Отговори
# 600
  • София
Добро утро!

Оцелях! Е, не съм имала такава нощ от 4 месеца. То не беше рев, не беше носене. Яде два пъти. Събужда се около 4-5 пъти. Заспиваше докато я нося в една ужасно неудобна и за двете ни поза. Беше ад. Само изчакаш Драго да стане и се бухнах в леглото.

Люба, ти в Слатина ли живееш?

# 601
Жоржи,каква работа от утре?!

yes ходя в офиса да помагам по половин ден

Ети ,да не й растат зъбки на Ива (може и да съм пропуснала нещо)

# 602
  • София
Жоржи, не знам. Мисля, че снощи не беше от зъбите, защото не слагаше нищо в устата. Имаше и лека температура.

# 603
  • sofia
Ети, в Слатина съм, защо?

# 604
  • София
Хааа, значи и твоето бебе е будно понякога  Laughing Laughing Вчера докато минавахме видях една руса мадама, пред едно кафе, с твоята количка, която я буташе напред-назад и нещо говореше на бебето. Сякаш се опитваше да го приспи. И реших, че си ти.

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 13:53 от etomira

# 605
  • sofia
 Joy Вчера цял ден бяхме на кафето. Имаше много приятели и всички се занимаваха с бебето, не ме оставиха да я приспя, ама по едно време ги оставих с баща и избягах във фитнеса. Като се върнах таткото пушеше цигара, а един негов приятел беше гушнал Лия и и показваше нещо в колата хаха. 

# 606
  • София
Знаех си, че си ти Simple SmileSimple Smile

Момичета, как правите картофено пюре??? Аз направих, дадох. Детето го прие с такава погнуса, че реших да го пробвам и го изплюх. Отврат. Не се получи днес със захранването. Успях да пробутам 1 лъжичка, пред да ревне истерично. Ама то и аз щях да ревна, ако ми дават тази гадост.

# 607
  • В две тъмни очички
Ети, пробвай да го подсладиш със АМ! А реването и Т определено смятам,че са от зъбки! Може да не бута нищо в устата от болки във венците  newsm78
Люба, вашия татко добре се оправя  Mr. Green

Уф,а моята дрисличка, като ми брои хапките, та чак неудобно и криво ми става да ям пред нея! А види ли банан и направо полудява....дадох й преди 4-5 дена и такова смукане му удари ,че не остана сладко във банана  Joy! Днес пак примляскваше като ме видя да ям банан и пак и дадох да ближе  Mr. Green Като посегна с лъжица също отваря устата и даже се сърди,че я дърпам и нищо не й давам! Ужас, та това не е ли показно,че детето иска да се захранва  Thinking Ама ще почака, поне още месец!

# 608
  • sofia
Ети, пробвай с купешко пюре, аз на Лия съм поръчала от сладък картоф

# 609
  • В две тъмни очички
Уффф, че хич не ми се учииииии ooooh! Само се размотавам тук с надеждата да водя диалог с някой, ама нейсе  Mr. Green То съдбата си знае работата....сега всички имате работа (и най-вече я вършите), та да се замисля и аз не е ли време да попрочета туй - онуй  Crazy

# 610
Привет мамита,

ние сме добре, но и ние  изкарахме тежка нощ,  само се събуждаше и цоцкаше и съответно ми раздаваше юмручета където свари  Laughing,  абе луда работа.

За разглезването ми е трудно да изкажа мнение, принципно съм за дисциплина и ред, но на този етап тя дирижира парада. Не ми тежи, че се храним през час, нито че спи при мен или иска на ръце, но съм  сигурна, че като  дойде момента ще се възпитаме, няма къде да ходи.

Да ви се похваля днес една приятелка подари на Ема бански  Joy, мнооого сладичък на   черешки, тъй че юни на моренце.

А сетих се да питам, какво става с форумската среща? къде обсъждате въпроса? аз вчера попитах мъж ми уж на шега, пък той навит  #Crazy

# 611
Тук съм, това ужасно време ще ме скъса.

И Рая обича много банан, май и е любимото, аз и го разбивам в кърма.

Ети, пробвай с морков и АМ , вкусно става.

# 612
  • София
Ети, направи го по-рядко като ползваш АМ  Peace

Вчера и в петък беше суперррр, а днес е отврат времето.

# 613
  • София
Благодаря!

Ще пробвам утре по-рядко. Дано се получи? Слагате ли захар или сол?

Люба, ще пробвам още един-два дни и ако не стане ще взема купешко. Ти откъде си поръчала?

Бубе, аз вече гледам да не спамя, че после се появяват едни странни постинги...

# 614
Ети, аз пробвах да й дам морков с кърма без нищо, но ми го изплю с такова отвращение, че не опитах втори път, до колкото знам не се слага сол, за захар нищо не съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт