Отговори
# 420
Мамчета, моля ако някоя има опит в следното да ми помогне - донесоха ми една много хубава домашна тиква, искам да си я запазя за захранване евентуално след 6-тия месец на Сами. Как да я замразя - сурова или сварена? newsm78

# 421
Мамчета, моля ако някоя има опит в следното да ми помогне - донесоха ми една много хубава домашна тиква, искам да си я запазя за захранване евентуално след 6-тия месец на Сами. Как да я замразя - сурова или сварена? newsm78

1ви вариант - обелена , нарязана на кубчета -  в фризера
2ри вариант - сварена в формички за лед пак във фризера.

# 422
Бебешондел  Hug много ти благодаря! Ще я обеля и нарежа, и сурова ще я замразя!

# 423
еления, дара заспива само сама. понякога дори като я държа се размрънква и в секундата, в която я оставя където и да било заспива. иначе когато се приспива спокойно си пее и си слага шепичките на очите.

# 424
Моят от няколко дни премлясква, предъвква дали не иска вече нещо да се захранва? Не че ще го огрее с тези пъпки.

# 425
  • sofia
Клечо, 4$ е доставката директно от сайта

# 426
  • някъде
Аз вече си чакам оризовата каша и концентрат алое вера.

# 427
  • София
Изкарахме 3 ч. и половина в мола, че по обяд бях луда полудяла Crazy Купих си гуменетки, похарчих някой и друг лев за щуротии и сега вече съм по-добре!

Момичета, болничните за април ще са по-малко, заради  празничните дни. Голяма тъпотия е, че се плащат само работните, но... Май месец пак има празници та схемата ще се повтори  ooooh!

Клечо, и на нас ни се е случвало да има слуз в акото, но не разбрах от какво е. Последния път беше преди няколко дни, когато беше получил разтройство. Предполагам е от смяната на АМ, която направих.

И на мен ми се иска вече да започваме бебеправенето, но ме притеснява това, че съм раждала със секцио. А и секс не ми се прави, ама това е друга тема  Mr. Green Та се чудя колко време след раждането можем да дадем старт, 1 г. ок ли е?

# 428
  • sofia
За 7-10 дни пристигат, а ако ви е първа поръчка имам код за 5$ намаление. Ще ви го дам ако имате желание

# 429
  • София, Лагера
И на мен ми се иска вече да започваме бебеправенето, но ме притеснява това, че съм раждала със секцио.
Shocked
Ами ако вземе, че стане от първия път?  Whistling Ще имат разлика от година и 1 месец  Thinking Ще го преживееш ли?  Hug

Благодаря на всички, които ми отговориха на въпроса за нощното кърмене, също и на тези, които се опитаха  Laughing Може би трябваше да си задам въпроса така: Ако децата ви не се откажат сами, докога смятате да ги кърмите нощем?
Също трябваше и да уточня, че не питам за мен. Имам приятелка с бебе на година и 5 месеца, което още се кърми нощем и тя се чуди кога е време да се откаже. Аз не можах да й дам акъл, защото Пресиян се отказа сам на 10 месеца.

# 430
Да питам и аз за кърмата - как точно разбирате, че намалява? Моите гърди отдавна се регулираха и вече не се препълват, т.е. меки са си, но кърма има, или поне аз си мисля така - ако е гладна просто суче по-често. Рая още няма 5кг и се води дребосък , но досега никой док тук не ме е съветвал да дохранвам. И аз да се оплача един път - ужасно съм настинала - гърло, уши, хрема, от тази сутрин и гадна кашлица, но се давя с чайове и не преставам да кърмя. И за капак на всичко всички кости ме болят - даже и на китките - не мога да си вдигна детето Sad
За нощното кърмене - все още яде два пъти през нощта, не виждам защо да я отказвам, а и не мисля, че е вредно  Mr. Green
За кенгурото - носим се в такова от 2,5 месеца - не пише никаква възраст - само килограми - това което имаме става и за по-малки бебета. (3,5 кг, но Рая нали си е дребосък - много обича да гледа напред и без него не знам как щях да се оправям само на ръце)
Лейди - тук рокличките се продават със гащички от същия плат и са ми много сладки, но мисля, че ще намериш и отделни.
Банските тук са задължителни  Mr. Green. За момиченцата има или цялбански или в две части - много са смешни като куклички.
И още един въпрос за водата - понеже  стана много горещо - дали да започна да и давам вече - и как - с лъжичка, с капкомер. Не искам от шише Sad Още се ослушвам, но когато сме навън през деня много зачервява бузките, въпреки че е само по боди и се притеснявам да не я претопля.
Коликите и пръцкането - никога не са изчезвали, но поне вече тя ги понася по леко и не пищи така.
Нощни, мама зайка - и аз искам в януари 2012 Simple Smile)) откакто възобновихме ... не сме се пазили.. но аз още нямам цикъл и не е сигурно дали мога да забременея без процедури. Ама и искам де.

# 431
  • София
За 7-10 дни пристигат, а ако ви е първа поръчка имам код за 5$ намаление. Ще ви го дам ако имате желание

По пощата ли пристигат?

Клечо, и на нас ни се е случвало да има слуз в акото, но не разбрах от какво е. Последния път беше преди няколко дни, когато беше получил разтройство. Предполагам е от смяната на АМ, която направих.

Дано да не е нещо сериозно  Peace Супер си се разтоварила, бравос  Wink

# 432
Изкарахме 3 ч. и половина в мола, че по обяд бях луда полудяла Crazy Купих си гуменетки, похарчих някой и друг лев за щуротии и сега вече съм по-добре!

Това шопинг терапията е голяма работа  Mr. Green

А за бременност след секцио моя позната чака втори на същата дата в която щерка й става на две (нали е планово)

Ние се върнахме от педи, нищо й няма на Елисавета (кашля за внимание) ама ни дадоха едно хомеопатично сиропче за всеки случай.

Микеле, да при Александра ходим, то в Сф е само тя. Аз определено съм й фен, много ме кефи тая жена  Simple Smile

# 433
И Рая кашля за внимание, но аз това си го знам, защото е по-скоро смешна...

# 434
  • София, Лагера
Какче, и аз изкарах вчера 3 часа в МОЛа, че ММ си е в къщи и му трябваше тишина. А днес излязох с количката в дъжда - с дъждобран, яке и яки обувки - няма успокояване просто. После ходих на гости на приятелка, после на майка ми, после да вземем Пресиян от градината - какви ли не варианти на Тервел да му е разнообразно и да не се дере  Wink

Ей, озмръзна ми от това време, много ми е ограничаващо така!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт