Отговори
# 390
Момичета, някой има ли отзиви за тези памперси: http://direct.asda.com/Huggies-Super-Dry-Disney-Box-Size-3/00266 … 5,default,pd.html

# 391
Биричке,аз само сок от ябълка съм давала,ама не ги купувам от хипермаркетите,а на пазарите гледам да си купя от някоя бабичка-и за нас по същия начин.Мисля и така да продължа занапред.

# 392
  • Пазарджик
pepita1973 ако са като българските аз не съм очарована,много са ми твърди.

Елч аз още не съм поръчвала от там,само ги гледам .Но на картинките изглеждат добре.Последно от тука поръчахhttp://www.detskidrehionline.com/index.asp,чакам утре да дойдат и ще дам отзиви.

# 393
Клео, споко главичката ще се оправи с течение на времето Peace. Ако може го слагай да спи на другата страна.

Моето бебе като му подам ръце направо се изправя на крака Laughing.
Хич не обича по корем, не се обръща от корем по гръб, не го и оставям вече по корем.

# 394
  • някъде
Момичета,плащането от НОИ този месец ще се отрази ли в сайта както беше с болничните?При мен няма нищо,някой има ли?

# 395
Аз чакам да си дойде ММ че да ни закара при педи...

Пепита, преди да се роди Ели бях поръчала от АСДА такива ама по-малки и ми пропускаха, иначе не миришеха изобщо и бяха тънички.

И аз завиждам на бебеправещите, аз още увещавам съпружеското тяло, че е по-добре да са с малка разлика та може и аз скоро към този списък да се включа Mr. Green

Ей да се похваля, моята щерка най-накрая започна да се храни на гърда, как ли не я омагьосвах и май Калмата ми помогна  Heart Eyes

zhekova аз имам отразено плащане за вчера  Peace

# 396
  • Пазарджик
Момичета,плащането от НОИ този месец ще се отрази ли в сайта както беше с болничните?При мен няма нищо,някой има ли?

Аз имам първото обещетение-отразено е ,болничния ми свърши на 29.03

# 397
Аз още не съм готова за следващото. За след година сме планували бебеправенето. Simple Smile

# 398
  • София
.   Аз ги ползвам и съм много доволна.

# 399
  • някъде

Аз имам първото обещетение-отразено е ,болничния ми свърши на 29.03
А моя на 6.04.Значи кога трябва да получа първото обезщетение

# 400
  • Пазарджик
zhekova малко на изуст- не съм 100% сигурна ,но предполагам най късно до 10.05 трябва да имаш превод.

# 401
  • някъде
tuty1   Hug

# 402
Сега изгледах Гала. Хареса ми изказването на лекарката относно вит.Д, а именно, че в АМ има достатъчно от него и не се налага допълнителен прием Simple Smile.

# 403
  • София
Момичета, нормално ли е да имам леко зацапване по време на кърмене? Цикъл нямам. Уфф, не ми се ходи пак по лекари!

# 404
  • София
Днес цял ден се ровя в страници за обзавеждане. Направо ме заболя главата.
Жекова, зависи кога ти е внесена декалрацията. Обезщетението ще се изплати 15 дни по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт