Отговори
# 360
  • София
krissia, тези с гащичките ги знам, ама тези, които имаме са без гащички.

Ще взема да потърся в магазините Simple Smile

Сега гледах в нет-а, ама гащите, които виждам са за 2+ години Thinking

# 361
 кърмя ~ 3 пъти през нощта, въпреки, че педи ме съветва да я откажа, аз мисля да си я кърмя, смятам че по-честото кърмене е по-полезно
 гащички за над памперс продават
 Мила, Тони, търпение нямам да се запознаем Simple Smile), може да ги комбинираме нещата с пиене на бира на тенис корта, тъкмо и бебетата ще са на въздух Simple Smile)

Жоржиана,Алурия,НаскаHug бързо да се оправят шушките

newsm10

# 362
Благодаря ви момичета  Hug. Пия локтогонния чай на хип и се надявам нещата да се оправят.
За нощно кърмене тя сама го спря и то на около месец и малко. Яде към 9 - 9.30 и после 5-30 - 6.00, но аз това не го броя баш за нощно. Е ако го измести към 8 няма да се сърдя, но тя като огладнее започва истеричен рев и само храна я усмирява, така че когато иска тогава.

# 363
Добро утро и от мен! Simple Smile
Преди 1 година през нощта си направихме Максим  Mr. Green Blush

Сега пък си включих настолния комп, който не си бях пускала от вечерта преди да родя...

Хубав ден на всички!  Hug

# 364
krissia, тези с гащичките ги знам, ама тези, които имаме са без гащички.

Ще взема да потърся в магазините Simple Smile

Сега гледах в нет-а, ама гащите, които виждам са за 2+ години Thinking

Те може да са 2+ на да са малки нали знаеш ,че понякога са за 1+ пък стават на нашите мъници.Обиколи по магазините и виж, все някаде ще намериш някои малки.А друго което сега ми идва на ум срежи някой чорапогащник по тънал детси и пак ще стане.Нашите ролки са повечето с гащички.

# 365
  • София
А на морето ще слагате ли бански на мъниците?

# 366
Добро утро,

Аз имам един "рус" въпрос към майките на момиченцата.
За лятното време Йоана има няколко разкошни рокли, които смятам да обличам. Сматам да я пускам по боси крачета като е топло, но се чудя - слагам памперса, после обличам рокля, обаче не трябва ли нещо да държи тоя памперс? newsm78 Има ли някакви гащички за толкова малки бебета? нали ме разбирате - идеята е да е с рокля, ама май не може само по памперс отдолу, нали?

Имам тези още от каката, но съм сигурна, че и сега продават такива.

# 367
  • София
Здравейте,
днес от сутринта настроението ми е в унисон с времето - мрачно и сълзливо, но съм сигурна че вие ще ми го оправите, затова по-честичко ще надниквам във форума  Hug

Тая нощ Виктор направо ме разби. Буди се на всеки час като започваше с мрънкане и преминаваше в рев. И за да го успокоя му давах да суче и заспиваше върху мен. Та така цяла нощ  ooooh! Не знам какво го мъчи, предполагам зъби...
След което баща му направо ме довърши с неуместни изказвания и сега съм яхнала метлата, та ще видим  #Cussing out

Бански не знам дали ще слагам. Може да купя някакви за газария  Mr. Green, но иначе ще взема от водонепромокаемите памперси.

Пожелавам бързо оздравяване на малките мъници  Hug

# 368
И аз мисля да взема от непромокаемите памперси.
Кали също яде на поискване, нищо че е на АМ.
Има още и нощно хранене м/у 1 и 3ч., а следващото е сутринта към 7,30-8ч.

# 369
  • sofia
Какче  Hug
И Лия тази нощ беше неспокойна. Даже днес не заведох Ирен на предучилищна, много ми се спеше.

Гащички продават, но аз мисля, че памперса няма да пада без гащи.

# 370
  • Пазарджик
LadyAngel виж тези ,пише ,че има за 1г.-с памперсите би трябвало да станат.На Таня имам панталонки ,които сме носели с памперс и ни ставаха до миналата година.http://www.bebeshkidreshki.com/productv/6549/gashtichki-s-dantelka-v-rozovo.html

То може и без гащички,но мене лично ме дразнеше само по памперс,чисто естетически.

