Отговори
# 285
  • София
Клече то и аз не приемах много млечни, а сме с кръв и слуз  newsm78. Ако продължава така иди на гастро, нищо не ти пречи, може пък само нещо моментно да е.

О да, ще я заведа, за това няма проблеми. На вас какво ви казаха, ходихте ли?

# 286
Клече, аз да не спамя, щото доста писах  за нашия проблем, ние ходихме на сумати най-различни лекари и вероятно сме с алергия. Но доколкото знам, щом е само слуз почти е сигурно, че нещо дразни малкото стомахче и трябва да хванеш какво точно и после вероятно при захранването много да внимаваш. Ти кърмиш ли или си на АМ?

Момичета, какво мислите за хороскопите? аз съм си Тома неверни, но днес рехабилитаторката ми разви теория, че било много полезно Ема като поотрасне да се направи един хубав хороскоп, за да ми помогне за в бъдеще. Аз обаче винаги съм си мислила, че така пък може да хванеш грешния път, ако се осланяш на някви писания....

# 287
Да ви почерпя,че днес имам рожден ден

# 288
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Момичета, какво мислите за хороскопите? аз съм си Тома неверни, но днес рехабилитаторката ми разви теория, че било много полезно Ема като поотрасне да се направи един хубав хороскоп, за да ми помогне за в бъдеще. Аз обаче винаги съм си мислила, че така пък може да хванеш грешния път, ако се осланяш на някви писания....

Важно е ти какво мислиш, не какво мислим ние. Simple Smile Може да почетеш малко по темата, има доста материали в нета и да си решиш за себе си. Истинските лични хороскопи са много, много по-различни от това, което четеш по вестниците за зодиите. Ако решите да направите (прави се след като детето навърши 7 години мисля беше), трябва да го направи наистина добър астролог. Съответно и цената е... добра.

нани-нани, честит рожден ден! Жива, здрава и много, много щастлива!  Hug  bouquet

# 289
  • София
Здравейте,

нани-нани, честит рожден ден   bouquet

Вчера с Виктор бяхме на бебешки рожден ден и беше много весело. Пълна лудница със седем бебета Crazy, едно плаче, друго се опитва да спи, трето яде... Голям смях  Joy

Ети, и ние си падаме по купуването на мебели и картини и вече няма къде да ги трупаме  Blush Голям кеф е да си обзавеждаш къщурката  Whistling

А бе днес много смотано времето, ама ще трябва да направя маршрут и да поизляза, че иначе дребното не ще да спи, ще тръгна я към парка, я към мола  Mr. Green

# 290
ехо, мацки  Party
нямам мн време сега да ви изчета задълбочено, но се залавям тук за един от тредовете - Inka, защо на първо време не пробваш тук http://www.astro.com/cgi/atxgen.cgi?btyp=akx - това е за деца и младежи, само въведи личните данни от горния линк. ако има значение, лично препоръчвам сайта. 

честити празнични поводи на всички, никога не е късно, нали  Flutter

# 291
Не знам дали знаете, но хороскоп на дете под 3 год НЕ СЕ прави.

# 292
Леле, мойто дЯте е козирог с асцедент овен Shocked Кво ли ме чака
И мъж овен Close Жална ми майка

# 293
Леле, мойто дЯте е козирог с асцедент овен Shocked Кво ли ме чака
И мъж овен Close Жална ми майка

Има и по-лошо , моето е козирог с козирог   Mr. Green с мъжа ми сме овни  Mr. Green

# 294
  • София
look_at_me, жална ти майка. Аз съм с мъж овен и дъщеря лъв. На моменти ми иде да скоча от балкона!

Бубе, Какче, ще споделям. Аз, ако мога, цял живот ще преобзавеждам. Голяма ми е тръпка да си направя гнезденцето.

# 295
  • София, Лагера
Не знам дали знаете, но хороскоп на дете под 3 год НЕ СЕ прави.
Защо?
(аз нищичко не разбирам от такива неща  Embarassed, но ми стана интересно)

Ети, и аз чакам да споделяш, обожавам да обзавеждам!!!  ...или друг да обзавеждал ако не мога аз  Mr. Green Wink

Малко фън, ейййй, не мога да спра да го гледам това  Joy
http://www.youtube.com/watch?v=nGeKSiCQkPw
вижте и коментарите  Joy

Последна редакция: вт, 03 май 2011, 13:21 от Ноеми

# 296
абе аз за хороскоп само попитах, че ми стана интересно какво мислите!!
Etomira аз пък не съм фен на ремонтите, а в момента правим грандиозен  Sick, после ще трябва и изцяло да обзавеждаме, така че може да разменим някоя идея  Wink, макар че честно казано в главата си знам точно какво искам

# 297
  • София
Inka, сподели какво искаш, моооля.

# 298
  • София, Лагера
нямам мн време сега да ви изчета задълбочено, но се залавям тук за един от тредовете - Inka, защо на първо време не пробваш тук http://www.astro.com/cgi/atxgen.cgi?btyp=akx - това е за деца и младежи, само въведи личните данни от горния линк. ако има значение, лично препоръчвам сайта. 
Притесни ме  Crazy... ето това е за Тервел  ooooh!
Sometimes you are quite stubborn, and the more that someone applies pressure, the more firmly you resist.
 newsm78

# 299
Притесни ме  Crazy... ето това е за Тервел  ooooh!
Sometimes you are quite stubborn, and the more that someone applies pressure, the more firmly you resist.
 newsm78
Това го пише и за Максим.
За протокола, ние сме Водолей с асцедент Телец...  Heart Eyes И Луна в Стрелец...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт