Отговори
# 375
Елч Калин е същия макар, че е малък хваща се от легнало положение за панталонките и сяда или се претърколва:35:. Не смятам да го спирам. Ще направя клип ако има време  Peace
ViFresh ммм кога си живяла в Смолян аааа?  Mr. Green

За нощното хранене Различно е. Понякога няма такова става чак към 8. Понякога става в 4-5 да хапне. Понякога в 2 и в 5.

ОТЧЕТ 6400 кг +750, 59 см +1. Педи каза да си продължаваме в същия дух и да не захранвам още  Peace Не, че ако беше ми казал да захраня щях  Mr. Green

НОЩНИ ОЧИ И ние не се пазим! Даже май май почваме бебе правене  Hug Да не се преместим в Януарки 2012  Mr. Green

# 376
pepita1973 хапчетата се казват дентокинд таблетки 150 бр  хомеопатични  дават се до 6 таблетки когато отшуми по 3 на ден помагат иза разстройството и болката в ушичките предизвикани от зъбки те взех го за 8 лв мажа и с пансорал сега като че ли е по спокойна
Naska83, тенкс  Hug Аз ще се консултирам и с педиатърката, но да знам за какво да говоря  Grinning

# 377
  • София
Благодаря на всички за отговорите за гащичките - сега вече знам какво да търся:)

Само остава да се стопли да си носим роклите Sunglasses

# 378
направо ме изумявате (в добрия смисъл на думата) с това бебеправене. аз не мога да си представя да гледам малко бебе и да съм бременна, честно!

между другото понеже видях, че тути е показала гащичките от бебешкидрешки.ком. аз вече 2 пъти поръчвам от там и супер много ме кефят нещата. много са готини и идват бързо и смятам и занапред да поръчвам от там.

# 379
  • в Надежда-та
Май на мн места е лошо времето  Mr. Green

# 380
Добро утро,

Аз имам един "рус" въпрос към майките на момиченцата.
За лятното време Йоана има няколко разкошни рокли, които смятам да обличам. Сматам да я пускам по боси крачета като е топло, но се чудя - слагам памперса, после обличам рокля, обаче не трябва ли нещо да държи тоя памперс? newsm78 Има ли някакви гащички за толкова малки бебета? нали ме разбирате - идеята е да е с рокля, ама май не може само по памперс отдолу, нали?

За кърменето - когато спрях Мотилиума, кърмата ми пак намаля драстично и Йоана почна да суче през час през деня и през два часа през нощта. Започнах пак хапчетата и нещата се нормализираха, въпреки че под 10 хранения на денонощие не можем да паднем. През нощта яде веднъж или два пъти (зависи дали има хранене около полунощ - ако има, тогава яде чак към 6 сутринта, но ако няма, се буди нощем да яде).

`http://direct.asda.com/george/baby-clothes/3-pack-frilly-knickers/GEM64058,default,pd.html

А на морето ще слагате ли бански на мъниците?
Да, ние ще сме с  това http://www.clothingattesco.com/girls/f+f-flower-swimming-costume … tgbaby,baby-girls

За нощното кърмене - нямам намерение да налагам собствените си желания над тези на детето .

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 12:22 от Бебешондел

# 381
Благодаря на всички за отговорите за гащичките - сега вече знам какво да търся:)

Само остава да се стопли да си носим роклите Sunglasses
Като ги видях се сетих ,че  и аз имам такива бяха в комлекта за изписването .казват се памперс гащи

# 382
  • София
Памперс гащи Grinning

Знаех си, че ми липсва терминологията:)

Бебешондел, Асда имат май само до UK доставка, а с посредници идея нямам как става newsm78

# 383
Нещо съм изпуснала, кой бебеправи, да му завидя тайничко Cry
Аз много искам, въобще не ми пречи детето, ама пусто секцио и пуста щитовидна, трябва да го отложа годино- две
Много искам още едно дете, пък ако може близнаци най-добре. А дали могат да ми направят разнояйчни докторите newsm78

# 384
Памперс гащи Grinning

Знаех си, че ми липсва терминологията:)
Така пишеше на опаковката  от компекта и на мен ми прозвуча доста смешно  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 385
  • В две тъмни очички
LadyAngel, Мамита81 ще пуска скоро поръчка от АСДА, виж във ФБ групата!

Нещо съм изпуснала, кой бебеправи, да му завидя тайничко Cry
Аз много искам, въобще не ми пречи детето, ама пусто секцио и пуста щитовидна, трябва да го отложа годино- две
Опаааа и аз съм изпуснала тази информация! Моето АГ каза на-рано да бебеправим, година след раждането на Влади, демек януари 2012

# 386
  • ул. "Мечтание"
Нощни имам един въпрос към теб, като по-запозната с хомеопатията. През целия зимен период и до сега, често давам на Марти, продукти на немския хомеопатичен съюз, които според някои не са истинската хомеопатия. но все пак трябва ли да се притеснявам от по-честата употреба, дали не прекалям, но пък така избягвам АБ?

Не знам дали ще мога да ти обясня добре, но ефекта от грешно прилагане на хомеопатични препарати може да е по-лош отколкото да даваш антибиотик. Целта на хомеопатията е да изкара проблема навън, да го избута на повърхността (на тялото) и така да го премахне постепенно. Ако се дава грешното хомеопатично лекарство най-доброто, което може да се случи е да няма никакъв ефект, но също може и да вкара проблема навътре, да го "вкара" в психиката или да го изрази в по-сериозна болест.

Един АБ даден навреме и на място е далеч по-добре от грешно дадена хомеопатия.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 16:36 от Нощни очи

# 387
Ние още не правим опити да се надигаме... Само бегли опити за обръщане на една страна...
За спането - спим по гръб, като не се притеснявам за главата му, тъй като като е буден гледа нагоре, а като спи сам си мести главата ту наляво, ту надясно... По-скоро се "притеснявам", че чотурата му не е още толкова стабилна и като го подържа малко повече прав, почва да му тежи и я вее като байрак!
А като знам, че няма да спи, го слагам да се занимава в шезлонга, че така поне ме гледа и не му е толкова скучно...

Към захранващите мами - от къде купувате плодовете и зеленчуците??
ММ не дава да давам прясно изстискан сок от морков, предпочита купешките...

# 388
  • sofia
Биричка, защо не поръчваш от тук http://www.iherb.com/Earth-s-Best-Tots-Organic-Apple-Juice-4-Box … l-Each/25905?at=0
с доставката излиза 1,50 лв за бройка и е органичен сок. Аз когато стане време от тук ще купувам пюрета

# 389
  • София
Здравейте!

Пуснахме изследвания на Ади, които се оказаха добри. Продължаваме да се лекуваме само с инхалации с физиологичен разтвор.

Ггъбка, купих инхалатор Панда, детски е. Бобо също си има инхалатор. Това е една от най-добрите покупки, които съм правила. Много пъти с инхалации с физ. разтвор сме спасявали положението и боледуването е приключвало само с хрема и лека кашлица.  Peace

Честно казано и аз леко ви завиждам на започващите бебеправене. Луда работа - имам си бебче вкъщи, а ми се иска още едно и всички емоции около една бременност ужасно ми липсват. Май наистина съществува пристрастяване към бебетата Simple Smile. Успех на всички бебеправещи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт