Отговори
# 405
  • София
Момичета, нормално ли е да имам леко зацапване по време на кърмене? Цикъл нямам. Уфф, не ми се ходи пак по лекари!

И аз имах леко зацапване (еднократно) преди две седмици. Не знам дали е нормално, но веднага си направих тест за бременност, за всеки случай.

И понеже според теста не беше бременност, спрях да го мисля повече:)

# 406
на мен вчера ми преведоха някакви пари и като видях колко са малко направо се ужасих!
развъртях телефони и се оказа, че нещо от университета не са ми подали някаква декларация та ще видим аз ли ще ходя до дървеница или ще пратя родителското тяло да се разправя с това, но пак едва ли ще ги видя скоро де Sad

# 407
И моето семейство е в период на обзавеждане, но аз съм го оставила изцяло в ръщете (ума) на мъжа ми Laughing.

# 408
  • София
Елч, и на мен ми призля като си видях превода вчера. Сега чакам търпеливо, защото декларацията е подадена на 2 май.  Този месец на диета  Mr. Green

Калифорния, аз съм оставила плащанията изцяло в ръцете на мъжа ми, но какво и как ще изглежда си е изцяло в моите.

# 409
Момичета, нормално ли е да имам леко зацапване по време на кърмене? Цикъл нямам. Уфф, не ми се ходи пак по лекари!

Аз имах също зацапване, и четох че е нормално при някои жени докато кърмят преди първата менструация да има такова зацапване. Преди няколко дена вече ми дойде и първия цикъл. За по-сигурно - при АГ.

# 410
  • някъде
Априлки защо нямат тема още Thinking

# 411
 Нощни, благодаря ти!

# 412
  • бургас
и аз като си видях превода вчера направо ми призля,изобщо незнам защо са толкова малко  newsm78

за бебеправенето-много ми се иска,но няма как да стане поради 2 причини: мисля че няма да мога да обръщам достатъчно внимание на Мартин когато прохожда и заради финансовия дефицит

# 413
  • София
Честито на бебеправещите, евала  Crazy

Нещо никой не ми обърна много внимание за разстройството и слузта в акото  Rolling Eyes

Люба с посредници ли се пазарува от този сайт? И аз мисля да поръчвам и сокове и по-малко пюренца (да имам резерв, когато не мога да правя) от чуждестранни сайтове, хич нямам намерение да купувам оттук  Peace

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 17:03 от klechoo

# 414
  • ул. "Мечтание"
Едно предложение за облекчение при зъбоникнене - Рескю Ремеди на д-р Бах. Прилагала съм го за себе си при доста гаден зъбобол и има ефект.

Тук можете да прочетете за въпросното Рескю Ремеди - http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/bach_flowers/rescue_remedy/

Във форума има и тема за цветолечението на д-р Бах - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=574797.0

Има предложения и при хрема и други заболявания.
Системата е разработена за самолечение и няма странични ефекти. Капките са разработени така, че ако не са подходящи да не действат.

# 415
klechoo Освен да я следиш слузта, за сега друго не можеш да направиш. При нас се появява след краставици, марули... и т.н. Просто си направи експеримент кога с епоявява, ако ли сменяш храните и слузта си стои може би е раздразнен повече стомаха.
И едно цитатче:
"Единствено и само обрив най-често не означава алергия или непоносимост към храна.
При алергия обикновено са налице поне 2 признака.
Има разлика в симптомите при алергия към храна и непоносимост към храна.

Другите признаци освен обрива, по които се разпознава една действителна хранителна алергия или непоносимост, са разделени на 3 вида:
1) свързани с дихателната система
2) свързани с кожата
3) свързани с чревната и храносмилателната система
==> При реална хранителна алергия са налице прояви от поне 2 различни вида или поне 2-3 прояви от 1 вид.

Пример за признаци от 1-ия вид: течащ нос без видима причина, кихане, кашлица и др.
Пример за признаци от 2-ия вид: ситен обрив, суха кожа на бузките, тъмни кръгове под очите и др.
Пример за признаци от 3-ия вид: стомашни болки и подуване, повръщане, диария със слуз, запек и др.

# 416
Клечо, не разчитай на диагнози и и съвети от нета. А пък и да имаме опит, нито сме го видели, нито сме го помирисали Grinning Защо мислиш, че е разстройство? Кърмените си акат редичко, има ли температура, има ли признаци на обезводняване? Какво казва педиатъра ти, ти вече няколко дни имаш притеснения, заведе ли го детенце на лекар

# 417
  • София
klechoo Освен да я следиш слузта, за сега друго не можеш да направиш. При нас се появява след краставици, марули... и т.н. Просто си направи експеримент кога с епоявява, ако ли сменяш храните и слузта си стои може би е раздразнен повече стомаха.
И едно цитатче:
"Единствено и само обрив най-често не означава алергия или непоносимост към храна.
При алергия обикновено са налице поне 2 признака.
Има разлика в симптомите при алергия към храна и непоносимост към храна.

Другите признаци освен обрива, по които се разпознава една действителна хранителна алергия или непоносимост, са разделени на 3 вида:
1) свързани с дихателната система
2) свързани с кожата
3) свързани с чревната и храносмилателната система
==> При реална хранителна алергия са налице прояви от поне 2 различни вида или поне 2-3 прояви от 1 вид.

Пример за признаци от 1-ия вид: течащ нос без видима причина, кихане, кашлица и др.
Пример за признаци от 2-ия вид: ситен обрив, суха кожа на бузките, тъмни кръгове под очите и др.
Пример за признаци от 3-ия вид: стомашни болки и подуване, повръщане, диария със слуз, запек и др.
Hug  bouquet
Бебеш много полезно инфо, сега като се замисля започнах да ям домати и краставици, откакто сме на Велинград.

Клечо, не разчитай на диагнози и и съвети от нета. А пък и да имаме опит, нито сме го видели, нито сме го помирисали Grinning Защо мислиш, че е разстройство? Кърмените си акат редичко, има ли температура, има ли признаци на обезводняване? Какво казва педиатъра ти, ти вече няколко дни имаш притеснения, заведе ли го детенце на лекар
Преди акаше по-гъстичко, няма температура и пие по 150 мл вода на ден. С педиатъра говорихме вчера по телефона и ми каза да й дам едно прахче Ентерол, разтворено в 50-60 мл вода. Обясни, че е нормално при кърмачета 3-4 месец да се появи малко слуз с или без разстройство Peace
Не разчитам на диагнози от нета, нали затова е форума за обмяна на опит  Peace

# 418
Аз докато се впиша в новата тема,вие сте почнали нови бебета да правите. hahahaБраво,евала на смелостта ви!
Аз за всяко следващо се стискам и не давам...докато не ми го направят изненадващо ooooh! JoyНо определено искам поне 3 деца Blush..то било много хубаво и зарибяващо,като наркотик са ми дечицата,с всеки ден ги обичам все повече и повече и не мога без тях...пристрастена съм от всякъде.Сладка дрога. Heart Eyesхем ме съсипват,хем ги обичам. Heart Eyes Mr. Green
И сега въпросите ми:
Вашите деца пълзят ли?Щото ние да. Shocked
Как заспиват бебетата ви?Вики от днес иска да заспива сам и само по корем. newsm78

# 419
Еления, разби ме с пълзенето  Hug Може и да е закъснял с раждането, но наваксва бързо.

Общи условия

Активация на акаунт