме - след месец ще си ходим в София и ще се радвам да се видим в някой парк или на кафенце и да се запознаем. Ще следя темата за срещички.
За протокола - преди 2 седмици Фернандито беше 63 см. и 6100. Вече е много контактен, смее се с глас, хваща играчките и ги гризе упорито, търси компания и чат-пат има дни, в които суче на всеки час, иначе горе-долу на 2-3-4 часа, както дойде. И той като щерката на Жоржи проверява какво има под обиколника Simple Smile
Бубе, успех с ученето, ти си нашата гордост!  Hug
Хайде, стига фермани, хубав ден от нас!   bouquet

# 282
Добро утро и от мен!  Crazy
Тази нощ малкия направо ни побърка.... Или по-скоро мен... Не знам защо, ама се будеше на всеки час... Аз пък както заспивам по половин час след това, познайте какъв сън съм сънувала...  Twisted Evil Цяла нощ на стенд бай...
Накрая в 6 и 15 само чух как баща му беше обогатил каруцарския си речник  Joy и явно той е оправил малкия... Аз реших да спА.... до 9 и 40.  Whistling
Иначе вчера цял ден беше по разходки, първо с дядо си, после с майка си и баща си... Времето беше хубаво и даже доста топло...

# 283
  • В две тъмни очички
Ха, добро утро!

За ученето...няма къде да ходя, трябва да се завършва! Имам само още един семестър септември, ама сега са ликвидациите на изпитите, които не можах да взема януари, заради раждането! А за писането....лошото е ,че трябва да ги напиша за 2-3 дена тия темички, че после да имам време и да ги науча  ooooh!

Ноеми и аз се побърквам в кофти време.... Вчера в 17 ч като се наяде малката и то времето тамън се беше пооправило и драснахме с ММ веднага  hahaha Общо взето нищо не можем да правим като вали...само по моловете,ама то и там омръзва,а и много много не ми се води малката там всеки ден! В гадни дни каня приятелки у нас!

Ети
, чакаме да се похвалиш!

Тая сутрин моята малка глезличка се събуди (Аз я събудих) в 10:40,а снощи заспа в 23ч! Голям сън, голямо нещо! Ама мама се наспаааааа  Mr. Green , не че не се наспивам като се събуди в 8:30-9 де, ама вчера бодувахме до 2-3  Mr. Green

Деси,  звънкай като си дойдеш....

Биричке, може да ви мъчат зъбките вече  Tired

# 284

Биричке, може да ви мъчат зъбките вече  Tired

Абе надали са зъби, защото просто се будеше... Без рев и какъвто и да е драматизъм. Само леко примрънкване за биба...

Общи условия

Активация на акаунт