# 371
Привет и от мен!  Hug
Днес май всички ще сме вкъщи - вали отвратително! Аз продължавам да кърмя нощно време. Самуил започна да се буди около 1,30 - 2 и после към 5-5,30. Вечер последно го кърмя към 21-21,30...Не смятам да се опитвам да го отказвам - когато сам реши ще спре. И аз се боря отвреме - навреме с намалено количество кърма. В тези моменти започвам да наблягам на течности - вода, супи, както и овесени ядки, варено жито.
Всички малки сладурчета с проблеми - да се оправят бързо милите! Praynig

# 372
здравейте мацки Simple Smile

отчет след вчерашната консултация: 6050кг 64см (+750, +4см), този месец сме наддали по-добре от предния, имайки в предвид, че сме само на кърмица Simple Smile
биха ни и Синфлорикс 2ри прием, не беше много болезнено, но Адриан пак се изрина след компреса, въпреки че лепенката е противоалергична....

храненията: още сме на 7-8 хранения, като нощем са около 3... заспиваме в 21:00 и след това към 24:00, 3:00/4:00 и 6:00/7:00 ( то май последното си е сутрешно)... Чесно казанао ми се иска малко да ги намалим тези среднощните, че това разсъбуждане и ставане през нощите не ми се отразява доста добре. Адриан спи в самостоятелна стая и аз ставам на всяко промрънкване, е редуваме се с ММ или аз ставам нощем да кърмя, а той поема щафетата сутрин докато аз доспивам до към 10:00....
ако имате идеи за "регулиране" на нощния режим моля споделете...не ми се иска да му давам вода, то все едно дали ще стана да кърмя или да дам вода, естествено предпочитам да дам цица:) но по принцип го усещам детето, че се храни активно нощем, когато дневните кърмения са му били кратки...наваксва, на моя сметка  Laughing

Адриан още не се набира, но е доста жизнен и на едно място трудно се заседява... редуваме зимния кош на количката с носене в кенгуру, но мисля към 4ти месец да слагам лятния вече, той си има пълно легнало половение, 30 градусов наклон и пр.

все още имаме колики, не са болезнени, но пръцка по цяла нощ...надявам се скоро и те да изчезнат:)

стана много дълго, но отдавна не съм се отчитала, но пък редовно ви чета Simple Smile

хубав ден от мен, въпреки че е дъждовно, аз мисля следобяд да нападам Дъ Мол, ако има някой да свирка  Wink

# 373
pepita1973 хапчетата се казват дентокинд таблетки 150 бр  хомеопатични  дават се до 6 таблетки когато отшуми по 3 на ден помагат иза разстройството и болката в ушичките предизвикани от зъбки те взех го за 8 лв мажа и с пансорал сега като че ли е по спокойна

# 374
 Добро утро, Мила, страхотни закуски, малко свежест в това неприятно време!
 Марти е с температура тези дни и понеже гледам да ги държа в отделни стаи, направо се побърквам. само притичвам от едната в другата. На всичкото отгоре, откакто Ивайла започна да се обръща, вече и от корем по гръб, което й е по-трудно засега, и за 2мин. да я оставя вече я намирам на съвсем различно място. Въпрос към мамите с по-големи деца, отделихте ли вече децата в детска стая и малките не будят ли големите?
Нощни имам един въпрос към теб, като по-запозната с хомеопатията. През целия зимен период и до сега, често давам на Марти, продукти на немския хомеопатичен съюз, които според някои не са истинската хомеопатия. но все пак трябва ли да се притеснявам от по-честата употреба, дали не прекалям, но пък така избягвам АБ?
Камелия, опитай се да не се предаваш, не избързвай с добавките, може да става въпрос за лактационна криза. И Ивайла плачеше скоро, като не и достигаше, но след някалко дни нещата се нормализираха. Успех!
 За захранването, знам, че въпроса е обсъждан, но може ли някой да ми каже защо е по-добре да се започне със зеленчуково пюре?
 Май много се отнесох, болничките да оздравяват бързо

Общи условия

Активация на акаунт